sâmbătă, 23 aprilie 2011

Calendarul miscarii personalului didactic 2011

Am intrat pe site-ul ministerului educatiei si intamplator am mai deschis o data calendarul miscarii personalului didactic pentru anul acesta. Am observat ca data de examen este acum 13 iulie. In primul document care era afisat data examenului era 11 iulie.
Nu cred ca sunt alte schimbari, sau daca sunt... cred ca sunt minore.
Cei care doresc sa descarce noul calendar o pot face de aici:

Calendarul miscarii personalului didactic 2011


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

53 de comentarii:

  1. Buna ziua
    Ma numesc Gianina, am terminat liceul industrial si sunt absolvent al unei fac. de scurta durata.
    M ar interesa, sa pot preda si eu la gimnaziu,ca suplinitor necalificat.
    intrebarea mea este: ce materii pot preda?
    VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Gianina,
    Pentru a vedea ce materii poti preda, trebuie sa te uiti in: centralizator

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua
    Ma numesc Oana, am terminat facultatea acum in iulie si as dori sa stiu daca mai pot depune dosarul pentru examenul de suplinire din august si daca da, ce acte sunt necesare.
    Va multumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu o intrebare, daca m-am inscris la examenul de titularizare, dar nu m-am prezentat la validarea dosarului deoarece nu am luat licenta, mai pot merge la suplinire? si referitor la acte, trebuie sa intocmesc alt dosar?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Oana, poti sa-ti depui dosarul pe 1-2 august. Actele sunt aceleasi ca si in iulie: Acte titularizare 2011

    RăspundețiȘtergere
  6. Paula, poti sa dai examenul in august, dar trebuie sa mai validezi o data dosarul, eventual sa mai aduci actele care lipsesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna .am si eu o intrebare.am terminat facultatea de psihologie si am modulu pedagogic facut pot sa ma ma duc la concursul din 4 august?pentru ca la concursu din 13 iulie nu am putut mi s arespins dosaru pentru ca nu am liceul pedagogic si nici facultatea de psihopedagogie
    .multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. buna,am o intrebare si eu.am participat la titularizare acum in iunie si nu am luat peste 5.pentru a prinde un post trebuie sa merg in august?cand se depune dosarul de inscriere?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca pe 4 august se da examen si pentru calificati si pentru necalificati, pentru ca nu mai apare alta data de examen in calendar.
    Daca ti-au respins dosarul, inseamna ca nu poti preda decat ca suplinitor necalificat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca nu ai luat peste 5 si vrei un post trebuie sa mai dai examen pe 4 august. O sa fie nevoie sa mai validezi inca o data dosarul.

    RăspundețiȘtergere
  11. buna.am luat peste 5 la examenul de titularizare acum in iulie.cand trebuie sa merg sa vad daca am prins post de suplinitor?

    RăspundețiȘtergere
  12. va rog un raspuns urgent examenul de suplinire din 4 august este scris sau oral anul trecut a fost oral dar acum dc s-au luat note mici cred ca se va da scris ce stiti astept un raspuns
    multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua, nu va suparati, as vrea si eu sa dau exam pt suplinitor necalificat lb engleza (profesor),subiectele de la suplinire sunt mai usoare decat la titularizare? si ce ar trebui sa invat??k am tot cautat pe google si cand scriu ceva de suplinire imi apare titularizare...deci e acceasi materie k si la titularizare?va rog sa,mi raspundeti daca puteti k sunt ff nedumerita si mai e putin pana atunci.multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!Am dat examen in 13 iulie si am luat nota 5.7.Cand m-am inscris am optat si pt.examenul din 4 august.As dori sa stiu daca si in situatia mea mai trebuie sa dau examenul din august,si daca da,atunci trebuie sa mai depun dosarul si sa merg la validare?
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  15. care sunt subiectele din acest an la titularizare chimie

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stiu de ce nu ati preluat o intrebare din 20 iulie 2011.....care suna asa: am terminat ,,Limbi moderna aplicate..'', nu am modulul, nu m-au primit la titularizare, pot sustine pe cel din august? (Tare as vrea sa predau engleza!!). Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. of, cata birocratie! am o multime de intrebari iar calendarul si programa prezentata parca sunt facute sa te bage in ceata (mai ales ca sunt novice in domeniu). asa ca va rog sa ma ajutati. am reusit sa iau sfantul 5 la examenul din iulie. dosarul meu a fost bagat pentru titularizare (chiar daca posturilesunt netitularizabile). cu 5-ul meu intru direct la suplinire (repartitia se face intre 24-26 august?) sau trebuie sa validez din nou dosarul?
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna! am o nelamurire. cand am depus dosarul pentru examenul din iuliedomnita care mi-a verificat dosarul a scris titularizare pe dosar chiar daca posturile scoase la concurs erau netitularizabile. am reusit sa iau 5 la examen, insa acum trebui sa merg sa revalidez dosarul ca sa am o sansa ca suplinitor? iar repartitia suplinitorilor se face pe 25 iulie sau intre 25-28 iulie? multumesc oricui are rabdare sa-mi raspunda

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua, sunt Diana,am mai lasat o intrebare dar vad k nu a aparut,mai incerc odata.As vrea sa dau concurs pt suplinitor necal.lb engl.,dar nu stiu ce treb sa invat,nu gasesc pe nicaieri vreun raspuns,va rog ajutati-ma!!!e la fel k la titularizare sau sunt subiecte mai usoare?? multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  20. Programa este aceeasi, deci si materia care trebuie invatata este de asemenea aceeasi ca la titularizare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Adina, daca vrei sa dai din nou in august trebuie doar inca o data validat dosarul, dar eu zic ca nu mai trebuie sa dai din nou examen pe 4 august. Trebuie totusi intrebat la inspectorat daca cei din iulie intra primii la repartizari. Astfel chiar daca ai lua nota mai mare, nu te-ar ajuta. Teoretic asa va fi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Subiectele de anul acesta la chimie le poti copia de aici: Subiecte titularizare 2011

    RăspundețiȘtergere
  23. Elena, ti-am preluat comentariul tau, chiar ti-am si raspuns in aceeasi zi. Uite aici: raspuns

    RăspundețiȘtergere
  24. buna,la ce se refera suplinitor calificat sau necalificat?

    RăspundețiȘtergere
  25. Dosarul se mai valideaza o data doar de cei care au picat in iulie si mai dau o data examenul in august. Tu trebuie sa te duci doar la repartizarea din august.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu vad rostul pentru ce ar trebui sa mai validezi inca o data dosarul. Domnita de acolo a scris titularizare, pentru ca pe 13 iulie era examenul pentru titularizare, chiar daca cei cu note intre 5 si 7 devin suplinitori.
    Cel mai bine ar fi pe 1 sau 2 august sa tragi o fuga si sa vezi daca mai trebuie validat ca sa fii sigur(a).

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna Diana, sigur a aparut comentariul tau, dar cred ca nu l-ai vazut. Programa este aceeasi ca la titularizare, dar subiectele nu stiu cum vor fi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Suplinitor calificat inseamna sa predai specializarea care ai terminat-o si sa ai facut modulul psihopedagogic, iar suplinitor necalificat inseamna sa predai alta materie decat ceea ce ai terminat, sau sa nu ai facut modulul psihopedagogic.

    RăspundețiȘtergere
  29. va rog un raspuns urgent cine va corecta lucrarile de la examenul din 4 august se vor corecta pe plan local sau in alte centre
    Si inca ceva nu este o aberatie ca pe fisa de inscriere am completate examen oral si acum peste noapte se da scris
    care este diferenta dintre examenul din 13 iulie si cel din 4 august dc totul este la fel
    astept un raspuns avizat

    RăspundețiȘtergere
  30. buna, am lipsit de la ex. de titularizare din iulie, am nota de anul trecut, trebuie sa mai dau ex. si in august, pentru a obtine un post de suplinitoare calificata sau pot sa iau un post pe baza notei de anul trecut va multumesc mult ....luminita

    RăspundețiȘtergere
  31. Calendarul miscarii personalului didactic 2011,in varianta docoment-va rog mult!

    RăspundețiȘtergere
  32. buna! am o nelamurire: daca un profesor care s-a prezentat in iulie 2009 si 2010 la concurs a luat nota sub 5 poate intra cu un avantaj la repartizarea din august 2011? sau profesorii respectivi trebuie sa fi obtinut 7 in anii trecuti?

    RăspundețiȘtergere
  33. nu sunt un exapert in domeniu dar ca individ cu drept de libera exprimare garantat imi permit sa imi dau cu parerea. ce relevanta are daca lucrarile vor fi corectate la nivel local sau nu? intentia ministerului a fost aceea de a oferi posibilitati si conditii egale tuturor participantilor la examen. nu de alta, dar ma indoiesc ca un candidat la examenul oral are timpul necesar sa raspunda conform baremelor de corectare...

    RăspundețiȘtergere
  34. Luminita, am mai primit aceasta intrebare si de la alte persoane, dar nu stiu cum se procedeaza cu notele din anii precedenti. Citeste in Metodologie 2011, sau du-te la inspectorat si intreaba acolo.

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu am calendarul in varianta document, dar daca te ajuta il pot transforma in poze(format .jpg). Daca e OK, lasa o adresa de e-mail unde sa-ti trimit.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ziua! Cand se depun cererile pentru detasare la cerere? Nu am fost bine informata de nimeni pana acum. Trebuie sa mai duc si alte acte? Raspunsul cand il primesc si unde trebuie sa ma interesez de el? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  37. buna cris,imipoti spune si mie te rog pana la urma care e data finala pt ex de suplinire.Eu am depus dosaru in iunie si mi-au spus pe 3-4 august pt disciplina ed.muzicala se mai da si proba practica sau doar examen scris?
    multumesc mult loredana

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna ziua.As dori sa stiu daca pot ocupa un post de suplinitor cu o nota din 2010 pe o alta disciplina decat cea la care am dat examenul.

    RăspundețiȘtergere
  39. buna ziua,
    ma numesc Delia, nu am dat titularizarea si nu vreau sa dau nici in 4 aug testarea. Mai pot veni la repartitii daca nu am sustinut examenul?

    RăspundețiȘtergere
  40. Loredana, proba pracitica se da doar la anumite discipline. Eu nu stiu exact care sunt acele discipline.
    Proba practica se da pe 3 august, iar proba scrisa pe 4 august.

    RăspundețiȘtergere
  41. Daca nu ai dat examen nici in iulie, nici in august, poti sa participi le repartizare, doar daca ai participat in 2010 sau 2009 si ai luat peste 5.
    Altfel, te duci degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  42. ma puteti va rog lamuri si pe mine va rog in ce data exacta se da examenul pt necalificati? ..multumesc

    RăspundețiȘtergere
  43. uof! eu tot n-am inteles cand se fac repartizarile. am trecut pe la inspectorat si scria ca pe 22 se fac pt cadre titulare/suplinitori calificati iar de pe 24-26 restul. eu am facultate si de predat as preda in domeniu dar tot nu pricep daca sunt sau nu calificata si cand sa ma duc...

    RăspundețiȘtergere
  44. Daca ai sustinut examenul pe 13 iulie sau pe 4 august esti calificata si te duci pe 22. Daca ai sustinut examenul pe 3 august esti necalificata.

    RăspundețiȘtergere
  45. Eu am dat examenul de suplinire pe 4 august si am obtinut nota 7,56, deci trebuie sa merg la repartizare pe 22 august? Va rog un raspuns k nu mai inteleg nimic!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  46. Eu din calendar inteleg ca suplinitorii calificati si necalificati se repartizeaza pe 24-26 august, dar daca la inspectorat se afiseaza alte date, ar fi bine sa te duci atunci.

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu nu mai inteleg cum va fi de la anul in invatamant? Cum termin ceva se schimba regulile.Am terminat asistenta sociala si modulul 1 psihopedagogie.Anul acesta am dat pt prima data in invatamant dar nu am avutnoroc de niciun post.Am inteles ca de la anul nu se mai da,si din cate am inteles trebuie sa ai doi ani de master edcational.Eu vreau sa ma inscriu la master, dar sa fie compatibil cu AS(politici sociale)Cu acest master mai pot intra in invatamant?Mai are rost sa fac modulul psihopedagogic 2?Am citit ca modulul psihopedagogic nu va mai fi valabil peste 5 ani daca nu dai definitivatulPai cum sa-l dai daca nici nu mai poti intra in sistem.Cris, poate poti sa-mi dai ceva sfaturi,ce trebuie sa urmez ca nu mai stiu ce sa fac.Se par ca ce am facut eu nu mai este de ajuns.Daca angajarile,se fac la nivelul scolii mai se tine cont de centralizator?..sau decide directorul pe ce post?Scuze ca ti-am pus mai multe intrebari dar ma aflu intr-o situatie ca nu stiu ce decizie sa iau pt. ca nu detin informatii. Mari.Ms pt.efort.

    RăspundețiȘtergere
  48. Am afisat aici metodologia pentru anul urmator.

    RăspundețiȘtergere
  49. buna ziua !cu siguranta s a vb despre acte care trebuiesc de puse pt a ocupa un post de suplinitor necalificat dar se tot vorbeste si de titularizare si suplinitor deci cei de facut pt suplinitori necalificati?as dori sa ma apuc de invatat pt geografie si nu stiu daca am actele necesare..o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna, am terminat fac de litere engleza-romana si in prezent sunt la master pe limba si lit romana. Ce as dori sa stiu daca imi puteti spune: unde pot gasi subiectele pt titularizarea pe lb eng? daca difera titularizarea de anul acesta fata de anul trecut? va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subiecte din anii anteriori poti gasi aici folosind casuta de cautare pe site.
      Examenul difera fata de anul trecut:
      - nu se mai da in iulie ci in august
      - anul acesta trebuie sustinuta si o inspectie la clasa
      Pentru mai multe detalii citeste: Metodologia si calendar titularizare 2012

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: