luni, 5 mai 2014

Centre concurs - titularizare 2014

Perioada de inscriere este tot mai aproape si vad din ce in ce mai multe intreabari despre centrele de concurs. Acestea vor fi afisate maine. Cand se vor afisa, voi pune si eu o postare sa va anunt.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

26 de comentarii:

  1. Am o intrebare la dumneavoastra,am fost profesor de sport acum 8 ani am predat la Ormenis ultima data,am sanse sa vin inapoi la invatamantProfesoara Lorincz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sustii examenul de titularizare, poti reveni in invatamant cand doresti.

      Ștergere
    2. Daca promovezi concursul de titularizare poti ocupa un post de profesor de sport. Nu are importanta durata intreruperii.

      Ștergere
  2. Buna ziua,

    Pana cand se mai fac inscrieri?Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, anul acesta sustin si eu examenul de titularizare si implicit si inspectia la clasa, va rog sa-mi spuneti cei care ati sustinut deja inspectia cum v-ati prezentat planul de lectie, proiectul de lectie scris de mana sau redactat de calculator???? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, anul acesta sustin si eu examenul de titularizare si implicit si inspectia la clasa, va rog sa-mi spuneti cei care ati sustinut deja inspectia cum v-ati prezentat planul de lectie, proiectul de lectie scris de mana sau redactat de calculator???? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    Daca tot a fost abordat subiectul: inspectie la clasa, as vrea sa profit de ocazie si sa solicit mai multe informatii pe aceasta tema, va rog!
    Ati fost inainte sa cunoasteti elevii de la clasa la care ati predat?
    Vi s-a impus dinainte o tema/o lectie pe care sa o predati, sau cum se procedeaza?
    Multumesc.
    C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cunoscut elevii inainte. Lectia/tema a fost impusa.

      Ștergere
    2. Pentru inspectia speciala la clasa ti se impune in prealabil lectia pentru a putea sa te pregatesti. Eu nu am fost la scoala respectiva decat atunci cand am avut inspectia speciala la clasa.

      Ștergere
    3. Este bine sa te duci din timp sa discuti cu titularul de curs. Daca te lasa poti chiar sa asisti si tu la o lectie pentru a cunoaste elevii.

      Ștergere
  6. Buna ,deranjez cu o intrebare in anul 2007 am absolvit cursurile D.P.P.D. pentru obtinerea modului pedagogic,dupa ce am terminat cursurile mi s-a dat o adeverinta pentru a-mi servi la locul de munca.pana la eliberarea certificatului,.dupa un an m-am dus sa-mi iau certificatul insa cei de la facultate mi-au spus ca, pentru a-mi da ceritificatul trebuie sa urmez modulul II (pentru a putea preda la licee si asa mai departe)eu le-am spus ca nu vreau sa predau la licee si nici la facultati,si vreau doar certificatul pentru modulul care l-am facut ,ea scretara mi-au raspuns ca nu mi-l da,in fine si am plecat, asta se intampl;a in anul 2008/deci am ramas doar cu aceea adeverinta/zilele acestea pentru a ma inscrie la examenul de titularizare trebuia sa-mi fac dosar,bine inteles am facut o copie dupa aceea adeverinta ,dar in momentul in care secretara de la scoala s-a uitat la adeverinta ceea originala ,mi-a spus ca nu i-mi da drumul la dosar din cauza acestei adeverinte pentru ca nu mai este valabila(intr-adevar a trecut 7 ani de cand sunt cu adeverinta aceasta) si mi-a cerut certificatul/eu i-am spus ca nu-l am , iar secretara de la facultate nu vrea sa-mi de-a certificatul pana nu fac modulul II, si in fiecare an am avut la mine aceasta adeverinta in fine ca urmare m-a trimis la facultate sa rezolv aceasta problema/maine ma duc sa vad ce as pute sa fac, insa mai este o cheste originalul adica adeverinta eliberata de cei de la facultate a disparut norocul meu este ca am la mine o copie legalizata a adeverintei/in momentul in care le-am spus celor de la scoala (secretarei )ca nu mai gsesc originalul ea mi-a spus sa-l caut pentru ca este la mine printre acte,eu insa stiu pera bine ca pe langa diplomele originale care le-am lasat la scoala era si aceea adeverinta/l-am sunat pe director sa-i spun ce mi s-a intamplat el era deja in tema vb cu secretara si mi-a spus ca, domnule nimeni nu ti-a luat-o caut-o la tine /dupa care mi-a mai zis ca oricum nu mai era valabila si ca trebuie sa ma duc la facultate sa rezolv problema sa-mi de-a cei de la facultate certificatul sau sa fac modulul II daca chiar o fi obligatoriu/insa mi-e nu mi se pare corect ce au facut cu acea adeverinta originala (au facut-o pierduta) dand vina tot pe mine spunand-mi ca la mine trebuie sa fie si sa o caut/chiar daca mai era sau nu era valabila, nu consider ca rtebuia sa o faca pierduta/si ar fi trebuit sa mi-o dea /eu acum daca ma duc la facultate cu aceea copie a adeverintei pot rezolva ceva o sa-mi elibereze vreun cerificat sau trebuie neaparat sa fac si modulul II pentru a intra in posesia cerificatului/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa poti rezolva. Nu esti obligata sa faci si modulul 2 pentru ati elibera diploma pentru modulul 1. Sper sa ai noroc si sa reusesti sa rezolvi problema.

      Ștergere
    2. Este si vina ta ca din 2008 ai lasat in aer aceasta problema. Pana acum puteai sa o rezolvi, eventual obtinand si condamnarea penala a secretarei care a comis un abuz in serviciu.

      Ștergere
  7. In ce perioada / data se sustine aceasta inspectie speciala? dupa examenul de titularizare?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perioada pentru sustinerea inspectiilor este 26 mai - 27 iunie 2014.

      Ștergere
  8. Trebuie sa ne gasim noi gradinita/scoala pentru aceasta inspectie speciala sau ne spun ei unde sa mergem? Cum se procedeaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU trebuie sa cauti tu scoala. Dupa inscrieri, se va afisa un grafic cu programarile pentru inspectii.

      Ștergere
    2. Multumesc foarte mult!

      Ștergere
    3. Unde putem vizualiza acest grafic al inscrierilor?

      Ștergere
    4. Din cate stiu eu graficele sunt afisate la centrele de concurs, dar nu sunt 100% sigura.

      Ștergere
  9. orele pt validare sect 6le stie cineva,va roooog

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: