duminică, 22 februarie 2015

Programe definitivat 2015

Au fost afisate programele care sunt valabile pentru examenul de definitivat 2015. Eu nu am vazut nici o modificare fata de anul trecut.
Cei care doresc sa le vada, o pot face la link-urile urmatoare:

Programe definitivat 2015 - Matematica si stiinte

Programe definitivat 2015 - Limba si comunicare

Programe definitivat 2015 - Invatatori / Educatori

Programe definitivat 2015 - Educatie fizica si sport

Programe definitivat 2015 - Arte

Programe definitivat 2015 - Om si societate

Programe definitivat 2015 - Tehnologii



Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

5 comentarii:

  1. Buna,am o mare rugaminte...m-am inscris la def pe pihopedagogie speciala,daca ma poate ajuta cineva cu sinteze in format electronic va roggg tare mult,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. As avea o intrebare. Daca sustin examenul de definitivare in invatammant mai trebuie sa il sustin si pe cel de titularizare ca sa pot sa ocup din nou un post in invatamant? Sunt suplinitor calificat, debutant si anul acesta se scoate din nou la concurs postul pe care il ocup. Ma intereseaza sa stiu orice detaliu referitor la ocuparea unui post in situatia prezentata. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, trebuie dat din nou examenul de titularizare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună, am și eu o nelămurire. Aș vrea să mă înscriu la examenul de definitivat din 2016, însă nu știu dacă mai am această posibilitate. Am absolvit liceul pedagogic în anul 1999, am lucrat ca învățător vreo 3 ani și câteva luni (conform deciziilor de încadrare), apoi am plecat din învățământ o perioadă și am revenit în anul școlar 2012-2013. Momentan sunt în concediul pentru creșterea copilului până la 2 ani, urmând să mă întorc la școală din 2015. Ținând cont de faptul că din 2012 se adaugă cei 2 ani de CIC și ca vechime în specialitate, aș avea, până la finele anului școlar vreo 6 ani și câteva luni de vechime efectivă la catedră. Teoretic, spun eu, m-aș încadra, așa cum spune în metodologie, în ,,nu mai mult de 7 ani de predare,,. Însă nu știu dacă ma afectează faptul că am terminat studiile în 1999. Poate mă ajută cineva cu un răspuns. Vă mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: