marți, 3 ianuarie 2012

Anexa 2 din metodologia miscarii personalului didactic 2012 - 2013

De la link-ul urmator puteti descarca doar Anexa 2 din metodologia miscarii personalului didactic 2012 - 2013.
Aici gasiti criteriile si punctajele pentru personalul didactic. Documentul este de pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Giurgiu.

Anexa 2 din metodologia miscarii personalului didactic 2012 - 2013Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

9 comentarii:

 1. buna ziua.sunt in C.C.C PANA IN LUNA IULIE 2012.CUM VOI SUSTINE EXAMENUL DE TITULARIZARE,LA CE SCOALA VOI AVEA INSPECTIA LA CLASA?

  RăspundețiȘtergere
 2. Trebuie sa intrebati la inspectorat.

  RăspundețiȘtergere
 3. am terminat facultatea de psihologie -pedasgogie brasov ,specializarea pedagogie .pt inscriere la titularizare care criteriile in acest an ?subiecte sunt ceva ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Citeste in Metodologie. O poti gasi aici: Metodologie 2012
  Subiecte, doar din anii trecuti.

  RăspundețiȘtergere
 5. buna ziua.sunt in c.c.c. pana in 2013.am inteles ca nu este obligat directorul sa imi pastreze postul si il voi pierde daca voi alege sa stau acasa 2 ani???e adevarat?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca nu esti titulara pe post, directorul intradevar nu e obligat sa-ti pastreze postul.

   Ștergere
 6. Buna ziua!Sunt profesor titular in mediul rural de 2 ani.In acesti 2 ani ,am beneficiat de detasare la cerere in localitatea in care am domiciliul.anul acesta as putea benegicia de o continuitate .Exista vreun risc sa pierd titulatura conform noilor schimbari din sistem?Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna ziua! La Isj Arges apare ca data de examen 4 august. Fiecare isj poate avea o alta data de concurs? Pe site nu gasesc nimic si orele mele coincid cu programul lor si nu am cum sa ajung sa intreb, nu ca mi-ar raspunde cineva... Pe edu iarasi nu este nimic afisat. Va rog, lamuriti-ma!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai... sunt putin derutata. Poti sa-mi dai un link? In calendarul din metodologia publicata in Monitorul Oficial, data de examen era de 2 august. Daca apare 4 august inseamna ca s-a modificat ceva, dar eu nu stiu deocamdata nimic.

   Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: