duminică, 20 aprilie 2014

Hristos a inviat!

Hristos a inviat!
Sarbatori fericite, multa sanatate si cat mai multe clipe minunate alaturi de cei dragi.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

11 comentarii:

  1. Luminita Cristina Petcu20 aprilie 2014 la 23:39

    Adevarat a Inviat! Sarbatori senine si liniste in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum pot afla care sunt centrele la care se organizeaza concurs pentru examenul de titularizare in 2012 ? Mi-am facut dosarul dar nu stiu cand si unde se depune! V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2012 sau 2014 ?
      Centrele vor fi afisate in dreptul posturilor.

      Ștergere
    2. A aparut lista cu posturile vacante pe site la inspectoratul judetean dar nu apare decat scoala la care este postul vacant, la inspectorat mia spus ca in 5 mai se afla si centrele la care se organizeaza concurs. Deci am dosarul dar nu stiu ce trebie sa fac cu el, sau mai bine zis unde tebuie sa merg cu el...este rau cand nu ai pe nimeni care sa te poata indruma...din cate am inteles aici inspectia la clasa o faci dua ce te-ai dus la centrul de concurs unde te repartizeaza pentru o anumita scoala unde este un post vacant nu ? sau fiecare scoala organizeaza concurs pt postul pe care il are si pe urm aunde trebuie sustinut examenul scris? sunt in ceata...

      Ștergere
    3. Da, dupa inscriere vei fi repartizata la o scoala pentru inspectia la clasa. Examenul nu va fi la fiecare scoala in parte, ci va fi organizat pe centre.

      Ștergere
    4. Bun deci sa inteleg ca toate scolile acelea care le-am vazut eu ca sunt vacante dintre ele poate s-au mai ocupat de catre cei care au facut pretransfer sau au fost repartizati prin sedinta publica, eu acum trebuie sa astept ca sa vad daca a mai ramas vreo scoala cu vre-un post vacant pentru engleza si scolile cu posturi vacante se vor reuni intr-un singur centru de concurs unde va trebui sa las dosarul si de acolo ne va trimite la o anumita scoala s asustinem inspectie urmand ca ulterior sa ne prezentam la examenul scris...bine-ar fi daca s-ar afisa lista cu posturile ramase cat mai curand ca nu mai am rabdare :) Multumesc.

      Ștergere
  3. Hristos a Inviat.
    Calendarul in curs este cel cu nr. 3080?. Multumim pentru tot!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt angajat cu contract pe perioada determinata in baza notei din 2013.
    Am depus o cerere pt continuitate in anul urmator, la scoala.
    Neavand definitivatul, mai sunt necesare alte formalitati(cereri, dosar) la inspectorat sau scoala pana in data de 21-22 august, asa cum se precizeaza in calendar?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: