sâmbătă, 4 decembrie 2010

Programa engleza titularizare 2011

Deja lumea s-a apucat de invat... In comparatie cu anul trecut am mult mai multe cereri pentru programe (raportat la eceeasi perioada).
Eu ce pot sa va spun.. decat sa va urez un mare spor la invatat.

Programa la limba engleza pentru examenul de titularizare 2011 o puteti descarca de mai jos:
Programa limba engleza titularizare 2011


Variante Subiecte Titularizare

27 de comentarii:

  1. sunt interesata de programa pentru limba franceza

    RăspundețiȘtergere
  2. nu se poate descarca programa pentru limba engleza:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca dupa filebox nici myfreefilehosting nu mai vrea sa mearga. Nu stiu unde sa mai pun fisierele :(
    Am incarcat programa pe speedyshare. Ar trebui sa mearga acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna , anul acesta termin facultatea si as vrea sa predau limba engleza.Am o mica nelamurire insa.Daca sunt absolventa 2011 pot sa candidez pe un post titular sau anul acesta doar ca suplinitor?va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate stiu eu poti candida pentru un post de titular, doar daca ai dat licenta. Problema e ca la data depunerii dosarelor tu trebuie sa ai licenta data, pentru a aduce adeverinta de la facultate.
    M-am uitat in Calendarul miscarii personalului didactic si scrie ca pana la data de 6 iulie trebuie sa aduci adeverinta de absolvire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze ca intervin! Poti sa candidezi doar ca in loc de diploma o sa ai o adeverinta care atesta faptul ca ai terminat facultatea si ai dat licenta. In aceeasi situatie am fost si eu anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna,am o mica nelamurire.stiu ca in calendarul miscarii personalului didactic scrie ca trebuie sa ai diploma de licenta sau cel putin adeverinta pt a te inscrie in concurs.eu am terminat o facultate(administratie publica)-unde am facut 4 ani engleza,momentan sunt la romana engleza anul 2,si am un facut un curs de engleza recunoscut de inspectorat.pot sa ma inscriu la titularizare pt engleza???multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Poti sa te inscrii pentru engleza doar la suplinitori necalificati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua! Sunt absolventa la facultate de litere, spaniola-engleza, am absolvit in 2009 dar modulul psihopedagogic l-am facut separat in 2010. anul acesta as vrea sa imi dau titularizarea pe engleza, insa nu stiu mai nimic pt k pana acum nu m-a interesat. Am inteles ca daca nu profesezi modulul nu mai e valabil dupa 2 ani. Asa este? Mai am vreo sansa sau trebuie sa il dau din noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modulul odata facut il ai toata viata, nu conteaza daca predai sau nu.

      Ștergere
    2. Esti sigura de asta? Si eu asa am inteles ca daca nu profesezi timp de doi ani nu mai este valabil ceea ce bineinteles mi se pare ceva ridicol !!!

      Ștergere
    3. Foarte sigura. Dar de unde tot auziti asta? Poate chiar s-a mai moficat vreo lege si eu nu stiu :) (glumesc).
      Cand va mai spune cineva, intrebati de unde stie? Unde a citit?

      Ștergere
  10. As vrea sa stiu daca la examenul de titularizare limba engleza se mai da si literatura

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara! As dori sa stiu daca si cand se mai dau examene pentru supliniori necalificati engleza? Nu reusesc sa gasesc info pe site (de fapt, nu pot deschide). Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua ! Sunt studenta anul al doilea a Facultatii de Litere,Specializarea Engleza-Franceza. Nu pot face modulul din cauza legii care imi impune sa fac modulul dupa terminarea facultatii , ci nu in paralel cu facultatea .Am o nelamurire ...Pot da examenul de titularizarea dupa terminarea facultatii daca nu il am ??? Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de aceasta lege, eu l-am facut in timpul facultatii. Fara acest modul nu poti da examenul de titularizare, poti da examen doar pentru suplinitori necalificati.

      Ștergere
  13. Anul trecut s-a introdus o lege prin care se cere ca modulu sa se faca dupa terminarea facultatii ... Iti multumesc pentru raspuns !

    RăspundețiȘtergere
  14. buna ziua!! vreau sa incep sa invat pentru a da examenul de titularizare pentru limba engleza dar nu gasesc nicio bibliografie iar cei de la inspectorat dau din umerii! Ma poate ajuta cineva cu o bibligrafie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg. Bibliografia este in programa. Nu gasesti cartile din bibiografie pentru a invata?

      Ștergere
  15. Buna!mm-ar interesa si pe mine programa pt limba engleza.Anul asta s-a dat la concurs mai multa metodica,iar in programa este altceva,asa k nu stiu ce anume trebuie sa invat,te rog dak imi poti da vreun sfat......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2012 a fost doar partea de metodica, dar cei de la Minister nu s-au obosit sa actualizeze programele. Programele pentru 2013 inca nu au fost afisate. O poti descarca pe cea din 2012 (programa publicata in 2010) de aici: Programa titularizare limba engleza si te apuci de invatat cu metodica, pana apare metodologia ca sa stim exact cum va fi examenul anul acesta.

      Ștergere
    2. Abia acum mi-am dat seama ca tu ai pus comentariu exact la postarea cu programa la engleza :)

      Ștergere
  16. Buna ziua! Am si eu o nelamurire: este posibil sa pot preda limba engleza in conditiile in care am absolvit in 2010 Facultatea de Litere, Departamentul de limbi moderne aplicate (engleza- franceza)? Intentionez sa ma inscriu si la modulul psihopedagogic. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: