miercuri, 7 mai 2014

Fisa inscriere - titularizare 2014

Am gasit pe internet si fisa pentru dosarul de inscriere la examenul de titularizare 2014. Cei care doresc sa o completeze inainte de a se duce la centrul de concurs, o pot descarca de aici:

Fisa inscriere - titularizare 2014

Pentru cei care nu au nici cererea, am pus un link si catre ea:
Cerere inscriere - titularizare 2014


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

40 de comentarii:

  1. ma scuzati...unde se vor corecta lucrarle scrise la nivel de centru de catre comisia centrului la care se organizeaza concurs sau la nivel de judet?

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru Arges:
    http://isjarges.ro/index.php/descentralizare-management-institutional/managementul-resurselor-umane/858-in-atentia-candidatilor-informatii-privind-inscrierea-la-concurs

    RăspundețiȘtergere
  3. http://isjarges.ro/index.php/descentralizare-management-institutional/managementul-resurselor-umane/858-in-atentia-candidatilor-informatii-privind-inscrierea-la-concurs

    RăspundețiȘtergere
  4. http://isjarges.ro/index.php/descentralizare-management-institutional/managementul-resurselor-umane/858-in-atentia-candidatilor-informatii-privind-inscrierea-la-concurs

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ma puteti ajuta. Am terminat " ed fizica si sport" licenta. Pot preda ca profesor doar gimnazial sau se poate si la liceu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti preda doar la gimnaziu, daca nu aveti un master in acelasi domeniu si modulul II

      Ștergere
  6. Buna ziua. Referitor la fisa aceasta de inscriere, este pentru prima data cand m-am inscris la examen si nu am completat aproape nimic pentru ca nu se potrivea nimic de acolo cu profilul meu am scris doar universitatea la care am terminat ca e de stat si am bifat casutele ca nu am alt statut anterior si nici o alta activitate mai trebuia sa scriu ceva? Daca am scris ceva si nu este intocmai bine dar adevarat nu mi se va valida dosarul? Sunt putin preocupata, in rest e totul ok am completat cererea de inscriere si de acolo reiese clar ce doresc si materia la care doresc sa sustin inspectia si lucrarea scrisa. Erau prea multe subtitluri care se repetau daca stiti ca ar mai trebui ceva la dosar sau am neglijat ceva in aceasta fisa de inscriere care sa faca sa nu mi se valideze dosarul atunci va rog insistent sa ma informati lasand un mesaj aici. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Credeti ca daca am omis sa completez ceva prin fise fara sa imi dau seama nu imi vor valida dosarul, informatiile necesare consider ca sunt incluse precum ce am terminat, ce doresc sa predau si mediile de departajare la fel si datele personale?Mentionez faptul c aeste primul an in care m-am inscris la acest examen si nu a avut cine sa ma ajute iar la centrul de concurs mi sa spus ,,nu stiu'' . As vrea sa cred ca totul este ok,am emotii si astept cu nerabdare. O sa fie bine ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut! Eu am o nelamurire cu privire la programa pt lb. engleza. Pe forumul de titularizare ziceau ca literatura se da doar la definitivat. Oficial, programa pt titularizare din 2014 este aceeasi cu cea din 2010, unde este inclusa si literatura. E o lista destul de lunga de opere dupa care la NB scrie ca poti primi alte opere decat cele din lista pentru o analiza literara. Invatam literatura ori ba?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am o nelamurire cu privire la titularizare pt lb engleza. Pe forumul lor de titularizare se spune ca literatura este doar pt examenul de definitivat. Oficial, programa pt 2014 este aceeasi cu cea din 2010, unde este inclusa literatura. Este o lista lunga de opere, dupa care la NB scrie ca este posibil sa primesti alte opere decat cele din lista pentru o analiza. Invatam literatura sau nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Axeaza-te pe partea de metodica si gramatica.

      Ștergere
  10. E f bine ca ati publicat fisa de inscriere, pt ca ieri la centrul nr 5, Bucuresti, ce sa vezi, nu mai merge xeroxul

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua,
    Din pacate tot nu sunt lamurit in ceea ce priveste avizul medical pentru a preda in invatamant...Este valabila adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea "apt pentru a lucra in invatamant", este nevoie de un aviz de la un cabinet de medicina munci, este nevoie de examen psihologic si analize sange si radiografie pulmonara? Precizez ca doresc sa-mi depun dosarul la un centru din judetul Salaj. Va multumesc aniticipat daca a-ti putea sa ma lamuriti si pe mine in acest sens!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am lasat doar avizul medical mi s aspus ca este suficient dar ca s afi sigur intreaba la centrul de concurs unde te inscri, ti s eva spund ede acolo mie mi-au luat doar adeverinta.

      Ștergere
    2. E suficienta adeverinta de la medicul de familie.

      Ștergere
    3. eu am sunat la inspectorat si mi s-a spus sa merg cu adeverinta la medicina muncii si imi dau ei o alta foaie.

      Ștergere
  12. dati-ne va rugam , la model de subiect pt def psremeihopedagogie speciala ,multumim ,daca se poate mai di v

    RăspundețiȘtergere
  13. Care este codul de inscriere pt Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  14. AS DORI SA STIU CAND ESTE ULTIMA ZI DE INSCRIERE LA TITULARIZARE SI AS DORI SUBIECTE PENTRU ADMINISTRATIV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16 mai este ultima zi din 19 pana in 21 se face validarea

      Ștergere
    2. ultima zi este 19 mai

      Ștergere
  15. Ma puteti ajuta cu ceea ce trebuie sa invat pentru proba scrisa la educatie muzicala?!!Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. De unde gasesc sa iau ceea ce trebuie sa invat pentru proba scrisa la educatie muzicala pentru o scoala generala??!!Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Vad ca s-au cam puturosit, dupa ce ca ei sunt cei care cer atata hartogarie, acum ne pun pe noi sa ne completam notele, mediile, aritmetic, geometric, in plan, in spatiu...
    De ce mai au nevoie de diplome si atestate daca tre' sa ne completam fiecare fisele... ei sa mai aiba doar de verificat, daca vor mai face asta.
    Si cu legalizarea aia... bani aruncati aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca nu am modulul pedagogic definitivat la momentul depunerii dosarelor ma mai pot inscrie? ma gandesc sa reiau modulul in toamna, cand incepe in orasul meu, dar as vrea sa ma inscriu acum la examenul de titularizare. Este posibil? rog din suflet sa-mi raspunda cineva

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca nu am modulul pedagogic terminat la momentul depunerii dosarului ma mai pot inscrie la examen? am cateva examene pe care trebuie sa le mai dau dar in orasul meu, modulul incepe in toamna...si eu as vrea sa ma inscriu la examen acum. Credeti ca este posibil sa dau examen si sa continui modulul pedagogic dupa aceea? rog din suflet sa raspunda cineva...multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici vorba,n-ai cum sa te inscrii fara modul!!!!!!!

      Ștergere
  20. Eu sunt de doi ani profesor si n-am facut modul. Am fost la titularizare in 2012.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din acest an nu te mai poti inscrie fara modul.

      Ștergere
    2. EU AM FACUT O PROCURA PT A MI SE RIDICA DIPLOMA,FOAIA MATRICOLA DE LA FACULTATE DAR NU AM PROMISIUNE K MI VOR FI TRIMISE PANA VINERI,SE FAC INSCRIERI SI LUNI???VA MULTUMESC.

      Ștergere
    3. Conform calendarului, ar trebui sa se faca inscrieri si luni.

      Ștergere
    4. La mine in judet se fac inscrieri si luni !!!

      Ștergere
  21. Interesant articol Blogger: Examen de titularizare si suplinire 2014,
    chiar in Maramures. Cazare Maramures

    RăspundețiȘtergere
  22. de maine incepe validarea. stiti care sunt pasii urmatori pana la a preda lectia (invatatori)? -unde se afiseaza scoala unde vom sustine lectia, ce se afiseaza mai exact- titlul lectiei, clasa si invatatoarea? va rog mult sa imi spuneti cam ce ar urma (sunt primul an la titularizare). multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi in jud Harghita in anul trecut era asa, ca ne-au dat un numar de telefon si un nume si trebuia sa-o sunam profesoara... Ea mi-a zis disciplina, lectia, numarul elevilor, deci tot ce trebuie sa stii ca sa organizezi o activitate didactica... iti va trebui un proiect de lectie si materile pe care le folosesti in parcursul orei (fise de lucru, planse, cartonese, etc).
      Mult succes tuturor :)

      Ștergere
    2. va multumesc mult! Lucrati acum in invatamant (sau ati lucrat)? Daca da, atunci ati dori sa imi impartasiti si mie din experienta dumneavoastra (atat cat puteti)? Aceasta este pagine mea facebook : Andreea Daniel, sau adresa de email: andadei_ia@yahoo.com. Mi-ar fi de un mare ajutor pe acest nou drum.

      Ștergere
  23. Buna ziua! Sunt profesor II cu gradul didactic I,am lucrat in invatamant 22 de ani,am renuntat in urma cu 6 ani,doresc sa reintru ,care sunt conditiile actuale? Fara examenul de titularizare am vreo sansa in toamna acestui an?Ma refer la obtinerea unor ore pt reacomodare,va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna! O sa termin Engleza-Romana si as vrea sa incerc sa dau examenul de titularizare la ambele materii! Se poate acest lucru? Daca da, cum trebuie sa procedez? Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: