joi, 30 decembrie 2010

Subiecte titularizare psihologie

De aici puteti copia 3 variante de subiecte de la titularizare 2009 disciplina psihologie. Sunt si baremele de corectare corespunzatoare.

Subiecte titularizare psihologie 2009

Subiecte titularizare psihologie pagina 1Subiecte titularizare psihologie pagina 2Subiecte titularizare psihologie pagina 3

Bareme de corectare titularizare psihologie 2009

Barem de notare titularizare psihologie pagina 1Barem de notare titularizare psihologie pagina 2Barem de notare titularizare psihologie pagina 3

Dati un click pe imagini pentru a le mari.


Subiecte si programe - titularizare si definitivat

6 comentarii:

  1. Stii cumva care este calendarul de inscriere pentru examenul de titularizare/suplinitor pentru psihologie? si ce acte trebuiesc aduse. Eu nu am mai predat pana acum si as dori sa stiu, care sunt procedurile.
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calendarul il gasesti aici: Calendarul miscarii personalului didactic 2011
    Si nu exista data separata in functie de disciplina. Iar actele cred ca o sa fie la fel ca anul trecut: Acte necesare pentru examenul de titularizare
    Cand o sa se stie sigur o sa le afisej.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze nu la suibecte am vrut sa ma refer... acuma mi-am dat seama unde am scris... ci ma-r interesa materia sau bibilografia din care trebuie sa invat pt examen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bibliografia se gaseste in programa. Programele pentru examenul din 2013 inca nu au aparut, dar cel mai probabil vor fi la fel cu cele din acest an.

      Ștergere
  4. am absolvit Facultatea de Stiinte Socio-Umane, specializarea Psihologie in anul 2012... nu am profestat deloc in domeniul acesta si imi doresc s.o fac... am facut in timpul facultatii si modul pedagogic... ce as putea profesa in invatamant cu studiile pe care le am?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consulta centralizatorul. Acolo vei vedea ce discipline poti preda.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: