marți, 6 mai 2014

Inscriere titularizare 2014

De maine incepe fuga dupa completarea dosarelor :) pentru inscrierea la examenul de titularizare 2014.
Rog pe cei care s-au inscris, poate au 2-3 minute sa lase un comentariu, in care sa spuna cateva cuvinte: unde s-au inscris, cum a fost, daca au avut probleme sau nu, cat a durat si alte informatii care credeti ca sunt utile.

Va multumesc si mult succes in zilele urmatoare.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

111 comentarii:

  1. Buna ziua. La mine in zona sunt 15 locuri vacante pentru disciplina la care doresc sa predau, sunt vreo 15 locuri in judet si vreo 15 pe langa judet asta inseamna 45 de locuri - 50 cam asa, 3 centre de concurs daca imi las dosar la centrul de la mine din zona si un dosar la cel din judet cum s eva desfasura validarea, voi fi validata la ambele centre? maine vreau sa merg sa las dosarul la centrul de la mine din zona, as avea nevoie d efisa de inscriere ce fac daca nu o pot primi de la centru de concurs d eund epot sa fac rost de ea? daca o aveti careva lasati-o ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dosarele sunt complete, vor fi validate in ambele centre. Fisa de inscriere se da la centru.

      Ștergere
  2. Unde se fac inscrierile pentru titularizare la disciplina chimie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la centrele de concurs de la tine din oras intra pe pagina de inspectorat judetean si afli de acolo accesand departamentul pt miscarea personalului didactic succes!

      Ștergere
    2. Depinde de judet.

      Ștergere
  3. Aici aveti fisa si cererea de inscriere pentru 2014, asta in cazul in care doriti sa o completati inainte sa o luati de la centru. Doresc multa bafta tuturor!
    http://www.ismb3.ro/documente/2014/cnu_2014/fisa_inscriere_concurs_2014.pdf
    http://www.ismb3.ro/documente/2014/cnu_2014/cerere_cnu_2014.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru link-uri.

      Ștergere
    2. buna! vreau si eu sa-mi zica careva, daca stiti. Nu m-am prezentat la validare, insa am sustinut inspectia. Pot sa ma prezint in sesiunea de validare a celor absolventi anul acesta? Te rog mult sfatuieste-ma ca nu stiu ce sa fac! Mersi frumos

      Ștergere
    3. Nu stiu, dar e bine sa te duci atunci sa vezi ce-ti vor spune cei din comisia de valiadare.

      Ștergere
  4. Eu nu inteleg ceva referitor la fisa de inscriere, am vazut ca trebuie sustinute ceva probe orale la limba de predare eu stiam doar de inspectia la clasa, ma lamuriti putin? Multuesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca vreau sa depun doua dosare dar am doar o adeverinta medicala este considerata valida daca o legalizez la notar, actele vor trebui legalizate aparte pt ambele dosare sau doar pentru unul si ulterior pot face fotocopii pt al doilea dosar?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma ajutatii sa calculez media de departizare am urmatoarele note : anu I 6.98, anul II 7.36 anul III 7.91 s-ar veni 7.41 , media de licenta este 6.82 sunt absolventa studii de licenta de 3 ani , nu imi da bine imi iese nota mica, la ce este buna media asta de departizare ??? Se calculeaza astfel media anu 1 + media anu 2+ media anu 3 impartit la 3 + media de licenta impartit la 2, eu nu ma am cu matematica bine ma ajutati ? Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gata am calculat imi da 7.11 da nu stiu la ce foloseste media de departajare inca ceva cum s ecalculeaza media de repartizare la scoli din inspectia la clasa + nota de la scris? daca las dosarul la doua centre d econcurs atunci as alege sa dau examenul scris la centrul la care obtin nota mai mare

      Ștergere
  7. Am o intrebare, subiectele la titularizare de anul acesta vor din metodica sau va fi si metodica si teorie eu sunt pe ed.fizica si chiar as dori sa stiu .
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi subiectele de anul trecut. Se va da la fel si anul acesta.

      Ștergere
  8. pentru catedra de biologie,aveti idee unde este anul acesta centrul de inscriere?...va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua.Din pacate ,nu am primit continuitate in baza notei de anul trecut pt. ca nu sunt ore.Nici in lista posturilor vacante nu apar ore in specialitatea mea.Pot depune un dosar de suplinire in speranta ca in septembrie vor aparea ceva ore sau in cel mai rau caz,sa i-au in sedinta publica ore pe necalificat?Multumesc!Florentina Farcas

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, stiti unde se face avizul medical? sau este suficienta o adeverinta de la medicul de familie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-au acceptat doar adeverinta medicala in care specifica ca sunt apta pentru a preda in invatamant, eu cred ca este suficient din momendat ce este parafa medicului, depinde cred eu de la un centru laaltul

      Ștergere
    2. buna.avizul medical trebuie luat de la medicina muncii.

      Ștergere
  11. listele afisate cu posturi, sunt cele finale?
    trebuie sa depui dosarul personal sau merge si printr-un reprezentant?
    va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua. Astazi m-am inscris in sfarsit la un centru de concurs in Reghin, un orasel mai mic care apartine de Tg Mures. La centrul de concurs le-am spus c a sunt incepatoare si ca nu sunt sigura de claritatea datelor din dosar daca s-ar putea sa fi omis ceva si am rugat frumos s averifice mi sa spus scurt, eu nu sunt aici decat sa verific daca sunt toate actele in regula asa am rugat-o sa compare cu un alt dosar si mi-a zis ca sunt dosare ale altor profesori care au mai predat. Ma rog atunci am lasat asa completat cu ce am crezut eu si unde am considerat ca trebuie raman cu speranta ca este bine si ca daca e ceva gresit cei d ela inspectorat vor trece cu vederea. Unde altundeva as fi putut sa ma interesez sa cer informatii, noroc cu site-ul acesta. Spre surprinderea mea centrul de concurs nu ave anici macar fisa de inscriere nici declaratia, doar cererea de inscriere. Eu le aveam pe toate, s-au uitat lung la mine si au zis ca d eund ele-am scos si i-am afirmat de pe site-ul inspectoratului judetean a ramas asa cand i-am zis sa sune si ceilalti candidati sa le spuna sa mearga sa-si completeze fisele. Pe urma ma facut sa fac si o declaratie de mana si sa scriu c anu am mai fost angajata in nici o alta institutie si nu desfasor activitati in fine am facut si le-am lasat pe amandoua i-am zis s alase tot in dosar ca mai bine s afie decat sa nu fie, mi-am lasat de asemenea si copie dupa diploma de bac legalizata si foaia matricola si restul ce mai trebuia. Acum ai am o indoiala daca este sau nu bine completat dosarul pt ca pe fisa de inscriere am scris putin prima pagina ca u prea aveam ce eu sper s afie ingaduitori cei care valideaza dosarele si sa fie bine. Daca aveti pareri sugestii sau chiar intrebari sau sfaturi le astept ca inca pana cand se trimit dosarele pot merge la centrul de concurs sa rectific, apropo mi sa dat un cod pe o hirtiuta codul dosarului. Iar referitor la fisa de inscriere am uitat sa semnez, ma sunat si noroc ca eram inca in oras pe cand m-am reintors erau mandre ca au scos si ele fisa de inscriere de pe site de la inspectorat, lasa mult de dorit centrele de inscriere si informare (habar nu au ) cel putin mi s aspus ca daca ceva nu este in regula ma vor suna si chiar i-am amintit sa faca asta cand am plecat. Asta a fost tot sper ca totul va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. P.S sunt tot eu fata care m-am inscris in Reghin, oare ar fi bine sa ma inscriu si la alt centru din judetul Mures ca sa fiu sigura ca mi se valideaza undeva dosarul, s-ar putea s aprimesc mai multe informatii s-au ar trebui sa merg doar sa ma interesez ce ar fi trebuit sa fi scris in documentele din dosar? Ma gandesc ca nu este neaparat necesar si ca reiese clar ce imi doresc si poate sunt ingaduitori si cei de la comisia de validare. Sunt Nicole si urmaresc acest site de 3 sau 4 ani de zile inca de cand am vrut sa ma inscriu la concurs insa am mai fost si plecata din tara si in sfarsit am reusit si eu s ama inscriu, sper ca va fi favoabil oricum ar fi felicitari pentru informatiile de aici, pentru interesul tau Criss, rabdarea de a raspunde la atatea incertitudini, daca ar fi s adescriu in cateva cuvinte as putea sa spun ca aici se gasesc cele mai utile si folositoare informatii referitoare la acest concurs de titularizare si ca cea care raspunde atator oameni si isi da atat interes este foarte de apreciat si cu siguranta isi merita o mare rasplata, din partea me ai mult respect felicitari Criss!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acum imi cer scuze pentru toate greselile de ortografie si de exprimare, am scris totul in foarte mare graba si eram foarte agitata abia ce ajunsesem acasa de la centrul de inscriere.

      Ștergere
    2. Buna. Vad ca te-ai inscris la Reghin. Stiam ca doar la Mures e centru de inscriere.

      Ștergere
    3. Buna, poi mie mi-au acceptat dosarul si mi-au lasat un umar. Mie nu mi sa spus ca doar in Mures este centru de inscriere ma gi andesc ca nu mi-ar fi luat dosaru sau m-ar fi anuntat ulterior daca ar fi fost ceva schimbari, maine sun la centru unde am lasat dosarul si intreb ca sa vad ce sa ales de dosar, posibil ca le-au trimis ei la Mures, cine stie oricum acum sunt stresata putin dar orice ar fi viata trebuie luata altfel, peste ce iti este dat sa treci treci.! O zi buna!

      Ștergere
    4. Poi si daca mi-au luat dosarul in Reghin, cum se explica? Eu am vazut pe internet la inspectorat ca e centru de concurs numarul 2, apoi nu inteleg explica-mi te rog, de unde sti ca umai in Mures este centru de concurs?

      Ștergere
    5. Daca ti-au luat dosarul, inseamna ca totul e OK.

      Ștergere
  14. Buna! stie cineva intre ce ore se fac inscrierile la inspectoratul din sectorul 6?

    Multumesc, si am sa revin cu cometarii dupa ce ma inscriu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu in Bucuresti la ce ora se fac inscrierile dar presupun ca intre orele 11- 13, normal ar trebui sa fie cineva acolo care sa preia dosarele indiferent de ora atat timp cat este liceu are un program iar la secretariat mereu este cineva, in jur de ora 11 cred ca e ok, la mine in oras au fost d ela 10 la 15.

      Ștergere
  15. Buna!
    Stie cineva unde se fac inscrierile pt limba engleza? am inteles ca la inspectoratul din sectorul 6, dar vreau sa ma asigur ca e adevarat.
    intre ce ore se fac inscrierile?

    revin cu comentarii dupa ce ma voi inscrie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca ora 11 este cea mai favorabila indiferent de centru de concurs, este primul an in care iti depui dosar? M-ar interesa sa stiu putin din mare cum ai completat fisa de inscriere, era o parte in care se cerea probe orale si inspectie a clasa iar eu am ales doar inspectia iar la examen iulie 2014 am completat cu universitatea la care am terminat profilul si ce mai cerea in rest nu prea stiu oare mai trebuia sa scriu ceva? sunt primul an si nu prea am pe cine sa intreb, poate ma poti lamuri putin.

      Ștergere
    2. Buna!
      si la mine e primul an, si sunt foarte stresata!
      nici eu nu sunt singura in ceea ce priveste completarea fisei de inscriere; si eu am ales tot inspectia la clasa, si am completat cu universitatea si facultatea unde am terminat.

      eu mi-am printat mai multe fise de inscriere si cereri, ca sa le am la mine in caz ca trebuie sa recompletez. :)

      trebuie copie legalizata dupa foaia matricola si dupa diploma de licenta? sau se poate si cu copii normale?

      Ștergere
    3. si la mine e primul an in care ma inscriu, si la fel am completat si eu fisa, am ales inspectie la clasa.

      dar, ca sa fiu sigura ca e totul ok, mi-am printat mai multe exemplare de fise de inscriere si de cereri, ca sa pot sa recompletez daca e nevoie.

      trebuie neaparat sa am copie legalizata dupa foaia matricola si dupa diploma de licenta? sau pot sa fie copii normale? am inteles de la unele persoane ca se accepta si daca nu sunt legalizate.

      Ștergere
    4. Din cate stiu eu actele de studii trebuie legalizate, dar pentru a nu cheltui bani degeaba, mai bine mergi la centru si intreaba.

      Ștergere
    5. ...mie mi-au acceptat dosarul mi-au spus ca este complet si da este nevoie ca diploma de licenta si suplimentul de diploma sa fie legalizate, de asemenea si certificatul de modul si foaia matricola, mie mi-au cerut copii si dupa diploma de bac si foaia matricola ca au zis ca daca este necesar sa le am in dosar...sa ai grija sa nu uiti sa-ti calculezi media de departajare ca din cate am inteles daca nu o calculezi tu iti vor pune ei de la ei media 5...asa mi s azis la centru ( si eu am facut mai multe copii dupa fisa si cereri am facut la fel ca tine si am completat cum am stiut eu in speranta ca o sa fie bine dar asta vom vedea doar la validare... daca pot sa te mai ajut cu ceva nu ezita sa ma intrebi...Nicoleta

      Ștergere
  16. Buna tuturor!
    Stiti cumva daca mai pot rezolva ceva daca nu-mi gasesc originalul foii matricole, ci doar copii obisnuite? Am sunat la facultate si dureaza cam 2 luni pt un duplicat...se poate oare sa dau o declaratie cumva ca o sa aduc duplicatul pina la data examenului scris?Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi poate spune cineva. programul d inscriere de l sect 6?Ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna! eu am fost azi la inscriere la sectorul 6 la 9 dimineata, si mi-a spus ca programul e de la 9 pana la 14.

      sfat: ai grija ca documetele legalizate sa nu fie mai vechi de 6 luni, pt ca, se pare, ca documentele legalizate expira dupa 6 luni.

      Ștergere
    2. buna! eu am fost azi la inscriere la sectorul 6 la 9 dimineata, si mi-a spus ca programul e de la 9 pana la 14.

      sfat: ai grija ca documetele legalizate sa nu fie mai vechi de 6 luni, pt ca, se pare, ca documentele legalizate expira dupa 6 luni.

      Ștergere
    3. buna! eu am fost azi la inscriere la sectorul 6 la 9 dimineata, si mi-a spus ca programul e de la 9 pana la 14.

      sfat: ai grija ca documetele legalizate sa nu fie mai vechi de 6 luni, pt ca, se pare, ca documentele legalizate expira dupa 6 luni.

      Ștergere
    4. Orice document legalizat la notariat este valabil PERMANENT.

      Ștergere
  18. buna as dori si eu foarte mult sa stiu in suceava daca s-a mai inscris cineva la educatori sau invatatori ce fel de aziv medical au avut?
    de la medicul de fam nu e ok?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele comisii solicita la inscriere doar actul emis de medicul de familie, altele solicita si actul emis de medicul de medicina muncii.

      Ștergere
    2. Comisia de pe Suceava cere adeverință medicală de la Medicina Muncii, care costă 55 lei, cuprinde vizita medicală și test psihologic... ați bani altă distracție...

      Ștergere
    3. Asta a fost doar o mostra a escrocheriilor de care nu se pot dezlipi nicicum cei din sistemul de stat. La Suceava nu e de ajuns adeverinta de la medicul de familie,care te cunoaste si iti stie istoricul bolilor, ci e nevoie de o adeverinta de la cineva care te vede atunci prima data in viata lui, pt 10 minute.Te indruma doamnele de acolo,foarte amabile, la Centru Medical Bucovina. Acolo trebuie sa faci testare psihologica(care e doar o formalitate, pentru ca adeverinta e pregatita dinainte, asteapta doar sa platesti 30 de lei pt ea) si trebuie sa treci si pe la un cabinet de medicina muncii, de unde primesti o hartie cum ca esti apt pt inscrierea in invatamant contra sumei de 25 de lei. Nu consulta nimeni, la modul propriu,pe nimeni, e doar o metoda a celor de la Centrul Medical Bucovina de a face niste bani fara sa elibereze chitanta. Pentru ca am cerut chitanta, si am primit-o doar de la psiholoaga, doamna de la cabinetul de medicina muncii n-a "putut" sa-mi dea. M-am gandit sa reclam treaba asta, nu stiu de competenta carei institutii tine... Oricum, asa functioneaza sistemul de invatamant public, unde cei mai multi dintre noi ne dam copiii.

      Ștergere
  19. Disperati-asa am fost si eu vreme indelungata .Dar mi-a trecut.By the way e singurul loc de munca ,invatamantul????

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna te rog sami spui daca as putea sa am un post de educator sau invatator avand in vedere ca nu am decat un an d facultate iar liceul nu a fost de modul pedagogic.te rog mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Educator sau invatator calificat poti fi doar cu liceu pedagogic.

      Ștergere
  21. da, asa am crezut si eu, ca orice document legalizat la notar e valabil permanent, dar nu e asa. cand am fost la inscriere, vineri, nu mi-a primit dosarul pt ca documentele legalizate erau expirate.

    am postat aici ca sa fie lumea informata de ultimele tampenii din birocratia din romania.

    RăspundețiȘtergere
  22. la inscriere sector 6, ce ai dus aviz medical de la medicina muncii sau de la medicul de familei????

    RăspundețiȘtergere
  23. buna tuturor, m-am uitat zilele trecute in bazele de date cu posturi libere (per determinata si nedeterminata) disponibila pe siteul http://titularizare.edu.ro/ insa azi cand am vrut din nou sa vad ce posturi sunt am constatat ca nu mai merge. la voi se incarca siteul? mersi
    intentionez sa ma inscriu pentru concurs (la cluj) si revin

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua,
    Am si eu nevoie de un raspuns urgent.... Anul trecut am participat pentru prima data la examenul de titularizare si am obtinut 7,25. Nu am definitivat in invatamant si nici nu sunt incadrata pe un post care sa "suporte" continuitate. Anul acesta ce trebuie sa fac ca sa particip la repartizare cu nota obtinuta anul trecut??? Trebuie sa ma inscriu neaparat la examenul de tutularizare? Multumesc anticipat pentru timpul acordat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa te inscri la examenul de titularizare, iar in fisa precizezi ca vrei sa participi la repartizarile care se vor face si pe baza notei obtinute de anul trecut. Poti de aseenea sa alegi dar repartizarile in baza notei de anul trecut dar este mai recomandabil sa sustii si anul acesta examenul.

      Ștergere
  25. In zilele de 21 si 22 august 2014 depui cerere la inspectoratul scolar prin care soliciti angajare pe perioada determinata in baza mediei obtinute la concursul de titularizare din 2013. Deci nu este nevoie sa participi neaparat la concursul din acest an.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ziua!

    am si eu cateva intrebari:
    1. pentru romana inscrierile din Bucuresti se fac la inspectoratul sect 6?
    2. trebuie depuse toate diplomele de studii (bac, licenta, master, doctorat) sau doar ultima forma de invatamant absolvita? o groaza de acte de legalizat... si toate costa!
    3. nu am mai dat titularizarea din 2003... inteleg ca avem acum si o proba practica. am vazut intr-o postare anterioara ca o doamna a "ales lectia deschisa". Mai putem opta si pentru altceva decat pentru lectie la proba practica?

    Va multumesc mult celor care ma pot lamuri! Sint cam in ceata, recunosc...

    Florina

    RăspundețiȘtergere
  27. Este neaparat nevoie sa depun personal dosarul de inscriere?

    RăspundețiȘtergere
  28. Este neaparat nevoie sa depunem dosaru` personal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu, poate depune altcineva dosarul doar cu procura de la notar.

      Ștergere
  29. Multumesc mult pentru raspunsuri. Va doresc sanatate si succes in cariera tuturor...Bafta la examene.
    Ps. mie sincer, faptul ca intr-un fel esti obligat sa dai acest examen in fiecare an, mi se pare o mare tampenie,,,, pai in loc sa te pregatesti pentru un eventual progres in cariera, sa citesti diferite lucrari, sa mergi in calatorii, sa vizitezi diferite locuri, intr-un fel,, sa incerci sa te "multiculturalizezi", esti fortat sa bati pasul pe loc; nu mai zic ca astfel, intri in noul an scolar gata obosit, ce randament sa mai dai??? Macar de ar fi posturi titularizabile, dar nu sunt (Si se mai mira de ce nu raman profesorii in invatamant).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate sansele de titularizare pentru cei fara pile sunt minime.

      Ștergere
  30. Buna! Trebuie legalizata si foaia matricola de la modulul psihopedagogic? adeverinta medicala de la medicul de familie este buna? .... am dat 20 de lei pe ea. ms.

    RăspundețiȘtergere
  31. Da trebuie legalizara si foaia matricola, este buna si adeverinta medicala mie mi-au luat-o dar ca sa fi sigura intreaba la centrul de concurs unde depui dosarul bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu m-am inscris in Iasi si am avut nevoie de copie legalizata a diplomei de licenta, a suplimentului,a certificatului de psihopedagogie si a foii matricole a acestui modul. Mi s-a cerut de asemenea sa vin cu aviz de la medicina muncii si aviz psihologic, nu mi-au acceptat doar adeverinta de la medicul de familie.

      Ștergere
    2. Multumim pentru informatii.

      Ștergere
  32. Buna ziua!
    Pentru cei care nu sustin examenul de titularizare anul acesta si folosesc notele obtinute anii precedenti, care este perioada de depunere a dosarelor?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21 si 22 august 2014, conform Calendarului 2014, pentru cei care nu sustin concursul de titularizare.

      Ștergere
    2. Eu merg in baza notei de anul trecut si am depus astazi dosarul!

      Ștergere
    3. Ce documente se cer la dosar, ca eu n-am gasit nimic in legatura cu asta

      Ștergere
  33. buna ziua! acum sunt prof. inv. primar, la clasa pregatitoare, pe perioada determinata (pana in august), intr-o localitate din judetul BR. practic, e al doilea an de invatamant, am fost si in CIC. am dat examen in 2013 in Braila, am sustinut si lectia la clasa tot in Braila si acum as vrea ca in baza notei de anul trecut sa ma repartizez in sedinta publica la Bucuresti, in sectorul 4, pe perioada determinata (am nota mica). am liceul pedagogic, cu dubla specializare. nu inteleg urm lucru: treb sa depun acum dosar cu toate aceste acte, in perioada 6-16 mai, acolo, la centrul din bucuresti care preia dosarele pt invatamantul primar si preprimar, adik liceul N.Telcu, sau in perioada 21-22 august depun o cerere la inspectoratul sect 4? va rog, un raspuns urgent! ar mai fi ceva: nu pot ajunge eu acolo pana vineri, se poate sa depuna sotul dosarul, dak e cazul k acum sa depuna, odata cu ceilalti kre dau examen?am vazut rubrica din cadrul fisei cu cei care doresc repartizare cu nota de anul trecut dar de ce se mai zice si de perioada 21-22 august? stie cineva care si-a depus dosarul pt sect 4 toate aceste detalii?

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna ziua.Am depus ieri dosarul si a fost in mare parte bine ,m-a trimis sa imi cumpar cererea si fisa am dat 10 lei dupa ce le-am completat m-am dus la un domn din comisie care a fost destul de amabil si ma corectat unde a mai fost cazul,oricum a durat destul de mult la mine cam o ora si ceva .Bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-a luat doar adeverinta medicalasau tiacerut si altceva de a psiholog?

      Ștergere
  35. Bună ziua,

    Doresc să mă înscriu pentru examenul de titularizare de anul acesta însă am câteva nelămuriri.
    Situația mea este următoarea:
    - în vară voi fi absolventa Facultății de Științe, specializarea Administrarea afacerii , profilul Economia comerțului, turismului și serviciilor;
    - am urmat cursurile modulului DPPD Nivel I ;
    În zona în care locuiesc există două licee unde conform pregătirii mele aș putea participa la concurs .
    În cadrul unui liceu disciplina este ” Alimentație publică și turism/turism” iar în celălalt liceu ” Economie, administratie,comerț și servicii/ Comerț și servicii”. Am încercat să mă orientez în acel centrallizator și mi-am regăsit profilul pe care eu îl urmez în prezent în cadrul facultății în cadrul acestor discipline.
    Nelămuririle mele sunt următoarele:
    - dacă am doar nivelul I DPPD știu că pot preda doar claselor a-IX-a ,a-X-a , și clasa de completare, dacă în cadrul respectivelor licee sunt și clase de A- XI-a si a XII-A pentru are ar trebui sa predau , ce se intamplă ? nu sunt compatibilă cu postul? am nevoie de Nivelul II - dppd?
    - nu am nevoie de o adeverinta din partea universitatii si a modulului dppd pentru dosarul de înscriere?

    Va mulțumesc!
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  36. buna ziua. o intrebare. daca sunt din sectorul 4, unde depun dosarul de titularizare pt invatatori? la ISMB sector 3? si, nu am inteles care sunt probele. eu nu am predat la stat pana acum.nu este doar examenul scris? exista si o proba orala si inspectie la clasa???? va multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde la ce scoala vreisa predai. Te uiti pe edu.ro in dreptul postului si vezi care este centru de examen. Acolo trebuie sa te inscrii.
      Da, trebuie sa tii si o inspectie la clasa.

      Ștergere
  37. Buna ziua!am si eu o intrebare...as vrea sa ma inscriu la examenul pt educatoate.unde trebuie sa merg sa ma inscriu si ce acte sunt necesare?
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna ziua!am si eu o intrebare...as vrea sa ma inscriu la examenul pt educatoate.unde trebuie sa merg sa ma inscriu si ce acte sunt necesare?
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde la ce scoala vreisa predai. Te uiti pe edu.ro in dreptul postului si vezi care este centru de examen. Acolo trebuie sa te inscrii. Actele pentru dosarul de inscriere sunt afisate aici: Acte inscriere concurs titularizare 2014

      Ștergere
  39. Ai nevoie si de nivelul II DPPD. Poti preda la la clasele a IX-a si a X-a doar in conditiile art. 9, al. 8 din Metodologia din 2014: "În mod excepţional, în lipsa profesorilor de specialitate, care îndeplinesc condiţiile de studii prevăzute la alin. (7), după derularea etapelor de mobilitate conform Calendarului, pe catedrele din învăţământul liceal obligatoriu, clasele a IX-a şi a X-a, pot fi încadraţi pe perioadă determinată absolvenţi ai ciclului I de studii universitare de licenţă cu specializări în profilul postului, cu condiţia deţinerii a minimum 30 de credite transferabile din programul de pregătire psihopedagogică oferit de departamentele pentru pregătirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic ori a îndeplinirii cerinţei prevăzute la art. 3 alin. (1)"

    RăspundețiȘtergere
  40. Intrebare pentru dosarul de inscriere: pe langa diploma de licenta legalizata trebuie legalizat si suplimentul de diploma? (intreb pentru ca are 6 pagini si nu e chiar atat de ieftin)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, trebuie si suplimentul la diploma de licenta pentru ca iti calculeaza dupa el notele pt punctaj.

      Ștergere
  41. Buna seara , astazi mi-am depus dosarul pentru concursul de titularizare in baza notei de anul trecut , si am gresit nota cand am trecut cu o sutime. Ce as putea sa fac ? La validare se poate modifica sau o sa mi se anuleze dosarul?

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna seara! Vreau sa stiu si eu pana cand tine inscrierea la titularizare ? Si ce acte/foi imi trebuie pentru dosar in afara de foaia matricola ? Urmeaza ca acest an sa termin liceul pedagogic ,filiera educator-invatator. Ce ar mai trebui sa stiu despre titularizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsurile le gasesti chiar pe acest site!

      Ștergere
  43. Din pacate trebuie sa te grabesti putin: luni(19 mai) este ultima zi de inscriere. Actele pentru dosar le gasesti aici: http://examentitularizare.blogspot.ro/2014/04/acte-inscriere-concurs-titularizare-2014.html

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna! Validarea dosarelor va fi in perioada 21-23mai, sau 19-21 mai???
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  45. Unde aflam daca ni s-au aprobat dosarele si cand trebuie sa mergem la centru de concrs sa semnam? Cum pot afla daca mi sa aprobat sau nu dosarul???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei, daca era ceva in neregula cu dosarul, primeai un telefon prin care erai anuntat ce lipseste.

      Ștergere
  46. ...Mi-am depus dosarul la un centru de concurs regional si mi l-au luat, acum am aflat de la cineva ca exista un singur centru in Mures, eu nu mai inteleg ce trebuie sa fac daca este asa de ce nu m-au anuntat de la scoala la care am lasat dosarul, sa nu-mi fi ramas dosarul pe dinafara, deja m-am saturat cu atatea schimbari si rasturnari de situatii si oameni nehotarati Romania si tara lui Voda Papura, acum dabia astept sa vad ce se alege si de aici...a mai patit cineva asa ceva????

    RăspundețiȘtergere
  47. Stie cineva orele intre care putem merge pt validare in sect6?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna, ai putea sa imi spui cate ceva despre lectia la clasa pe care trebuie sa o sustinem? Din cate am inteles se va afisa ( unde?) o lista cu aceste lectii si scoala si clasa duminica iar noi luni deja sustinem ora? Am ceva emotii, mi se pare cam din scurt :( Ceva ponturi/ experiente?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine spune ca luni trebuie sa sustii inspectia? Pana nu se afiseaza lista cu programarile, nu ai de unde sa stii. Trebuie sa te duci sa vorbesti cu titularul de curs, sa vezi ce lectie trebuie sa predai. Daca ai timp poti sa te duci sa asisti si tu la o lectie, pentru a cunoaste elevii (asta daca e de acord si profesorul titular).

      Ștergere
  49. Vorbesti serios? Luni se si sustine ora??? M-ai bagat in ceata complet, in programa scrie ca pana pe 26 se afiseaza lista si scoala la care trebuie s apredam dar nu stiam ca duminica si luni deja si trebuie sa predai, interesant numai bine ca atunci ma pun pe treaba sa recapitulez gramatica!!! Cine stie cu ce lectie voi fi programata...daca mai aveti noutati scrieti...cred ca la inspectorat se afiseaza lista cu scolile si lectile ..

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna seara! Am o urgenta! Nu am bagat de seama si am uitat sa imi depun dosarul. Eu termin in acest an facultatea se psihologie si as vrea sa lucrez pe domeniul copii cu nevoi speciale ca psihopedagog. Mai am vreo sansa? va rog! ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate acum nu cred ca se mai poate face nimic. Ramane la toamna sa vezi daca raman posturi libere, sa te inscrii pentru ele.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns. Voi incerca la toamna.

      Ștergere
  51. Si...lectia pentru aceasta inspectie speciala cum o pregatim?? Trebuie sa facem rost de manualul de pe care studiaza elevii sau o putem pregati din materialele proprii??

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna dimineata. Sunt in urmatoarea situatie: sunt absolventa a Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului, specializarea Inginerie Chimica, Anul trecut am dat ex de titularizare pe disciplina chimie in judetul x, am luat 8,50 la ex si am ocupat un post. Deoarece nu am deful nu am primit continuitate si postul meu a fost scos la concurs. Deoarece in judetul x sunt putine posturi pe chimie (daca sunt 5 adunate) m-am reprofilat pe judetul y (unde am domiciliul). Aici sunt 4 posturi de chimie industriala. Cand am mers la centrul de concurs am intrebat daca as putea folosi nota de anul trecut sa ocup un post de chimie industriala si mi-a spus doamna care se ocupa cu inscrierile ca nu pot, ca sunt discipline diferite si trebuie sa dau examen din nou anul acesta pe chimie industriala. Mi-am depus dosarul si cand am fost la validat dosarul mi-a spus ca sunt singura candidata pe chimie industriala. Anul acesta termin masterul si sunt ocupata cu disertatia si nu prea am timp sa ma pregatesc cum trebuie pentru examen. Chiar nu este nicio posibilitate sa ocup un post cu nota de anul trecut si sa nu ma prezint la examen anul acesta? PS: in 2012 si 2013 nu au fost inscrisi candidati pe disciplina chimie industriala, posturile fiind date la titulari, la plata cu ora.

    RăspundețiȘtergere
  53. De la centrul de concurs ai primit raspunsul corect. Fiind vorba de programe scolare si de concurs diferite, nu poti folosi media (nu nota, cum ai scris!) de anul trecut pentru a ocupa post la alta disciplina decat disciplina pentru care ai sustinut concurs anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  54. Sincer, eu bataie de joc mai mare ca in sistemul de invatamant, nu am vazut nicaieri.
    Ca sa intri in sistem, trebuie sa treci printr-o multime de examene; cand ai luat examenul de titularizare, constati ca nu ai realizat mare lucru, ci ca pana prinzi un post titularizabil, trebuie sa mai treci cativa ani la rand prin stresul examenului (de parca nu ai avea si altceva mai bun de facut...); La repartizare, esti "aruncat" prin cine stie ce colt de judet,alergi de la o comuna la alta, te lupti cu naveta, cu stresul,,,,cu obrazniciile elevilor, cu pretentiile parintilor, cu toanele direcorului, cu inspectiile,,,, si toate acetea, pentru un salariu de mizerie. Eu una, sunt total dezamagita, profesorul, a ajuns bataia tuturor de joc (inclusiv a elevilor)....

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna ziua! Am o intrebare. Am participat la lectia deschisa in iunie si nu cred ca voi mai participa la proba scrisa. Pot sa merg la sedinta publica pentru suplinire cu nota obtinuta la concursul de anul trecut? Daca da, trebuie sa depun un alt dosar, o cerere sau e valabil dosarul depus in mai?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: