vineri, 27 iunie 2014

Abonare postari pe mail

Am mai spus asta si in postarile anterioare, dar sa o mai spun si acum.
Daca doriti sa va abonati, pentru a primi postarile direct pe mail, TREBUIE sa activati acesta optiune din mail-ul pe care il veti primi la adresa inscrisa.
Va rog NU va inscriti daca nu activati ulterior acesta optiune, pentru ca o faceti degeaba. Am foarte foarte foarte multe adrese de mail la care nu a fost activata optiunea.
Dupa inscriere, va rog sa verificati si directorul SPAM, pentru a vedea daca mail-ul a ajuns. In caz ca nu ajunge, inseamna ca ati scris o adresa gresita si trebuie sa va reinscrieti.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

3 comentarii:

  1. unde gasim subiecte rezolvate la terapie educationala/ psipedagogie speciala pt titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, vreau sa stiu in situatia in care enuntul de la subiectul de titularizare spune elaborarea a 4 itemi de tip: ...... (etc), cate unul pt fiecare competenta, si sunt 4 competente specifice 1.1, 3.1, 3.2 si 4.2 cum trebuie sa rezolv?

    daca poate sa-mi spuna cineva daca trebuie sa fac cate 4 itemi pt fiecare competenta (adica 4 lucrari de control sa zicem babeste) sau cate un item pt fiecare competenta? Acesti itemi daca sunt doar doar 4 ar trebui sa fie de fapt o lucrare de control? Nu inteleg acest enunt, daca ma puteti lamuri si pe mine, va multumesc mult si scuze pt deranj

    RăspundețiȘtergere
  3. deci trebuie 4 itemi diferiti,dar nu 4 pt fiecare competenta sau continut mai precis ,doar ca nu trebuie sa fie acelasi continut.pt fiecare item alt continut (tema,lectie) alegi

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: