miercuri, 23 iulie 2014

Subiecte definitivat 2014

La link-ul urmator se gaseste o arhiva cu toate subiecte date la examenul de definitivare in invatamant din iulie 2014. Tot acolo se gasesc si baremele de notare corespunzatoare.

Subiecte definitivat 2014


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

8 comentarii:

  1. Din pacate, arhiva nu contine subiectele de la examenul de titularizare, ci pe cele de la definitivat. Multumiri anticipate pentru bunavointa de a o posta din nou pe cea anuntata, daca este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine stie ce risc daca depun o contestatie? Se trimite lucrarea la alt centru de corecatre? Am luat nota peste 7 dar ma asteptam la mai mult? Oare ii supar tare pe corectori cu "neincrederea mea" cerand o noua corectare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este un risc, dar eu cred ca este foarte mic.

      Ștergere
  3. Daca sunt profesor suplinitor debutant adica este primul an in care predau, cand m-as putea inscrie la definitizat? Anul acesta se poate sau mai trebuie sa mai predau inca un an?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, cand accesez linkul de mai sus pentru "subiecte definitivat 2014" pe folderul ZIP apar subiectele de titularizare si in partea cealalta la titularizare apar invers, eu nu am sustinut nici un examen pana acum si sunt putin confuza, pana la urma care sunt subiectele de titularizare ca asta ma intereseaza...trebuie sa imi fac o idee pentru la anul sa stiu ce ma asteapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze. Am gresit link-ul :)
      Acum gasesti subiectele de la definitivat.

      Ștergere
  5. Buna ziua! Stiti cumva daca anul viitor vor fi schimbari in Calendarul miscarii personalului didactic? Examenul de titularizare va fi dupa modelul de anul acesta? Multumesc! Ancuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, modificari in calendar se fac in fiecare an. Legat de structura subiectelor, probabil se va pastra.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: