miercuri, 16 iulie 2014

Rezultate definitivat 2014

Rezultatele pentru examenul de definitivat 2014 vor fi afisate pe 19 iulie. Cand se vor afisa le voi publica si eu pe site.
Am inteles ca subiectele au fost destul de grele, dar sper ca veti lua cu totii note mari :)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

18 comentarii:

 1. cine ma poate ajuta cu rezolvarea subiectelor de la titulariza 2012 sau2013, disciplina biologie?

  RăspundețiȘtergere
 2. sa de-a D-zeu asa sa fie ptr. mine este deja ultimul an

  RăspundețiȘtergere
 3. Dea se ortografiază fără cratimă, căci este vorba de verbul “ a da”, folosit la modul conjunctiv , timpul prezent, persoana a III-a singular şi plural (să dea ).

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce se intampla daca in termen de 5 ani nu reusti sa obtii nota potrivita la def? atunci nu mai poti lucra in invatamant?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa mai poti preda, dar nu mai poti fi titular. Vei preda doar ca suplinitor.

   Ștergere
  2. Multumesc raspunsul :)

   Ștergere
  3. eu am auzit ca daca nu treci examenul timp de 3 ani, trebuie sa iei iar cursurile de psihopedagogie si dupa aceea poti da din nou def...

   Ștergere
 5. Nelamurire: Anul trecut am participat la examenul de titularizare luand o nota peste 8, insa nu am avut ocazia sa prind un post titularizabil, în schimb mi-am obtinut continuitate pe post pt. anul urmator. Anul acesta m-am înscris din nou la concurs, iar aici este nelamurirea mea: „sa presupunem” ca voi lua un post titularizabil însa imi voi dori sa merg la serviciu pe postul obtinut prin continuitate, se poate (fara a renunta la titulatura)?

  RăspundețiȘtergere
 6. Examenul de titularizare se va desfasura in centrul in care am depus dosarul de înscriere, nu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este, dar pentru a verifica, vezi in dreptul postului pe ultima coloana, centrul de concurs specificat.

   Ștergere
 7. vreau sa fac niste lamuriri.
  persoana care a intrebat „ce se intampla daca in termen de 5 ani nu promoveaza definitivatul” Raspuns: nu mai poti preda in invatamant ca profesor calificat, daca gasesti post poti fi profesor necalificat. Pentru a putea fi din nou profesor calificat trebuie sa urmezi cursurile modulului psihopedagogic la o universitate, asta nu este o problema pentru ca in 6 luni cu o taxa de aproximativ 1.400 lei poti termina modulul. dezavantajul este ca pierzi un an scolar

  RăspundețiȘtergere
 8. am revenit cu, clarificari. Pentru persoana cu postul titularizabil si cu, continuitatea.
  In cazul in care vei reusi sa ocupi un post titularizabil nu mai poti folosi continuitatea. Ceea ce poti face tu daca nu se ocupa la suplinire postul pe care ai continuitate iti poti depune dosar pentru detasare (se depune un dosar cu documente pe baza carora se stabileste un punctaj, aceste documente trebuie sa dovedeasca punctajul din fisa de evaluare la detasare). Detasarile sunt la inceputul lunii septembrie 2014 (vezi Calendarul miscarii personalului).

  RăspundețiȘtergere
 9. La gradul de dificultate a subiectelor, in cativa ani nimeni nu va mai fi interesat sa intre in sistemul de invatamant. Daca tinem cont si de salarizare...

  RăspundețiȘtergere
 10. Am luat definitivatul.Sunt extrem de fericita.Cris iti multumesc ca existi. Dumnezeu sa iti rasplateasca tot efortul.Nu sunt de mult in sistem dar cu ajutorul tau, pentru ca mereu m-ai pus la curent cu toate, am ajuns pana aici.Luni am examenul de Titularizare si sper sa fiu la fel de mutumita de rezultat precum sunt acum.

  RăspundețiȘtergere
 11. Psihopedagogie pentru definitivat si grade didactice nu se mai regaseste. Daca se poate sa-l mai adaugati o data

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi pare rau, dar nu inteleg. Nu mai gasesti un document? Daca da, lasa acolo comentariu ca sa stiu exact.

   Ștergere
 12. buna ziua,as avea si eu o intrebare deful trebuie dat la materia pe care o predai in anul in curs sau poti o opta pt a doua specializare?Multumesc

  RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: