luni, 16 decembrie 2013

Schimbare?

Am primit de curand un sfat: "Sa schimb interfata la site".
Si eu m-am gandit ca template-ul pe care il folosesc este cam vechi, dar sa ma apuc acum sa-l schimb necesita cam multa munca... si ce este mai important: timp. Sincer, nu cred ca se merita, sa petrec atat timp, doar pentru a schimba interfata.
Voi ce spuneti? Ar trebui sa schimb ceva la site? Daca da, va rog sa-mi spuneti ce credeti ca ar putea fi imbunatatit, sau ce ar trebui schimbat. Daca sunt mai multi care doresc ceva, iar eu stiu cum se face(pentru ca nu ma pricep chiar atat de bine la site-uri), atunci voi sacrifica niste timp pentru a rezolva cererile :)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

18 comentarii:

  1. cred ca mai important este continutul site-ului decat interfata si alte cele.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca interfata e ok asa. o carte de metodica predarii biologiei a doamnei ureche camellia? daca ai puteao posta pe site. ms mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pe rau, dar aceasta carte nu am gasit-o in format electronic, dar sunt multe site-uri de unde o poti cumpara.

      Ștergere
  3. nu este necesar.....sunt optime informatiile si cu aceasta interfata

    RăspundețiȘtergere
  4. e ok asa cum e, nu necesita schimbare atata timp cat informatiile sunt optime.....

    RăspundețiȘtergere
  5. CHIAR MI SE PARE INUTILĂ SCHIMBAREA!...DIMPOTRIVĂ EU O PREFER PE ACEASTA,PT.CĂ GĂSESC FOARTE UȘOR SITE-UL...............MAI IMPORTANT ESTE CONȚINUTUL!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca este necesara schimbarea ci continutul conteaza. Va rugam publicati mai multa metodica pentru noi (pentru tehnologii)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa incerc sa public mai multe documente de metodica. Chiar am adunat ceva materiale pentru metodica si cand o sa-mi permita timpul am sa le pun pe site.

      Ștergere
  7. Nu cred ca este necesara schimbarea. Din punctul meu de vedere este singura sursa de informatii despre titularizare care are o interfata destul de prietenoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. am si eu nevoie urgenta de ajutor va rog...sunt profesor debutant si am constatat cu uimire ca elevii sunt trecuti pe degeaba...problema e ca eu la clasa a 7 am 8 elevi si din acesti 8 elevi doar 2 au note peste 5. intrebarea mea este ce fac cu ceilalti? ii las corigenti?.......va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu sunt profesor debutant, specialitatea muzica..... si eu am observat ca se pun note din burta.... mai ales la obiectul meu este mare bataie de joc.... unii copiii pe langa faptul ca sunt obraznici si impertinenti nici nu canta, nici nu isi noteaza nimic din ce predau, si le spun esentialul... nici macar nu au caiet de muzica, nuci nu învață nimic si nu sunt activi... eu ce note sa le pun daca la celelalte obiecte au note mari si foarte mari....? am pus la cativa note sub 5 si se uitau urat la mine... nu mi se pare normal ca niste impertinenti de copii sa isi bata joc de obiectul tau, oricare ar fi, si de munca ta un an intreg si la sfarsit sa abia note mari....parerea mea e ca trebuie sa suporte consecintele

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna seara, este bine site-ul asa cum este acum si va multumim ca ne sunteti alaturi cu informatii actualizate si sfaturi atunci cand nu stim incotro sa cautam solutii la problemele stufoase de la inceputul carierei didactice. Mai binele acela ce tine de aspect nu ne-ar ajuta mai mult si v-ar consuma timp in zadar. Va preferam mai odihnita si mai multumita, sa va puteti ocupa de noi in continuare. Va multumim! Si pentru a fi in spiritul Lunii cadourilor, sa ne amintim cum ,,Calul de DAR nu se cauta la dinti!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru aprecieri si pentru vorbele frumoase. Am sa incerc sa ma ocup de site, cel putin asa cum am facut si pana acum :)

      Ștergere
  11. Sa aveti un an nou plin de bucurii, cu multa liniste sufleteasca, cu sanatate si multe realizari! Petrecere frumoasa de Revelion! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  12. buna ziua, as dori materiale ptr biologie. Metodica predarii biologiei o are cineva?

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua, are cineva metodica predarii biologiei? am nevoie de materiale......ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  14. buna ziua, as dori materiale ptr biologie. Metodica predarii biologiei o are cineva?

    RăspundețiȘtergere
  15. buna ziua, as dori materiale ptr biologie. Metodica predarii biologiei o are cineva?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: