sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Centralizator 2016 (titularizare si definitivat)

Centralizatorul pentru examenul de titularizare 2016, il puteti vedea la link-urile de mai jos. Anul acesta este putin diferit, pentru a ca fost inclus in el si examenul de definitivat, astfel, acum documentul se cheama centralizator pentru titulatizare si definitivat.

0. Centralizator 2016 cultura generala

1. Centralizator 2016 cultura generala1

2. Centralizator 2016 cultura generala2

3. Centralizator 2016 cultura generala3

4. Centralizator 2016 cultura generala4

5. Centralizator 2016 invatamant special

6. Centralizator 2016 discipline tehnologice

7. Centralizator 2016 discipline instruire practica

8. Centralizator 2016 palate si cluburi1

9. Centralizator 2015 palate si cluburi2


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

15 comentarii:

  1. Buna ziua. Am o intrebare un pic offtopic. Am nota peste 7 la examenul de titularizare 2013. Ma pot titulariza cu ea in baza articolului 253? Daca da, atunci care sint pasii?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, imi puteti va rog spune cand se fac inscrierile pentru titularizare in jud.Bistrita Nasaud. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!Imi puteti spune cand se fac inscrierile pentru suplinitori si cand are loc concursul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Am si eu o intrebare, poate reusiti sa ma lamuriti. Am terminat studiile de licenta in domeniul management in paralel cu nivelul I de pedagogie. Apoi am urmat studii de masterat in contabilitate si audit in paralel cu modulul II pedagogie.
    Acum as vrea sa dau examenul de titularizare pe disciplina "turism". Atunci cand am verificat in centralizator, am vazut ca pt specializarea management este eligibil domeniul turism dar pt contabilitate si audit nu. Intrebarea mea este, trebuie sa aleg un post care este compatibil atat cu domeniul de licenta cat si cel de masterat sau nu? Cu alte cuvinte pot preda turism ?

    Va multumesc anticipat,
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua. As avea cateva nelamuriri, poate ma puteti ajuta cu cateva informatii! In anul 2011 am terminat facultatea de Geografie Turism Timisoara cu licenta terminata. Nu am profesat pana acum dar as vrea sa profesez si nu stiu ce trebuie facut, unde sa ma adresez? Si inca ceva: in timpul Facultatii am optat pentru modulul pedagogic dar nu l-am terminat .As putea sa-l continui sau sa-l fac din nou? Astept radpuns!! Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ar trebui sa iei legatura cu cei de la DPPD din cadrul facultatii pt a te lamuri

      Ștergere
  6. Buna ziua. As avea cateva nelamuriri, poate ma puteti ajuta cu cateva informatii! In anul 2011 am terminat facultatea de Geografie Turism Timisoara cu licenta terminata. Nu am profesat pana acum dar as vrea sa profesez si nu stiu ce trebuie facut, unde sa ma adresez? Si inca ceva: in timpul Facultatii am optat pentru modulul pedagogic dar nu l-am terminat .As putea sa-l continui sau sa-l fac din nou? Astept radpuns!! Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua va contactez din judetul Buzau, imi puteti comunica pana la ce data se pot depune documentele pentru examenul de titularizare in acest judet.>
    Multumesc anticipat pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua. Imi puteti spune, va rog, unde se fac inscrierile pentru titularizare in Cluj-Napca?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua! Am terminat liceul la profil arte plastic, dar am facut facultate de asistenta sociala si modulul pedagogic, stie cineva daca pot sa predau desenul?
    Va multumesc anticipat!
    Mihaela G.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna-ziua! Am terminat ASE, facultatea de management economic, licenta conducerea afacerilor in 2007 (4 ani). Nu am facut nici un master si nici modul psihopedagogic. Ce materii pot preda si la ce nivel de invatamant? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Profesorii calificati pe lb romana- lb engleza pot fi platiti calificati pe orele de lb latină cl a VIII a ce sunt peste norma de 18 ore ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua. Abia ce termin si eu Facultatea de Litere ai as vrea sa va intreb ce texte literate trebuie sa stim? Am vazut ca se pot da doua pe un autor? Imi puteti spune toate operele pe care le invatati voi?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: