marți, 27 mai 2014

Grafice inspectii speciale la clasa - titularizare 2014

Au inceput sa se afiseze listele cu graficele pentru inspectiile speciale la clasa. Intrati pe site-ul inspectoratului scolar judetean, unde v-ati inscris pentru concurs, pentru a le vedea. Din pacate nu toate inspectoratele actualizeaza si site-urile (unele se actualizeaza mai greu), asa ca daca nu gasit pe internet, ar fi bine sa va duceti pana la inspectorat sa vedeti daca s-a afisat acolo.

Maine daca am timp, am sa caut si eu sa pun listele pe site.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

49 de comentarii:

  1. Buna ziua, as dori sa stiu daca are cineva Pathway to English pentru cls. a V-a Student's Book si Teacher's Guide. Am inspectie speciala saptamana viitoare si nu le-am putut gasi pe net. Va rog sa ma ajutati, cei care le au disponibile in format digital, va rog sa le trimiteti la adresa : mateialexa19@yahoo.com
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista biblioteci tavarase! Nu le-ai gasit pe net? :)

      Ștergere
  2. Buna ziua. La mine in judet s-a afisat lista. Eu dau examen pentru titularizare educatoare, prima oara. In lista respectiva nu sunt detalii legate de data exacta si grupa, respectiv educatoarea la care va trebui sa tin lectia. Trebuie sa merg la gradinita unde am fost repartizata sa ma interesez? Aleg eu ziua in care voi sustine lectia? Se vor afisa si detalii acestea? Cum trebuie sa procedez? O zi placuta si spor la invatat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu ce sa raspund. Pe lista trebuia sa fie toate informatiile necesare. Eu cred ca listele inca se actualizeaza, pentru ca toata lumea trebuie sa fie repartizata intr-o zi anume. Nu se poate ca toti sa-si aleaga ziua.
      Poti sa intrebi si la scoala respectiva sa vezi ce-ti raspund.

      Ștergere
  3. Buna ziua, am gasit graficul pt inspectia la clasa in sfarsit dar am o nedumerire, profesoara mia spus ca trebuie sa ma gandesc la o scoala la care sa tin inspectia la clasa si sa-i spun in seara aceasta dar stau si ma intreb, restul candidatilor au fost programati la o anumita scoala la mine in dreptul scolii apare doar numele orasului apropiat cu toate ca eu stau la sat, intrebarea mea este : are vreo importanta scoala la care aleg sa tin inspectie la clasa? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e chiar interesant. Nu stiam ca sunt si candidati la care li se ofera sansa sa aleaga ei scoala. Conteaza foarte mult scola la care vei sustine inspectia. Daca dai peste un profesor de treaba, iti poate da multe indicii despre ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci la lectie.

      Ștergere
    2. Te-a pacalit profesoara! Fugi la centrul de examen sau la isj respectiv ca nu e totul in regula. Eu cunosc persoane care nu au aparut pe liste cu inspectiile la clasa. Cum sa-ti alegi tu? :) Altora le e impus si tocmai tu esti motz? Crezi asta? Eu nu.

      Ștergere
    3. Mia zis profesoara ca suna la inspectorat sa intrebe, dar tot nu am stare asa ca maine plec si la centru de concurs si la inspectorat, sper s arezolv ceva ca nu am rabdare, inspectile se efectueaza intr-o singura zi?Ca atunci nu mai pot astepta mult, sunt pe Lb Engleza si cred ca inspectile se tin cam la inceput, o sa merg sa vad ce pot sa fac. Cum o sa fie inspectia la clasa doar cu profesorul examinator sau mai sunt si alti profesori???? Cine da nota???

      Ștergere
  4. La Dolj nu se mai afiseaza nimic pe site de multa vreme, ba mai mult cei responsabili mint ca nu le merge site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  5. stie cineva graficul ptr inspectii titularizare la invatatori in Brasov?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua! Ar putea sa-mi ajuta cineva, ca unde pot gasi graficul pentru inspectii in jud. Harghita, pentru invatatori?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am cautat graficul pt judetul Suceava. Pe site nu e nimic afisat deocamdata, iar la centrul de inscriere exista o lista pe care nu m-am regasit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Brasov intra pe http://www.saguna.ro/web7/

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca m-am inscris in 2 judete trebuie sa sustin inspectia in ambele sau e suficienta una singura? In metodologie nu am gasit nimic privitor la asta,dar ma poate ajuta cineva care are aceeasi situatie sau care a trecut prin asta? Multumesc anticipat si felicitari pt blog- super util!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa sustii inspectia in ambele judete, altfel nu mai are sens de ce te-ai inscris in 2 judete.

      Ștergere
  11. Buna seara. S-a afisat graficul, dar am o nelamurire: in grafic scrie doar gradinita unde trebuie sa sustin lectia dar nu se specifica data, ora, grupa sau educatoarea. Care e pasul urmator? Trebuie sa merg eu la gadinita respectiva sa intreb? Pot sa-mi aleg eu ziua si grupa? Sau cum se procedeaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Delia, ti-am raspuns si la celalat comentariu.
      Nu stiu ce sa raspund. Pe lista trebuia sa fie toate informatiile necesare. Eu cred ca listele inca se actualizeaza, pentru ca toata lumea trebuie sa fie repartizata intr-o zi anume. Nu se poate ca toti sa-si aleaga ziua.
      Poti sa intrebi si la scoala respectiva sa vezi ce-ti raspund.

      Ștergere
    2. Nu neaparat, in Arges, se specifica la fiecare metodist in parte nr de telefon si candidatii trebuie sa ia legatura cu ei pt a se programa.

      Ștergere
  12. Am vorbit cu profesoara la care am fost programata si i-am zis ca in dreptul numelui tuturor candidatilor apare si scoala la care au fost programati iar la numele meu apare doar numele orasului si numarul profesoarei si mia zis doamna profesoara ca va suna ea maine la inspectorat si va intreba ce trebuie sa faca si maine seara urmeaza sa o sun sa-mi spuna ce a rezolvat, mia zis ca vorbeste la inspectorat si imi zice ea ce scoala trebuie s amerg sau ce sa fac. Ce ma sfatuiti sa fac??? A mai patit cineva asa??? Sunt singura din lista care apare doar orasul si nu apare nici un nume de scoala, ar trebui sa merg si eu la inspectorat ??? Pana cand se pot tine inspectiile la clasa voi putea sa-mi rezolv aceasta problema. Va multumesc daca ma ajutati careva si pe mine, in functie de ce se fac repartizarile cu inspectia la clasa? Va multumesc, sunt ingrijorata rau.

    RăspundețiȘtergere
  13. Are cineva graficul inspectiilor din jud Olt??

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna. are cineva graficul ispectiilor din jud Olt? pe isj nu e nimic

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca va apare doar scoala si numele profesorului mergeti sau sunati si cereti detalii despre: profesor, orele/zilele cand il gasiti la scoala. Nu stati sa se mai actualizeze listele pentru ca timpul este scurt, inspectiile au inceput si candidatii sunt numerosi. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara.La Dolj este probabil cel mai prost site.Niciodata nu gasesti ce trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu caut graficele pentru judetul Constanta. Site-ul inspectoratului updateaza destul de des dar se pare ca inca nu au urcat graficele.

    RăspundețiȘtergere
  18. Unii sunt diversionisti... Daca nu esti pe lista te duci imediat la centrul respectiv si ceri lamuriri! La fel si daca nu sunt toate datele inscrise pe lista! CrisC zii ceva de dolj ca oamenii nu mai gandesc, comit infractiuni pe banda rulanta, mint ca nu le merge site-ul, sunt interese catastrofale.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am inteles. O sa merg la gradinita respectiva sa ma interesez acolo. Multumesc de raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna dimineata! Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Mi-am depus dosarul pentru a participa la examenul de titularizare si in momentul in care s-a afisat lista cu inspectiile la clasa, numele meu nu se regasea. Abia ieri seara am observat pe fisa pe care ne-au dat-o de la validare faptul ca se strecurase o greseala- la studii psihopedagogice scria ca nu am urmat modulul (neadevarat). Credeti ca se mai poate face ceva? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te repede la inspectorat si vezi ce se poate face.

      Ștergere
    2. Se poate rezolva situatia din moment ce detii modulul psihopedagogic, deoarece inspectia speciala la clasa este programata pana la data de 27 iulie, conform Calendarului 2014. Daca este nevoie sesizezi chiar Ministerul Educatiei Nationale.

      Ștergere
    3. Multumesc! Am vorbit cu inspectorul. O sa ma duc luni sa rezolv problema( atunci lucreaza programatorii).

      Ștergere
  21. Răspunsuri
    1. In Prahova s-au afisat de luni listele, Adrian.

      Ștergere
  22. Buna ziua,nu stiti daca in Salaj s-a afisat lista cu inspectiile?

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua,as dori sa stiu daca in judetul Salaj s-a afisat lista cu inspectiile...va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ISJ Salaj eu nu am gasit.

      Ștergere
    2. Cand au de gand sa afiseze listele cu inspectiile pe Salaj?

      Ștergere
    3. Adriana Morariu probabil la Salaj au de gand sa le afiseze cand le afiseaza si la dolj! Adica la sfantul asteapta sau la pastele cailor!

      Ștergere
  24. Va multumim pt toate informatiile!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua judetul hunedoara nu a afisat inca programarea cu inspectiile la clasa eu sunt trecuta de la inspectoratul deva sa fac inspectia la liceu in hateg si satazi 28 mai am fost la noi la liceu si d-na directoare mi-a spus ca nu pot face inspectia la ea la liceu ca nu este Alimentatie Publica desi pe saitul liceului apar ore la alimentatie publica/turism .Ea mi-a spus ca s-a gresit la validare sa merg la inspectorat.Eu am sunat la inspectorat si doamna de la resurse umane mi-a spus sa astept lista inspectiilor la clasa.Nu mai inteleg nimic stiu ca fara inspectie la clasa nu pot da examenul de titularizara si nu vreau sa pierd acest examen va rog daca puteti sa ma ajutati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e tot din ciclul: "Ca la noi la nimeni!"
      Vorbeste la inspectorat sa fii reprogramata undeva unde poti sa tii inspectia, ca fara inspectie nu poti participa la scris.

      Ștergere
  26. si pe net nu apar:( trb neaparat sa ma duc la ISJPH

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru judetul Harghita de ce nu e afisat inca nimic? Se poate sa nu fie afisate inspectiile la clasa pe site-ul inspectoratului si ele sa aiba loc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este posibil. Suna la inspectorat si intreaba.

      Ștergere
    2. este afisat la isjhr.eduhr.ro/ reurse umane/ TITULARIZARE 2014 acolo cu litere negre scrie ca Programare la inspectie speciala si proba orala... au afisat la 29 mai...

      Ștergere
  28. Buna! o sa am inspectia la clasa saptamana viitoare si nu gasesc un proiect didactic nicicum la disciplina Comunicare profesionala, lectia Dialog comercial. Ma poate ajuta cineva? as fi foarte recunoascatoare!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ! Anul asta sustin pentru prima oara acest examen. Am cautat pe net programele scolare si planificarile pentru clasa a Va, dar nu le gasesc asa cum trebuie. Ma puteti ajuta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: