marți, 27 decembrie 2016

Calendar titularizare 2017

Pentru a va fi mai usor, am afisat aici calendarul miscarii personalului didactic 2017-2018 (anexa 19 din metodologie). Trebuie urmarit daca nu vor interveni alte modificari ale metodologiei si ale calendarului.

De aici puteti descarca calendarul in format pdf:
Calendarul miscarii personalului didactic 2017-2018 (anexa 19 din metodologie)

Iar aici puteti vizualiza calendarul online:
Calendarul miscarii personalului didactic 2017-2018 (anexa 19 din metodologie)

V-a fost de folos aceasta postare? Lasa un coment :)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

184 de comentarii:

  1. Bună dimineața, dacă nu am dat examenul de necalificat din toamnă,pt postul de educator, îmi pot depune dosarul pt concursul organizat pe parcursul anului școlar? Cum arata subiectele? Sunt la fel cu cele din toamnă? Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    As avea nevoie, daca se poate, de cateva informatii care sa ma lamureasca. Sun la inspectorat si nu raspunde nimeni, iar pe net...m-am ametit in informatii.
    Fine. Lucrurile stau cam asa: anul acesta vreau sa ma reintorc in invatamant. Am predat ca profesor calificat suplinitor, apoi am intrerupt activitatea.
    Cum se face, unde se depune dosarul, cu cine si cand trebuie sa vorbesc pentru inspectia la clasa?
    Daca n-am mai predat atatia ani si m-am mai si mutat din oras, cum procedez cu inspectia la clasa?
    Dupa inspectia la clasa, ce urmeaza?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna.Te uiți pe calendarul pt titularizare si îți depui dosarul in funcție de ce scrie acolo.
      Inspecția la clasa o vei da unde decid cei de la inspectoratul de care apartii(mai-iunie)
      După inspectie urmează examenul scris(iulie).
      Căuta întâi calendarul titularizării, apoi tematica disciplinei tale. Succes!

      Ștergere
  3. Dosarul se depune la inspectorat si acolo o sa iti alegi din variantele posibile unde vrei sa sustii inspectia la clasa dupa care va urma examenul scris.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiti cand incep sa se depuna dosarele la inspectorat pt ex de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara!
    Eu am o intrebare: Am absolvit facultatea in anul 2015, dar din diferite motive, abia anul acesta voi reusi sa imi dau examenul de licenta. As vrea sa ma inscriu pentru examenul de titularizare din acest an. Fara diploma de licenta as putea face lucrul acesta?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti. Doar absolventii promotiei 2017 au voie sa se inscrie fara diploma de licenta.

      Ștergere
    2. Bună! Eu asemenea răspunsuri am primit: "Da! Cu adeverință că ați terminat 3 ani. Mergeți la validare după licență. Se poate."
      sau "Subscriu. Şi eu m-am înscris, iar după ce am susţinut licenţa, în vară, am mers la validat şi am dus adeverinţa."

      Ștergere
    3. Bună ziua .Am și eu o întrebare anul asta am teminat facultatea. Dar nu am luat examenul de licentă. Am voie sa merg la titularizare ?

      Ștergere
  6. Buna. Se stie cumva exact data examenului scris de titularizare? Incerc sa imi programez si o vacanta cu copiii la mare si trebuie sa stiu. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu deschizi calendarul din postarea de mai sus?

      Ștergere
  7. Buna ziua, in calendar se spune ca se susține intr e 1-12 Iulie. Când se anunța data precisa? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua.Ma puteti ajuta si pe mine cu raspunsul la o intrebare.Am lucrat ca educatoare 3 ani.Momentan sunt in concediu crestere copil.In august mi se termina concediu.Ma pot inscrie la examenul de titularizare si daca da actele necesare pt inscriere(decizia,vechimea)trebuiesc luate de la sc la care am lucrat?va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua ma puteti ajuta cu raspunsul la o intrebare? In 2000 am facut postliceala Hiperyon de 2 ani cu specializarea invatatori educatori .din anumite motive nu am lucrat in domeniu.pot sa particip acest an la examenul de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza daca ai profesat pana acum sau nu.

      Ștergere
    2. Citeste metodologia si acolo ai sa afli daca poti da examen cu aceasta postliceala.

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Inspecția pt gr 2 se ia in calcul pt titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, am citit articolul și ma nelămureste ceva, dacă am făcut practica într-un alt județ in care am făcut studiile, pot sa predau sau să-mi iau post in alt județ ?! Căci scrie ca in judecățul in care am făcut practica, sau numai se evidențiază sub forma asta ?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, am citit articolul și ma nelămureste ceva, dacă am făcut practica într-un alt județ in care am făcut studiile, pot sa predau sau să-mi iau post in alt județ ?! Căci scrie ca in judecățul in care am făcut practica, sau numai se evidențiază sub forma asta ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa dai examen in ce judet vrei. Doar ca acolo trebuie sa sustii proba practica, adica inspectia speciala la clasa.

      Ștergere
  14. Buna seara!
    Am si eu o nelamurire :)
    In cazul in care eu am terminat Liceul Pedagogic in Buzau in anul 2013, pot da titularizarea anul acesta in Bucuresti, chiar daca in acesti 4 ani nu am urmat Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei?

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua!
    Eu am terminat cursurile unei facultati in iulie 2016 si al programului de pregatire psihopedagogica oferita de dppd, insa NU am sustinut examenul de licenta. (Planuiesc sa il sustin anul acesta, in iulie).
    In acest caz, sunt considerat absolvent al promotiei 2016 sau trebuie sa iau licenta si apoi voi fi considerat absolvent al promotiei 2017?

    RăspundețiȘtergere
  16. Am terminat Drept si Psihologie! Pot da concurs? Cand trebuie sa sustin examenul si unde? Pot intra calificat? Muktumesc din inima

    RăspundețiȘtergere
  17. buna dimineata,

    am definitivatul dat, din raspunsurile de mai sus am inteles ca nu mai trebuie sa sustin proba orala, dar proba orala se noteaza cu admis respins sau cu nota care conteaz la media finala?

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna dimineata,
    Am citit mai sus si am vazut ca daca am definitivatul in invatamant nu mai trebuie s asustin proba orala pentru titularizare. In media examenului de titularizare la proba orala se dau note care intra in alcatuirea mediei cu proba scrisa? sau proba orala-inspectia la clasa- se noteaza cu admis respins?

    RăspundețiȘtergere
  19. Pana cand m-as putea inscrie pentru sustinerea examenului de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,anul trecut am terminat liceul profil real si acuma sunt la facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei in anul I la Universitatea Bábes Bolyai din Cluj la sectia Pedagogia invatamantului primar si prescolar si as putea da examenul pentru educatoare necalificata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru necalificati trebuie sa astepti pana la toamna.

      Ștergere
  21. Din ce vad in calendar, inspectiile speciale la clasa sunt in perioada 30 mai- 30 iunie, dar anul scolar se termina pe 16 iunie! Cui vor mai preda cei care vor fi repartizati pe 29 iunie, de exemplu?

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua!Am și eu o întrebare știe cineva când se tine inspecția la clasa pentru educatoare?In ce consta inspecția că este prima dată când susțin examenul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inspectiile se vor planifica imediat dupa perioada de inscriere.

      Ștergere
  23. Buna dimineata! Imi puteti spune, va rog, unde gasesc actele necesare pentru dosarul de titularizare in baza articolului 253? Am cautat in anexele din metodologie, dar nu am gasit...

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna...daca am absolvit un postliceal cu specialitatea in inv special,pot sa dau examen titularizare in inv.normal prescolar(educator)?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua!Daca sint absolventa unei postliceale in inv special,pot sustine ex titularizare educatori in inv normal?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. una ziua!
    Am terminat in anul 2012 Facultatea de Stiinte Economice, Specializarea Management si Modulul Pedagogic nivelul 1.
    Intrebarea mea este daca pot sa ma inscriu la examenul de titularizare si daca pot preda Educatie Antreprenoriala si Economie la Liceu.
    va multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti, dar vreau un post de profesor in orasul Timisoara. Ce ar trebui sa fac? sa dau examenul de titularizare acolo in oras? mentionez ca anul acesta termin modului prohopedagogic, sunt in an terminal la facultate.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna ziua.Daca am depus dosarul de inscriere acum 2 ani am sustinut proba orala sustinuta la clasa dar nu am mai dat proba scrisa din motive personale.mai este valabil dosarul sau trebuie sa il depun din nou,se ia in considerare nota de la proba practica? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  29. Daca am depus dosarul acum 2 ani si am sustinut si proba practica dar nu si cea scrisa ,este valabil sau trebuie sa depun din nou dosarul?

    RăspundețiȘtergere
  30. Subiectele la psihopedagogie speciala in limba maghiara unde il pot afla?

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna.imi puteti spune va rog cand trebuie depuse actele pt inscriere la titularizare edicator si cand e examenul? Aici m-am ametit in atatea informatii.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actele se depun in perioada 16-22 mai si examenul este pe 12 iulie.

      Ștergere
  32. Buna! Pentru a participa la examenul de titularizare trebuie sa mai susțin si inspecția având în vedere că am Definitivatul? În prezent nu profesez. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  33. Am absolvit liceul pedagogic in 2009, m-am titularizat, apoi nu m-am prezentat la post pentru ca mi-am continuat studiile, apoi am lucrat in alt domeniu, insa as dori sa ma orientez totusi spre meseria de invatator. Nu inteleg partea cu inspectia speciala la clasa si proba practica/orala care se desfasoara inaintea probei scrise... adica suntem repartizati de ei la o clasa anume sau sum se face mai exact, nu inteleg deloc aspectul asta. Cand am sustinut examenul in 2009, am dat doar proba scrisa, dupa care am participat la repartitie in functie de optiuni.

    RăspundețiȘtergere
  34. Am absolvit liceul pedagogic in 2009, m-am titularizat, apoi nu m-am prezentat la post pentru ca mi-am continuat studiile, apoi am lucrat in alt domeniu, insa as dori sa ma orientez totusi spre meseria de invatator. Nu inteleg partea cu inspectia speciala la clasa si proba practica/orala care se desfasoara inaintea probei scrise... adica suntem repartizati de ei la o clasa anume sau sum se face mai exact, nu inteleg deloc aspectul asta. Cand am sustinut examenul in 2009, am dat doar proba scrisa, dupa care am participat la repartitie in functie de optiuni.

    RăspundețiȘtergere
  35. Subiectele vor ramane la fel sau vor fi modelul din 2013?

    RăspundețiȘtergere
  36. Subiectele vor fi la fel ca cele din anii trecuți?

    RăspundețiȘtergere
  37. Subiectele vor ramane la fel sau vor fi modelul din 2013?

    RăspundețiȘtergere
  38. Subiectele model afisate de Ministerul Educatiei pentru 2017, sunt chiar subiectele date anul trecut la examen.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua,as dori si eu o lamurire.Sunt absolventa de Geografie si as dori sa stiu daca as putea sa ma inscriu la examenul de titularizare pentru postul de educator? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ziua,ma pot inscrie la examenul de titularizare pentru educatori daca am absolvit facultatea de geografie?? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu știam că se poate, doar ca vei fi necalificat iar examenul se da in toamna pentru posturile rămase libere.

      Ștergere
  41. Buna ziua! Am dat examenul de titularizare in 2014 la limba si literatura romana si am fost angajata in anul scolar 2014-2015 apoi am intrerupt avand bebe mic (fara sa intru in concediu de maternitate intrucat nu aveam 1 an lucrat inainte de nasterea bebelusului); intrebarea mea este: pot obtine un post cu nota de la examenul din 2014? Sunt confuza pentru ca stiam ca nota de la titularizare este valabila mai multi ani, dar stiu si ca din 2015 s-a schimbat structura subiectelor fata de 2014 cand am dat eu. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  42. Bună ziua,
    În lista de documente pentru dosarul de titularizare se solicită și ”adeverință din care să rezulte vechimea efectivă în învățământ” - eu nu am mai predat de 10 ani, m-am mutat din orașul unde am predat... nu prea am de unde să iau adeverința asta. Este suficient să prezint copie a cărții de muncă din care reiese această vechime?
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  43. intrebari :
    - daca vreau sa aplic pentru post la mai multe scoli, trebuie sa sustin inspectia speciala la toate acele scoli?
    - calendarul publicat este valabil pentru toate orasele din tara?
    - daca am cazier ( fara nici o legatura cu invatamantul , o chestie economica) , mi se primeste dosarul sau nu am sanse din start?

    Va multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna ziua
    Anul acesta 2017_2018 fac 7 ani de experienta didactica. Nu am dat def.ul si nici nu m.am inscris. Mai pot profesa ca si calificat ?

    RăspundețiȘtergere
  45. ca suplinitor, se poate sustine examenul direct in toamna sau singura varianta e sa se mearga cu nota de la titularizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De care suplinitor vorbesti? Calificat sau necalificat?

      Ștergere
  46. Intentionez sa merg pe continuitare în anul școlar 2017-2018. Dacă susțin examenul de titularizare în iulie 2017 și as putea obține un post mai bun decât cel pentru care am optat prin continuitate, as putea sa renunț la continuitate?!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua! Intentionez sa merg pe continuitare în anul școlar 2017-2018. Dacă susțin examenul de titularizare în iulie 2017 și as putea obține un post mai bun decât cel pentru care am optat prin continuitate, as putea sa renunț la continuitate?!

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua! Dacă depun dosarul de titularizare în 2 judete. În judetul în care nu susțin inspecția la clasa se poate sa țin cont de nota de anul trecut, chiar dacă voi susține examenul în celălalt judet?!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua! Pentru examenu de Titularizare trebuie sa avem la dosar cazierul judiciar de la politie de unde avem noi domiciliul?

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna ziua! Daca doresc sa ma inscriu la examenul de titularizare in doua judete si am inspectiile de la definitivat, sunt valabile si nu mai trebuie sa sustin proba practica in nici un judet? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna ziua,
    Ma poate ajuta cineva cu o Fisa de inscriere la titularizare, nu stiu ce trebuie sa contina acest dosar...
    Va multumesc, anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  52. Mii de multumiri pentru munca pe care o depuneti!

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna ziua
    Daca cumva pierd continuitatea in vara la repartitie voi intra automat la repartitia in baza notei de anul trecut? Sau trebuie sa.mi fac dosar separat. Am obtinut sub 7 deci nu este garantat postulm
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  54. buna ziua!Pentru cei care termina modulul psihopedagogic anul acesta trebuie sa sustin inspectia la clasa tot anul acesta in perioada mai-iunie?

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca pot profesa si ce trebuie sa fac. Anul acesta termin facultatea de matematica si in acelasi timp si dppd (pedagogia) Si as vrea sa predau din toamna am inteles ca se poate dat ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie să fac pentru a putea profesa din toamna. Anul acesta termin facultatea de matematica si in acelasi timp fac si dppd (pedagogia) Si mi sa zis ca pot preda la clasele 5-8. As dori sa stiu ce trebuie să fac pentru a putea profesa din toamna. Vă mulțumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa urmaresti in toamna sa vezi ce posturi raman libere si sa dai concurs pentru ele.

      Ștergere
  57. Buna! Am terminat masterul in 2015 dar nu mi.am luat inca diplomele de la universitate!oare pot sa pun la dosar adeverințele de la licenta si master?

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna Ziua. Am terminat faculatate de constructii si vreau sa mi depun dosarul pt titularizare. Am vazut ca anul acesta nu sunt posturi. Pot da examenul in aceste conditii. Eu termin in curand si un master si as putea preda din toamna TIC la gimnaziu. Am inteses ca titularizare trebuie sa sustin totusi pe domeniul meu. Ma poate lamuri cineva?

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna ziua!Nu s a renuntat la proba practica? Ar fi o masura bună...
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna ziua. Are cineva idee daca am terminat Facultatea de Ecologie si protectia mediului, ce materii pot preda in clasele V-VIII cu aceasta specializare?

    RăspundețiȘtergere
  61. Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Adeverința care dovedește că suntem apți pt. a preda în învățământ trebuie luată de la medicina muncii sau de la medicul de familie? Cineva mi-a spus că nu ar mai fi acceptată cea de la medicul de familie ... Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna ziua! locuiesc in Cluj momentan dar vreau sa ocup post in Bucuresti? Stiu ca examenul scris se poate sustine oriunde si ca inspectia la clasa trebuie sa o sustin la Bucuresti, dar dosarul il pot depune la Cluj sau trebuie depus la Bucuresti? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  63. buna tuturor. ma puteti ajuta va rog cu o informatie? unde as putea gasi tematica pt biologie si chimie (liceu)? as putea-o gasi la biblioteca oraseneasca? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  64. Am si eu nevoie de o informatie URGENT: termin Facultatea de PIPP din Craiova si vreau sa-mi depun dosarul de titularizare in Bucuresti. Mi se cere obligatoriu buletin de Bucuresti? Sau pot sa imi aranjez situatia dupa ce imi gasesc post?

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna ziua! Am lucrat trei ani ca suplinitor calificat de limba engleza, apoi am intrerupt activitatea lucrand intr.un alt domeniu. Acum as vrea sa revin in invatamant. As putea sa particip cu o nota din anii precedenti sau ma afecteaza aceasta perioada in care n.am fost in invatamant si trebuie sa merg la examenul de titularizare din iulie?

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna ziua, pentru inspectia la clasa trebuie prezentat si planul lectiei sau doar se sustine lectia? Daca stie cineva mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , cu suguranta, dupa acel plan vei realiza lectia la clasa.

      Ștergere
  67. Bună ziua. Am continuitate pentru anul 2017.2018 aprobata ,dar m am înscris la titularizare. Dacă nu merg la examen pot pierde continuitatea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca aveti aprobata continuitatea, nu cred ca o mai pierdeti.

      Ștergere
  68. Bună ziua,
    O întrebare am:
    Dacă am omis să depun dosarul pentru examenul de titularizare, as putea sa susțin examenul de suplinire? Menționez că nu am susținut inspecția de la clasă,iar dacă am înțeles bine dintr-o sursă, inspecția se susține doar dacă candidatul este înscris la concursul de titularizare (?)
    Mulțumesc anticipat.
    Baftă tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  69. Am și eu o întrebare dacă anul acesta mă înscriu la facultate la id pot participa la anul la examenul de titularizare pentru un post de profesoară ținând cont de faptul că abia încep facultatea?Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, pentru examenul de titularizare trebuie sa aveti finalizate cursurile facultatii, dar puteti participa in toamna la concursul de suplinire cu conditia sa mai ramana posturi de la repartitia pe posturi de la titularizare.

      Ștergere
  70. Am și eu o întrebare dacă anul acesta încep o facultate mă pot prezenta la anul pentru titularizare pt un post de profesoară, vârsta contează sau faptul că nu am mai lucrat niciodată sau că am lucra dar fără carte de muncă, mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  71. Bună ziua pot participa la examenul de titularizare daca urmez o facultate la id? MULȚUMESC

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua, ati aflat cumva ce proiect avem la religie ortodoxa ? Pana acuma nu am aflat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna ziua. Am si eu o intrebare. Anul acesta termin facultatea de matematica si tot odata am făcut si modulul pedagogic sa pot preda. Pentru ca am fost ocupata cu licenta si pregatirea dosarului pentru comisie la modul pedagogic nu m-am înscris la titularizare. Am citit mai sus ca cei care acum termina cu o adeverință cum ca ai facut aceste facultăți se pot inscrie la titularizare in 6 -12 iulie e adevarat? Dacă nu imi puteti spune ce pot sa fac?
    Va multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna ziua. Am si eu o intrebare. Anul acesta termin facultatea de matematica si tot odata am făcut si modulul pedagogic sa pot preda. Pentru ca am fost ocupata cu licenta si pregatirea dosarului pentru comisie la modul pedagogic nu m-am înscris la titularizare. Am citit mai sus ca cei care acum termina cu o adeverință cum ca ai facut aceste facultăți se pot inscrie la titularizare in 6 -12 iulie e adevarat? Dacă nu imi puteti spune ce pot sa fac?
    Va multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai poti inscrie. Atunci e validarea dosarului.

      Ștergere
    2. Si înscrierea în toamnă cand incepe sau cand ma pot inscrie pentru a da titularizare in toamna

      Ștergere
  75. buna ziua. daca sunt scoase la concurs 2 posturi cu dubla specializare dar niciun candidat nu are dubla specializare, cine va fi repartizat pe ele? intreb pe cei care lucreaza in sistem si care cunosc situatia. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  76. Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Dacă cineva s-a înscris la concurs în două județe cum se face cu examenul de pe 12 iulie? Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa dai un singur examen in judetul in care vrei sa ai prioritate. In cel de-al doilea judet vei putea merge in a doua sesiune de repartizari.

      Ștergere
  77. Bună ziua! Am o cunoștință care este plecată în afară cu serviciul. A terminat facultatea de limbi străine și ar fi vrut să se întoarcă anul acesta în țară să se înscrie la titularizare. S-a gândit prea târziu și acum nu știe dacă la concursul din toamnă se poate înscrie chiar dacă nu a depus dosarul acum, în vară. Întrebarea este dacă se poate înscrie la concursul din toamnă și ce este de făcut dacă se poate. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se poate inscrie in toamna chiar daca nu s-a inscris acum. Ce trebuie de facut: sa fie atenta cand se fac inscrierile... si sa se inscrie.

      Ștergere
    2. Mulțumesc din suflet!

      Ștergere
  78. Deci se fac inscrieri si in toamna pentru examenul de titularizare pentru posturile ramase libere banuiesc?eu nu am reusit sa ma inscriu in mai si as vrea sa dau examen in toamna pentru educator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca raman posturi libere, se fac inscrieri si in toamna.

      Ștergere
  79. Buna ziua am si eu o intrebare:daca am terminat liceul pedagogic si facultatea de agronomie pentru ce materii pot opta ?va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere
  80. Daca am terminat o facultate de stiinte economice....fara modul de pedagogie si un liceu real pot sa ma inscriu ca suplinitor necalificat pentru educator sau invatator?

    RăspundețiȘtergere
  81. Daca am terminat o facultate de stiinte economice fara modul de pedagogie si un liceu real pot sa ma inscriu ca suplinitor necalificat pentru educator sau invatator?

    RăspundețiȘtergere
  82. Daca am terminat o facultate de stiinte economice....fara modul de pedagogie si un liceu real pot sa ma inscriu ca suplinitor necalificat pentru educator sau invatator?

    RăspundețiȘtergere
  83. Nu cred. Facultatea de pedagogia invatamantului primar si prescolara asta iti trebuie. Fa un modul psihopedagogic la facultatea ta si te faci profesor de civica sau stiinte economice sau ce.o mai fi legat de facultatea ta.

    RăspundețiȘtergere
  84. Nu are sens sa fiti necalificat cu facultate. Imi cer scuze acum am vazut ca ati spus necalificat. Ca necalificat cred ca puteti.

    RăspundețiȘtergere
  85. Momentan m-ar fi interesat ca necalificat pana terminam o facultate in domeniu....dar unde trebuie sa depun dosarul,sau cum se procedeaza?Şi m-ar interesa si ce fel de subiecte se dau la concurs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inspectorat pe locurile ramase neocupate. Consultati calendarul .

      Ștergere
  86. va rog frumos daca imi poate spune cineva cand trebuie sa ma inscriu ptr.un post de suplinire pe consilier psihopedagogic ,am terminat fac.de psihologie si ce acte imi trebuiesc?Va multumesc mult! Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna ziua!

    As dori sa Va intreb si eu ceva cu mult respect. Sunt titulara si penrtu proximitate de domicilui mi-am cerut si am primit transferul, insa la doua unitati de invatamant. Am dubla specializare de Limba si lit. romana/limba si lit. engleza. Sunt titulara : li. si lit. engleza. Acum intentionez sa-mi incerc norocul la titularizare in Lb. si .lit. rom. Intrebarea mea ar fi daca exista vreun criteriu sa-mi pierd titulatura la engleza daca obtin nota sub 7. Multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  88. Buna ziua..am si eu o intrebare..daca la.data sedintelor publice nu sunt in tara ce pot face? Poate participa.altcineva in locul meu?

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna ziua... si eu o intrebare..daca pe 26 si 28 iulie cand sunt sedintele publice nu sunt in tara..ce pot face? Poate participa.cineva in locul meu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce stiu, poti face procura la notariat pentru cineva.

      Ștergere
  90. Hei, hei! Bună seara! Întrebarea mea este următoarea. Dacă anul trecut la titularizare am avut un anumit autor și în toamnă altul mai este posibil ca anul acesta să se dea vreunul din autorii de dățile trecute? :D vă mulțumesc mult! 😚

    RăspundețiȘtergere
  91. Bună ziua,
    Aș vrea să vă întreb titularizarea din toamna aceasta când are loc, dacă aveți vreun calendar oficial. Și care ar fi procedurile, trebuie să se mai țină înainte vreo inspecție sau se dă numai examnul scris.Mi-a luat licența anul acesta, acum luna aceasta,dar nu ma-m înscris pentru titularizarea din iulie, din cauza programului hard și cu licența etc etc. Vreau din toamna să predau și să mă înscriu la titularizarea din toamnă.Vă mulțumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este calendar oficial. Trebuie urmarit.
      Din cate stiu din anii anteriori in toamna nu trebuie sa tinem inspectie la clasa.

      Ștergere
  92. Și încă ceva, trebuie minim nota 7 luată pentru titularizare și o să fi profesor suplinitor dacă dai în toamnă? Vă mulțumesc !! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din câte știu, pe 6 septembrie ar fi concursul anul acesta. Poate mă înșel, dar așa știu. Așteptați și vedeți. Și să zic că înscrierile ar fi între 1-4 septembrie... reiau și eu o întrebare adresată mai sus. Este posibil ca autorii de dățile trecute să se dea și anul acesta?

      Ștergere
  93. Buna Ziua!
    VA ROG DIN SUFLET!
    AM NEVOIE DE INFORMATII DACA MA PUTETI AJUTA!
    Am sustinut proba practica la informatica si inspectia la clasa la matematica pe Dol si Olt , insa nu m-am prezentat la examenul scris , deasemenea am primit continuitate la scoala la care am predat insa problema este ca nu am examenul de definitivat deoarece sunt in primul an de invatamant! acum....intrebarile ar fi...
    1) pot primi post pe informatica cu examenul scris din anul 2016 si proba practica de anul acesta! pe Dolj?
    2)dar pe OLT ? TIN SA PRECIZEZ CA AM OPTAT SA PARTICIP IN SEDINTA SI CU NOT DIN 2016!

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna ziua!Pe ce data pot da concursul de suplinitori necalificati si ce documente imi trebuie

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna ziua. Daca la examenul de titularizare obtin o nota sub 7 pot participala repartitia posturilor netitularizabile in alt judet decat cel in care am sustinut examenul ? Nu mai locuiesc in acel judet. Mai este necesara participarea la examenul pentru suplinitori calificati?

    RăspundețiȘtergere
  96. Bună ziua! Am susținut examenul de titularizare anul acesta, însă nu am obținut nota 7. Ce ar trebui să fac în continuare pentru a obține un post de suplinitor? Se fac ședințe publice și pentru asta? Mai pot da examenul în toamnă încă o dată? Ce se întâmplă dacă în toamnă obțin notă peste 7?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergi cu nota din vara dc ai peste 5 . Tot suplinitor esti.

      Ștergere
  97. Bună ziua! Eu am terminat Facultatea de Litere și am modulul psihopedagogic I. Aș putea să mă înscriu la concursul de suplinitori din toamnă pe educator sau învățător? Știu că pot pe română, dar poate am mai multe șanse așa. Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulțumesc pentru răspuns! Aș fi încadrată ca suplinitor necalificat, nu?

      Ștergere
  98. Am depus dosar titularizare in 2 judete si am tinut inspectii la clasa in fiecare.am tinut proba scrisa in judetul in care am domiciliul si am obtinut 9.40 . As putea sa ma duc la sedinta de repartizare din celalalt judet? Mentionez ca nu am sanse de tirularizare in judetul meu. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, puteti participa doar in judetul in care ati sustinut examenul scris (titularizarea)

      Ștergere
  99. Bună Ziua! Mă poate ajuta cineva cu câteva informații? Am luat 5,80 la examenul de titularizare 2017 , cum pot prinde un loc ca educatoare? Se organizează ședinte de repartizare ca si in cazul celor care au reusit sa se titularizeze?

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna ziua!
    Am dat examen de titularizare,am luat nota mai mare de cat candidatul meu pe acelas post dar nu ajuns la sedinta pt confirmarea locului mi sa zis ca se mai face o sesiune pt ocupare de posturi dar voi mai putea fi doar suplinitor ce mai pot face pt a fi titular pe post on cazul acesta daca nu am nici definitivatul , am inteles ca se fac ceva inspecti la clasa cu care te poti tiutulariza vreai ceva concrect sa stiu cum se procedeaza...va roh ajutatima !

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna seara ,stie cineva unde se tine sedinta de repartizare din 28 iulie , nu au pus ora si locatia exacta nici la ispectoratul scolar 4 nici la cel central , maine ar trebui sa ne prezentam la sedinta, dar unde!!!!? , va rog un raspusns cat mai urgent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati aflat unde? Eu stiam de 26 iulie. Si 28 august ptr supliniri.

      Ștergere
  102. Daca am luat post de titular in 26 iulie, in alt judet, iar in judetul meu am aprobata continuitatea -post incomplet- cu nota peste 7, pot participa la sedinta din 28 august sa imi completez norma si dupa 1 sept sa fac detasare pe ce am la continuitate?

    RăspundețiȘtergere
  103. Salut ! Unde pot gasi pe Edu.ro cand se organizeaza concursul pentru locurile de suplinitor din luna septembrie? Nu gasesc nicaieri. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  104. Buna ziua! 1.Unde pot gasii actele pt inscrierea la concursul de suplinire din toamna 2017, 1-4 septembrie? 2.Unde le depun? (la inspectoratul judetean din cluj, sunt din cj)? 3.Ce fac dupa ce vreau sa ocup un loc la un liceu tehnologic, ramas vacant? Adica trebuie sa precizez la ce liceu vreau eu sau ma repartizeaza ei? Mss.

    RăspundețiȘtergere
  105. Buna ziua! La care sedinta publica ar trebui sa ma prezint daca merg cu nota de la examenul din 2016? am depus dosarul cu acte in primavara.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  106. Bună, știe careva pe ce dată se depun dosarele pentru suplinitori necalificați? Oare ca și în ceilalți ani 27-29 August? Și cam ce subiecte se dau pentru disciplina limba engleză?
    Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  107. Bună, știe careva pe ca dată se depun dosarele pentru suplinitori necalificați? Și cam ce subiecte se dau pentru disciplina limba engleză?
    Vă mulțumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  108. Bună ziua! Am terminat Istorie-geografie in 2005 dar nu am profesat niciodata.Nu m-am inscris la examenul de titularizare din vara,as putea sa ma inscriu la examenul de suplinire pe invatator sau educator? Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  109. Bună ziua! Am terminat Istorie-geografie in 2005,dar n-am profesat niciodata. As vrea sa stiu daca ma pot inscrie la examenul de suplinire ca invatator sau educator si cand se fac inscrierile ? Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  110. Bună ziua! Am terminat Istorie-geografie in 2005,dar n-am profesat niciodata. As vrea sa stiu daca ma pot inscrie la examenul de suplinire ca invatator sau educator si cand se fac inscrierile ? Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna ziua! Am terminat Istorie-geografie in 2005 si nu am profesat niciodata.Puteti sa-mi spuneti va rog frumos,daca ma pot inscrie la examenul de suplinire ca educator sau invatator acum in septembrie ? Am fost plecata 12 ani din tara si nu stiu cum mai functioneaza . Cand se fac inscrierile pt suplinire si unde se tine examenul?

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna ziua! Am terminat Istorie-geografie in 2005 si nu am profesat niciodata.Puteti sa-mi spuneti va rog frumos,daca ma pot inscrie la examenul de suplinire ca educator sau invatator acum in septembrie ? Am fost plecata 12 ani din tara si nu stiu cum mai functioneaza . Cand se fac inscrierile pt suplinire si unde se tine examenul? Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  113. Da, cu siguranta, cu conditia sa mai ramana posturi de la sedintele de repartizare din 30 August 2017, ideea e ca in aceasta sedinta participa si concurentii care au obtinut cel putin nota 5,00 la CNU Titularizare din anii anteriori 2016,2015,2014, anul trecut (2016) stiu sigur ca s-a sustinut examen de suplinire pentru invatator si educator,vor avea prioritate in toate sedintele care vor mai fi, participantii la Titularizare 2017 cu media minimum 7,00 si 5,00, succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  114. Buna ziua! se iau in considerare notele de la absolvirea Dppd sau cele de la examenul de licenta, la media de absolvire, de la titularizare? si media de departajare ce nota o constituie? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  115. Conteaza nota de la licenta sau de la masterat, la titularizare? ms.

    RăspundețiȘtergere
  116. Se poate susține examenul de definitivat în alt județ decât cel de domiciliu?

    RăspundețiȘtergere
  117. Se poate susține examenul de definitivat în alt județ decât cel de domiciliu?

    RăspundețiȘtergere
  118. Buna ziua,am si eu nevoie de cateva informatii si poate ma ajutati Sunt absolvent al facultatii de marketing si afaceri ec internationale zi din 2012,in paralel cu aceasta facultate am facut si modulul pedagogic,si vreau sa stiu daca as putea lucra in invatamantul scolar sau prescolar,si daca da de unde trebuie sa incep care sunt primi pasii de facut.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  119. Buna ziua,

    Sunt absolvent al facultatii de Marketing si Afaceri Ec Iternationale forma zi 2012 iar in paralel am facut si modulul pedagogic si doresc sa stiu daca cu aceasta pregatire as putea lucra in invatamantul scolar sau prescolar si daca da care ar fi pasii de urmat,de unde trebuie sa incep .....Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  120. Buna seara!Se poate da examenul de titularizare la un an, doi dupa ce am terminat facultatea si mi am luat examenul de licenta?

    RăspundețiȘtergere
  121. Buna ziua,pentru examenul de titularizre 2018, pentru disciplina Educatie tehnologica ,pot participa daca nu am modulul de "Educatie tehnologica" dar am studii tehnice de lunga durata?

    RăspundețiȘtergere
  122. Am licență si masterul +modulul 1 de pedagogie pe care l-am făcut gratis in timpul celor 3 ani de licență,modulul 2 de pedagogie care se făcea pe perioada celor 2 ani de master nu l-am mai făcut deoarece trebuia sa-l plătesc.In acest caz pot preda decât la sc generala sau pot preda si la liceu daca voi lua nota peste 7 la titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  123. Deci, eu vreau să-mi dau titularizarea anul acesta? Unde văd mai întâi locurile libere de la licee ca să știu pe ce limbă să mi dau titularizarea spaniolă sau engleză? nu vreau să o dau pe spaniolă și să nu fie locuri? Unde pot vedea lista cu locuri vacante, când apare că pe site ul județului meu nu este și trebuia să se pună la jumătatea lunii acesteia? Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllp plssssssssssssssssssss!

    RăspundețiȘtergere
  124. Daca depunem dosarul de continuitate. Putem sa depunem si dosarul de inscriere la examenul de titularizare, este vreun obstacol acesta?

    RăspundețiȘtergere
  125. Daca depunem dosarul de continuitate, putem sa depunem si dosarul de inscriere la examenul de titularizare, este vreun obstacol acesta?

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna ziua
    Am si eu o intrebare. As dori sa intru in invatamant am absolvit facultatea de silvicultura, la titularizare pentru ce materii pot merge ( ex geografie , biologie)?

    RăspundețiȘtergere
  127. Am luat nota 6 la proba practica titularizare 2019,acum recent,as vrea sa stiu daca mai are sens sa ma prezint la proba scrisa,daca iau 5 pot fi suplinitor sau nu,iar daca nu iau 5 cum fac?

    RăspundețiȘtergere
  128. Buna ziua!am profesat in inv intre 1996-2003 -m-am titularizat,am definitivatul;din 2003 pana in 2019 nu am mai profesat nefiind in tara;intrebare: pentru a ma intooarce in invatamant trebuie sa dau examen de titularizare din nou?sau imi sunt inca recunoscute titulatura si definitivatul?Multumesc aniticipat

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: