vineri, 25 martie 2011

Subiecte invatatori / institutori Teleorman 2009

Subiecte pentru examenul de titularizare pentru invatatori - institutori sunt afisate mai jos. Subiectele sunt din 2009, din judetul Teloerman.

Subiecte invatatori / institutori Teleorman 2009 1Subiecte invatatori / institutori Teleorman 2009 2


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

6 comentarii:

  1. Buna seara. As vrea sa va intreb ceva in speranta ca se va gasi cineva cu experienta si cu bunavointa sa imi raspunda. Eu am terminat anul trecut Facultatea de Stiinte Politice, specializarea Relatii Internationale si Studii Europene, iar in timpul facultatii am facut Programul de Studii Psihopedagogice, MODULUL I, organizat de către Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în perioada 2007-2010, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene. Intrebarea mea e urmatoarea: as putea sa particip la examenul de titularizare de anul acesta pentru functia de educator sau invatator? Mentionez ca eu am facut practica la clasele 5-8 pt disciplina Cultura Civica. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Alexandra, daca te uiti in Centralizator 2011 acolo scrie ca de la Stiinte sociale si politice, pentru educatori / invatatori pot preda doar cei care au facut Stiinte ale educatiei, cu specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt disperata, spuneti-mi ca se mai fac inscrieri pentru titularizare invatatori/educatori
    am vazut azi ca s-au facut in aprilie asa este?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, am terminat institutori educatori- psihopedagogie speciala, pot preda tinand cont ca s-a inchis universitatea? Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: