luni, 6 iulie 2020

Calendar titularizare 2020

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a publicat, luni, calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar, conform căruia proba scrisă a Titularizării va avea loc în 29 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate în 11 august.

Astfel, în perioada 9-16 iulie, candidații la concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele școlare sau le pot transmite și electronic.

Proba scrisă din cadrul Titularizării va avea loc în data de 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare.

Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august.

În data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale.

Calendarul complet il puteti descarca de aici:
Calendar Titularizare 2020


Subiecte titularizare, definitivat si grade didactice

4 comentarii:

  1. Buna ziua, sunt prof.Dumitru Pop si ma intereseaza unde putem gasi Fisa de Inscriere pentru sesiunea de Titularizare 2020 si ceea ce contine. Va rog daca puteti sa-mi raspundeti. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, am o intrebare va rog:cat salariu brut (de incadrare) are un profesor/maistru titulaar care are definitivatul(turism)in anul 2020. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca nu are legatura dar ca sa vad subiectele din 2014 mi se cere un nume si o parola cand acces site-ul,stie cineva sau aveti subiectele la def din 2014? http://subiecte2014.edu.ro/2014/definitivare/

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunā seara! Poate nici nu mai are rost să întreb dar, totuşi, vreau să fiu sigură că am înţeles bine...
    Dacă, sunt absolventa promoției 2019/2020 şi nu am dat licenţa am dreptul să mă înscriu la examenul de titularizare? (*menționez am studiat la Facultatea de Psihologie şi Ştiințe ale educaţiei, specializarea Pedagogia Înv. Primar şi Preşcolar; vreau să opted pentru postul de educatoare)

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: