joi, 28 aprilie 2016

Abonare postari pe mail

Am observat ca multi dintre voi doresc sa primeasca postari pe mail si astfel va abonati la site. Din pacate putini dintre voi activeaza aceasta optiune.
Pentru a primi postarile direct pe mail, TREBUIE sa activati acesta optiune din mail-ul pe care il veti primi la adresa inscrisa.
Va rog NU va inscrieti daca nu activati ulterior acesta optiune, pentru ca o faceti degeaba. Am foarte foarte multe adrese de mail la care nu a fost activata optiunea.
Dupa inscriere, va rog sa verificati si directorul SPAM, pentru a vedea daca mail-ul a ajuns. In caz ca nu ajunge, inseamna ca ati scris o adresa gresita si trebuie sa va reinscrieti.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

8 comentarii:

 1. Buna ziua,as dori meditatii pentru examenul de titularizare cultura civica ,va cer aceasta deoarece am vazut pe sit meditatii ,am facut modulul psihopedagogic mai demult si as vrea sa reiau studiul pentru examenul de titularizare ca incepator.Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu unde ai vazut meditatii. Poate ai intrat pe vreo reclama de pe site care ofera meditatii.
   Imi pare rau, dar eu nu ofer meditatii.

   Ștergere
 2. Buna ziua! Stiti unde anume se depun dosarele pt Titularizare Engleza?Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, daca m-am inscris la examenul de titularizare si mi-am validat dosarul pe numele de fată, dar pana la examenul scris o sa ma casatoresc , oare cum trebuie sa procedez?

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua, daca m-am inscris la examenul de titularizare si mi-am validat dosarul pe numele de fată, dar pana la examenul scris o sa ma casatoresc , oare cum trebuie sa procedez?

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna ziua , daca m-am inscris la examenul de titularizare si am validat dosarul pe numele de fată , dar pana la examenul scris ma voi casatori ,oare cum ar trebui sa procedez? O sa trebuiasca sa vorbesc la inspectorat daca pana la examen o sa fiu pe alt nume?

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua , daca m-am inscris la examenul de titularizare si am validat dosarul pe numele de fată , dar pana la examenul scris ma voi casatori ,oare cum ar trebui sa procedez? O sa trebuiasca sa vorbesc la inspectorat daca pana la examen o sa fiu pe alt nume?

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna ziua , daca m-am inscris la examenul de titularizare si am validat dosarul pe numele de fată , dar pana la examenul scris ma voi casatori ,oare cum ar trebui sa procedez? O sa trebuiasca sa vorbesc la inspectorat daca pana la examen o sa fiu pe alt nume?

  RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: