marți, 14 aprilie 2015

Subiecte model definitivat 2015

Asa cum s-a intamplat si anul trecut, asa este si in acest an: "Subiectele din cadrul probei scrise care a fost sustinuta in data de 14 iulie 2014 constituie modele de subiecte pentru anul 2015".

Cei care doresc sa vada subiectele date anul trecut, o pot face la link-ul urmator:

Subiecte model definitivat 2015


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

14 comentarii:

  1. Nu înțeleg!! La lb. engleză subiectele de anul trecut sunt diferite față de aceste posibile subiecte din 2015, Cine mă lămurește până la urmă? Mulțumesc!
    Andreea Doroftei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, anul acesta s-au modificat din nou structura subiectelor.

      Ștergere
    2. Si cum este noua structura?

      Ștergere
    3. Scuze, am crezut ca Andreea a intrebat despre titularizare. La definitivat nu s-a schimbat. Am si scris in postare: "Subiectele din cadrul probei scrise care a fost sustinuta in data de 14 iulie 2014 constituie modele de subiecte pentru anul 2015".

      Ștergere
  2. M-am inscris la definitivat, insa acum m-am razgandit sa il mai dau. Daca ma retrag de la inspectii, se considera ca am epuizat una din cele 3 incercari la care am dreptul? Multumesc pentru ca existati, acest site e f util in special pt cei la inceput de drum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,
    Am si eu o intrebare. Se poate sa particip anul acesta la examenul de titularizare cu nota din 2013?
    Astept raspuns. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua. Am si eu o intrebare va rog. Am obtinut la examenul de titularizare 2014 media de departajare 8,75. Am ocupat in sedinta publica 3 posture - unul de 4 ore si 2 a cate 7 ore fiecare. Anul acesta la pretransfer a fost ocupat unul dintre cele cu 7 ore. Intrebarea mea este: pot obtine continuitate doar pe celalalt de 7 ore? Nu as dori sa il iau si pe cel cu 3 ore daca e posibil. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua. Am si eu o intrebare va rog. Am ocupat in sedinta publica 3 posturi anul trecut (2014-2015) - unul cu 4 ore si 2 a cate 7 ore. Anul acesta la pretransfer a fost ocupat unul dintre cele cu 7 ore. Pot solicita continuitate doar pe celalalt de 7 ore? Nu as dori si pe cel cu 3 daca ar fi posibil. Mentionez ca sunt inscris la definitivat. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pot folosii notele de la inspectiile la clasa obtinute pt examenul de definitizare in cadrul examenului de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua. Daca am primit continuitate pe 12 ore la o scoala, in baza mediei de repartizare (peste 7) din 2014, anul acesta daca ma prezint la examenul de titularizare si am o nota buna care imi permite ocuparea unui post mai bun, pot renunta la aceste ore? Stiu ca se primeste o decizie in luna mai si nu stiu daca pot renunta in vara la ele (in eventualitatea situatiei de mai sus). Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu, nu esti legata de o scoala. Atat timp cat obtii nota buna si poti sa-ti alegi altceva, o poti face.

      Ștergere
  8. Vrem modele de subiecte titularizare pe comert, turism. Multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea sunt toate subiectele afisate de minister. Daca nu sunt acolo inseamna ca nu sunt.

      Ștergere
  9. Bună seara. Am o nelămurire dacă ma poate ajuta cineva. Am susținut anul trecut examenul de titularizare, am luat peste 7. Am luat post de suplinire, anul acesta mi s-a dat continuitate, dar din cate am înțeles dacă nu am luat definitivatul pierd continuitatea? Postul apare în continuare ca este rezervat pentru candidat fără definitivat cu media peste7.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: