miercuri, 9 octombrie 2013

TITULARIZARE 2014

Gata, am schimbat titlul si am pus 2014. De acum incolo usor, usor ne vom concentra la examenul de titularizare din 2014.
Eu nu pot de cat sa va urez tuturor, mult succes in continuare, felicitari celor care au reusit si nu vor mai sustine acest examen (sper ca v-am ajutat si eu), iar pentru cei care inca intra si citesc de pe acest blog, sper ca ne vom intelege la fel de bine ca si pana acum :)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

146 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Buna ziua
      Stie cineva ceva in legatura cu programele pt titularizare si definitivat 2014? Sunt valabile cele de anul trecut?

      Ștergere
    2. Eu cred ca vor ramane aceleasi, pentru ca structura examenului a ramas aceeasi, iar cei de la minister nu prea au motive sa schimbe programele.

      Ștergere
    3. Anul acesta se va da in scoala examenul de titularizare?

      Ștergere
    4. Se va sustine in scoala examenul de titularizare anul acesta(2014)?

      Ștergere
    5. Examenul se va sustine la centrele de concurs.

      Ștergere
    6. Stie cineva in ce luna se da examenul de titularizare si pentru educator din ce materii se da examenul?

      Ștergere
    7. Examenul este in luna iulie si mai exact pe 21 iulie 2014.

      Ștergere
    8. Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt absolventa de studi superioare si as dori in vara sa ma inscriu la concursul de titularizare sau ca suplinitor, dar nu am cursul de psihopedagogie, dar am de gand sa-l fac anul asta.Intrebarea e, pot sa ma inscriu la concurs fara acest curs?Multumesc!

      Ștergere
    9. Nu poti sa te inscrii fara cursul psihopedagogic.

      Ștergere
    10. Poti insa sa te inscrii in toamna pentru necalificati, la plata cu ora.

      Ștergere
    11. Buna! Te rog mult spune-mi de unde as putea descarca si eu materialele necesare titularizarii pe limba romana. Am terminat Romana-Franceza, am modulul de nivel I, iar acum sunt la master in anul II (Studii de Limba si Literatura). Cum e mai bine? sa merg cu adeverinta de master sau cu diploma de facultate?

      Ștergere
    12. Nu stiu de unde poti descarca materiale necesare, eu ce am avut am pus aici pe site. Daca vrei sa predai si la liceu iti trebuie master plus modul II, daca nu, atunci poti sa te inscrii doar cu diploma de licenta.

      Ștergere
    13. buna seara. sunt Monica si anul acesta doresc sa particip la cincurs pt invatatoare. am o intrebare. cum aflu care sunt centrele de examinare? ar trebui sa imi depun dosarul la scoala unde sunt posturi libere?

      Ștergere
    14. Centrele de examen se vor afisa in curand.

      Ștergere
    15. Buna ziua!
      Stiti cumva daca cei care termina un liceu pedagogic dau si ei examen de titularizare?

      Ștergere
  2. Buna ziua! As vrea sa stiu daca mai sunt posturi vacante pe religie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta ati fost de mare ajutor. Multumim Elena

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim pt ajutor-putere sa ajutati si pe mai departe

    RăspundețiȘtergere
  5. E posibil ca in jud. Bacau sa nu se sustina definitivatul in 2014 pt. ca nu au nuciun anunt pana acum referitor la definitivat 2014? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca are cum sa nu se sustina definitivatul.

      Ștergere
    2. Buna. Ma numesc Nicoleta, as dori sa sustin exameul de tituarizare ,pentru anul acesta 2014 la disciplina Lb. Engleza, insa as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dosar, cand si unde trebuie sa sustin ora la clasa (inainte de examen sau dupa), unde trebuie sa depun dosarul si cam in ce perioada sunt inscrierile, momentan nu sunt in tara - am terminat facultatea de litere cu doi ani in urma la fel si modulul pedagogic insa nu am profesat - va trebui sa merg sa iau si diplomele de la universitate si as dori sa imi clarific totul si sa imi formez o idee despre demersurile care trebuie facute pentru a profesa. V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu cateva informatii. Va multumesc!

      Ștergere
    3. Buna. Ma numesc Nicoleta, as dori sa sustin exameul de tituarizare ,pentru anul acesta 2014 la disciplina Lb. Engleza, insa as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dosar, cand si unde trebuie sa sustin ora la clasa (inainte de examen sau dupa), unde trebuie sa depun dosarul si cam in ce perioada sunt inscrierile, momentan nu sunt in tara - am terminat facultatea de litere cu doi ani in urma la fel si modulul pedagogic insa nu am profesat - va trebui sa merg sa iau si diplomele de la universitate si as dori sa imi clarific totul si sa imi formez o idee despre demersurile care trebuie facute pentru a profesa. V-as ramane recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu cateva informatii. Va multumesc!

      Ștergere
    4. Nicoleta, du-te sa-ti iei diplomele ca sa nu mai umbli atunci dupa ele. Momentan nu a aparut metodologia pentru titularizare 2014(apare prin noiembrie). Asteapta putin sa fie publicata si acolo vei gasi tot ce te intereseaza. Inscrierile sunt prin aprilie, dar nu stim sigur pana nu vedem metodologia.

      Ștergere
    5. Astept sa apara metodologia, sper sa ma lamueasca mai bine in legatura cu ora la clasa (mi-ar placea sa ocup un post daca este posibil in zona in care locuiesc insa nu stiu daca se fac repartizari sau trebuie sa depui cerere la scoala la care doresti sa predai, posibil ca in metodologie voi gasi raspuns la toate nedumeririle. Multumesc pentru raspns.

      Ștergere
  6. buna ziua doresc sa aflu cand incep inscrierile pentru titularizare 2014, ce probe( practice sau doar scris) sunt si daca pentru invatamantul liceal este nevoie de mai mult de 30 credite - domeniu economie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteapta sa apara metodologia pentru concursul din 2014. Atunci vom sti exact ce si cum.

      Ștergere
  7. In Bucuresti cate posturi de Economie si spirit antreprenorial sunt ?

    RăspundețiȘtergere
  8. pe când vom avea un calendar fixat cu datele pentru titularizare în 2014/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite aici un calendar provizoriu: Proiect - metodologie titularizare 2014
      Atunci cand va fi publicata metodologia, atunci vom afla si varianta finala.

      Ștergere
  9. Buna ziua! Numele meu este Mihai,sunt din Constanta,si as dorii sa stiu si eu unde pot gasi Metodologia pentru titularizare la Religie pe 2014.
    Am inteles ca pana astazi s-a putut depune dosarul de concurs,eu unu l-am depus.
    Intre 21-25 Octombrie se sustine proba practica (inspectia speciala la clase),iar pe 28 octombrie se va sustine Proba scrisa.
    Va riog sa ma ajutati,sunt in criza de timp. Multuimesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihai., am citit comentariul tau si nu prea am inteles ce vrei. Nu sunt metodologii separate pentru fiecare obiect. Este una singura pentru toate disciplinele. Poate ai vrut sa spui programa. Daca da, atunci o gasesti aici: Programa religie ortodoxa - titularizare

      Ștergere
  10. Buna seara! Numele meu este Mihai si am optat pentru titularizare la disciplina Religie,imi poate spune cineva daca subiectele pentru titularizare octombrie 2014 s-au afisat?
    Astept raspuns urgent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar subiectele din iulie se afiseaza. Restul se gasesc doar daca cei care au dat examen, le scaneaza si le pun pe internet.

      Ștergere
  11. Buna ziua, v-asi ruga sa ma mai lamuriti intr-o problema: eu sunt angajata ca titular debutant cu contract pe o perioada determinata pt ca nu am definitivatul, sunt la o scoala unde aparea pe internet post vacant pe 4 ani. E posibil sa vina o alta doamna profesoara care lucrase cu un an inaintea mea sa fie angajata pt 2014-2015?Nu stiu care sunt legile conform carora eu asi avea drept de continuitate la scoala respectiva sau de la anul nu mai am dreptul ca trebuie sa vina acel prof care lucra se acolo in 2012-2013?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca directoarea va scoate postul ca fiind viabil, ai putea sa te titularizezi pe el cu art.253, sau la anul, daca va dori directoarea, la anul iti va acorda continuitate, altfel se va da din nou examen pentru acel post.

      Ștergere
  12. Buna ziua .A absolvit Faculatea de Biologie in 2010 si pana acum nu am avut contact cu detaliile ce tin de titularizare, auzind de la cunostinte numai informatii intortocheate.Vin la dumneavoastra cu rugamintea de a-mi oferi niste informatii sigure referitoare la examen (cum se va da anul asta, daca sunt subiecte si din teorie si din metodica, daca se da si practic si scris si cum anume, daca exista subiecte standard gen cele de la bac), ce documente sunt necesare pt dosar Daca am absolvit modul pedagigic doar in facultate si acum am terminat si masterul in 2013 pot preda doar la gimnaziu sau si la liceu? multumesc anticipat de raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Informatiile sigure le afli doar din metodologie(acolo gasesti toate informatiile utile despre examenul de titularizare - de la calendar pana la actele pentru dosar). Momentan nu a aparut decat Proiect - metodologie titularizare 2014. Cand va fi aprobat si publicat in Monitorul Oficial, atunci il voi afisa si eu aici pe site.

      Ștergere
  13. Se scrie "v-as ruga", nu "v-asi ruga" si "as avea " nu "asi avea"!!! Eu totusi sper ca un semi-analfabet ca tine nu poate preda si ca e doar o minciuna a ta, Anonim 21 octombrie 2013, 10.55. In caz contrar, rusine tie, profesorilor care te-au promovat si celor care te-au angajat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua,
    Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la ocuparea unui post de psiholog scolar. Am inteles ca trebuie sustinut examenul de titularizare, iar daca este asa, care este tematica, bibliografia si eventual, un model de subiecte din anii trecuti. Multumesc foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In metodologie gasesti toate informatiile utile. Teoretic pana pe 15 noiembrie trebuie sa apara noua metodologie pentru 2014.
      Programele, cel mai probabil vor ramane valabile tot cele publicate in 2010.
      Subiecte din anii anteriori, gasesti aici pe site, folosind casuta de cautare.

      Ștergere
  15. Buna seara. Am terminat Fac de Litere, Specializarea Jurnalism si Modul I de pedagogie. Probl este ca nici acum nu stiu ca ce pot u preda in invatamant. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua. Examenul de titularizare din 2014 se va axa mai mult pe didactica, asa cum au fost subiectele din anii 2012 si 2013, sau se va revenii la cele care au fost in 2011, 2010 s.a. multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan se pastreaza structura examenului asa cum a fost in 2012 si 2013.

      Ștergere
  17. as dori sa stiu data ex de titularizare pt educatori 2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa metodologia cadru, 21 iulie 2014, dar mai bine asteapta sa apara publicata metodologia in Monitorul Oficial, pentru a sti sigur ca data e aceeasi. Cred ca saptamana viitoare va fi publicata.

      Ștergere
  18. Buna ziua, Ma numesc Epure Catalina, am terminat anul acesta studiile de licenta in cadrul Facultati de Psihologie si Stiinte ale Educatiei specializarea pedagogie.Vreau sa imi dau titularizarea anul acesta, si nu prea stiu unele amanunte : cand este examenul, si cand se depun actele.Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catalina, mai asteapta putin sa apara metodologia pentru examenul din 2014. Atunci vom sti exact toate detaliile legate de examenul de anul viitor.

      Ștergere
    2. Buna ziua. A aparut lista cu posturile vacante titularizabile in anul 2014-2015?

      Ștergere
    3. Din ce am vazut eu in calendar, primele liste cu posturile vacante, se vor afisa pe 4 martie 2014.

      Ștergere
  19. Buna ziua!
    Am o mare problema pentru ca nu stiu daca pot sa predau la clasele a IX-a si a X-a cu nivelul 1 de modul psihopedagogic...in vara termin facultatea si o sa ma inscriu si la master si nivelul 2... Ma poate lamuri cineva???
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua. Examenul de titularizare din 2014 se va axa mai mult pe didactica, asa cum au fost subiectele din anii 2012 si 2013, sau se va revenii la cele care au fost in 2011, 2010, vreau sa stiu daca programa din 2010 e valabila, va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca legea educatiei din 2011 nu va suferi modificari, atunci structura subiectelor de la examen, ramane ca in 2012 si 2013.

      Ștergere
  21. Buna,as dori sa stiu pt educatie fizica ce trebuie facut ca sami dau titularizarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand sa scrii corect, in al doilea rand sa te inscrii si sa dai examenul din iulie.

      Ștergere
  22. BUNA ZIUA A RAMAS VALABILA PROGRAMA DIN 2010 ?
    MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan nu au fost afisate programele valabile pentru examenul din 2014, dar nu cred ca se vor schimba.

      Ștergere
  23. Buna ziua daca am 6,40 nota la titularizare2013 pot merge pe continuitate anul viitor.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti, dar avand nota sub 7 postul tau poate fi ocupat de cineva cu nota mai mare care da examen in 2014, asa ca nu-ti garanteaza nimeni ca vei mai avea postul.

      Ștergere
  24. Buna ziua,
    Am absolvit Facultatea de Mecanica in anul 2000, fara modulul psihopedagogic si nu am lucrat niciodata in invatamant.As vrea sa stiu daca ma pot inscrie pentru examenul de titularizare din 2014.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  25. buna ziua.sunt absolvent al facultatii de educatie fizica si sport din cadrul UBB cluj, am absolvitin anul 2012 si am promovat siexamenele pentru modulul pedagogic. as vrea sa stiu ce pasi trebuie sa urmez ca din anul 2014 sa pot preda? va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te inscrii la examen, sa inveti, apoi sa te duci la examen si sa iei nota cat mai mare :)

      Ștergere
    2. Cand si unde se fac inscrierile? Unde pot vedea posturile vacante?

      Ștergere
    3. Daca calendarul nu va suferi modificari, inscrierile pentru examen vor fi in perioada 6-16 mai 2014. Inscrierile se vor face la centrele de concurs. Posturile pentru concursul de titularizare se vor afisa abia pe 30 aprilie 2014.

      Ștergere
  26. Buna ziua. Am si eu o intrebare. Nu am lucrat niciodata in invatamant, sunt licentiata in administratie publica si ma inscriu acum sa fac si modulul psihopedagogic. In aceste conditii, pot cumva sa mai inscriu la titularizare 2014 pentru cultura civica? Daca da, unde ma interesez de programa, metodologie, continutul dosarului de inscriere, data examenului si tot restul? Va multumesc anticipat pt. raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai facut facultatea in sistem Bologna, atunci pentru a te inscrie la examenul de titularizare trebuie sa ai macar un modul psihopedagogic terminat.

      Ștergere
  27. Daca am terminat facultatea in 2009 fara sa predau , pot da examenul de titularizare in 2014 fara nici o problema, pentru o ocupa un post?

    RăspundețiȘtergere
  28. daca am terminat facultatea in 2009 fara sa predau vreodata, ma pot inscrie la examenul de titularizare din 2014 fara nici o problema?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da poti. Nu conteaza cati ani au trecut de cand ai terminat facultatea.

      Ștergere
  29. Buna seara. Am studiat la facultate Managementul, iar la master specializarea de contabilitate la Universitatea Stefan cel Mare Suceava. In paralel am absolvit Nivelul I si II la Departamentul de Specialitate cu Profil Psihopedagogic. Întrebarea mea este legata de disciplina pe care o pot preda sau mai bine zis pentru ce disciplina sa ma pregatesc pentru examenul de titularizare (economie sau contabilitate sau marketing)?

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna seara! Sunt absolvent al facultatii de Management si masterului de Contabilitate la Universitatea Stefan cel Mare Suceava. In paralele am absolvit si ambele module psiho-pedagogic.Ce discipline pot preda sau pentru ce discipline ar trebui sa ma pregatesc la examenul de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  31. cine ma poate ajuta cu material pentru titularizare biologie?

    RăspundețiȘtergere
  32. cine ma poate ajuta cu material pentru titlarizare biologie?

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna Cris!Ma numesc,Elena si sunt din Buzau.Daca se poate,sa ma lamuresti,la urmatoarea intrebare.Timp de 13 ani,am fost prof.suplinitor,fara titularizare,grade,def.am absolvit Fac.de Geografie Cluj,de doi ani sunt in concediu de crestere copil,anul acesta as vrea sa dau iarasi examenul de titularizare,dar cineva mia dat ideea sa incerc pe un post de educator/institutor,avind cursurile de Pedagogie,Psihologie,Pedagogia elevului,toate cu nr.de credit si nota de examen.Oare se poate?La inspectorat,inca nu am intrebat.Cu simpatie,Elena.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce inteleg eu, tu ai facut modulul psihopedagogic, iar asta iti ofera doar dreptul de a profesa in invatamant, dar nu de a preda o anumita disciplina. Pentru a preda ca educator, tebuie sa faci facultatea de Psihologie si stiinte ale educatiei, specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar.

      Ștergere
  34. Fiica mea va absolvi anul acesta facultatea de limbi si literaturi straine in cadrul Universitatii Bucuresti ,specializarea franceza -hindi . Si-ar dori sa se inscrie la concursul de titularizare pentru municipiul Bucuresti dar nu cunoastem pasii ce trebuie urmati, perioada de inscriere etc. Poate este cineva care o poate ajuta. Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca s-a publicat bibliografia pentru titularizare 2014 la istorie.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca s-a publicat bibliografia pentru titularizare 2014 la istorie. Am citit ca data de examen ar fi pe 21 iulie, este adevarat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Programele pentru 2014 inca nu au fost afisate, dar nu cred ca se vor schimba (structura examenului a ramas la fel ca anul trecut).
      Daca nu se mai schimba metodologia si calendarul, examenul scris va fi pe 21 iulie 2014.

      Ștergere
  37. Buna ziua, in 2013 am absolvit facultatea si anul acesta voi sustine pentru prima data examenul de titularizare. As dori programa si materialele pentru titularizare - istorie. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Programele pentru 2014 inca nu au fost afisate, dar cel mai probabil vor ramane tot cele de anul trecut. Programa de anul trecut o poti vedea aici: Programa istorie - titularizare 2013
      Materiale... cauta si tu pe site si ce gasesti asta am.

      Ștergere
  38. Buna seara! Am terminat liceul Pedagogic, am depus dosarul pentru educatoare, am luat proba practica insa proba teoretica am luat sub 5, totusi am facut cerere pentru un post.Toate colegele mele , care au depus, au fost contactate pentru un post, eu nu.Nu inteleg de ce..si ele au avut aceasi situatie,ca mine.Chiar am nevoie de un post ,de munca mai bine zis.
    Oare daca ma duc acum sa fac o intrebare ,cu referire la chestia asta, oare mai pot rezolva ceva? sau sa depun cerere pentru profesoara de lb engleza, pt gradinita si ciclul primar, se mai poate?Singura mea sansa, sa imi termin studiile actuale, este ca muncesc ca educatoare, intrucat nu pot lipsi de la cursuri si necesit sa muncesc urgent, ratele de la facultate ma constrang si am sperat pana in decembrie poate ma suna, am aflat foarte tarziu de examenul de suplinitor si nu am participat, din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  39. Bună ziua. Am si eu o nelămurire, si anume ce poate face un profesor care si-a dat demisia si a fost plecat din țară o perioada si doreste sa revina la catedra? Am inteles ca trebuie sa ma prezint din nou la examenul de titularizare, dar momentan nu lucrez.Ce se intampla cu acele inspectii la clasa, acele probe practice? Unde le sustin? Sau care sunt exact pasii pana la examenul de titularizare propriu-zis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, trebuie sa dai din nou examen.
      Dupa ce se fac inscrierile, vei fi programata la o scoala pentru inspectie, nu conteaza daca lucrezi sau nu.
      Pasii ii vezi in metodologie si calendar. Sa urmaresti eventuale modificari, pentru ca anul trecut s-a modificat metodologia si calendarul de doua ori.

      Ștergere
  40. Buna ziua.
    Am si eu nevoie de o lamurire. Am ablsovit Facultatea de Administratie Publica acum multi ani si as vrea anul acesta sa intru in invatamant- cultura civica. Mentionez ca urmeaza sa incep si seminarul de psiho-pedagogie nivel 1. Ma puteti ajuta sa imi spuneti si mie care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg. Ce trebuie sa invat, unde , ce si cum? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua! Puteti sa-mi oferiti materiale pentru titularizare 2014, invatatori? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  42. Actele necesare pentru dosar raman ca cele de anul trecut?multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna ziua, doresc sa stiu daca in judetul Suceava sunt locuri pentru postul de consilier scolar? Multumesc!

    10 pentru informatiile transmise :)

    RăspundețiȘtergere
  44. AM TERMINAT ISE-IL-CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE IAR MODULUL PEDAGOGIC IL FAC ACUM POSTUNIVERSITAR, INSA PANA LA DEPUNEREA DOSARULUI DE INSCRIERE ACEST MODUL NU O SA FIE FINALIZAT! MA POT INSCRIE LA TITULARIZARE SI UNDE GASESC BIBILIOGRAFIA AFERENTA? MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  45. Cand are loc dupa noua metodologie examenul pentru suplinitori necalificati?
    Eu termin abia anul viitor Educatie Fizica si Sport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Examenele pentru necalificati se dau in tomna, in functie daca mai raman posturi neocupate sau nu.

      Ștergere
  46. Am urmat si eu cursul DPPD nivelul 1 in cadrul Universitatii de stiinte agricole si medicina veterinara Timisoara,sectia Management agricol, imi puteti spune unde se fac inscrieri pentru examenul din 2014-2015 si ce as putea preda, in afara de materiile cu profil agricol, pentru ca se stie ca sunt putine si mai ales in judetul Hunedoara nu prea sunt. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu s-au afisat centrele de examen, deci trebuie sa mai astepti putin pentru a vedea unde se fac inscrierile.
      Referitor la ce materii poti preda, asta vezi in centralizator.

      Ștergere
  47. Unde ma pot inscrie pentru examen pe post?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vor afisa curand si centrele de concurs. Acolo se fac inscrierile.

      Ștergere
  48. Buna seara! As avea cateva nelamuriri referitoare la titularizare. Vreau sa ma inscriu la examenul de titularizare de anul acesta, insa nu sunt in tara in perioada de inscrieri.

    1. Ar fi posibil sa imputernicesc o prietena la notar si sa imi depuna ea actele?
    2. Pentru a ma inscrie la examenul de titularizare in Bucuresti, este nevoie sa am domiciuliul aici? Am terminat Facultatea de Lb straine la UniBuc, lucrez de 3 ani aici, dar am domiciliul in Bacau.

    Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna seara! Apelez la dvs cu rugamintea de a-mi da cateva informatii de care am nevoie.Am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport in anul 1996.De atunci nu am dat nici un examen ptr titularizare.In 2000 am plecat din tara .Trecànd atàti ani eu a-s avea dreptul sa ma inscriu la examenul de titularizare de anul acesta? exista o limita de vàrsta ?vreau sa precizez ca eu am 45 de ani.va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista limita de varsta. Te poti inscrie fara probleme.

      Ștergere
  50. Buna seara! As dori sa ma inscriu la examenul de titularizare pentru un post de psiholog scolar si as vrea sa stiu unde pot gasi lista cu posturile disponibile si care sunt cerintele. Eu am terminat facultatea in anul 2002, dar nu am un "modul" de psihopedagogie", doar materii separate (Metodica predarii psihologiei, practica pedagogica). Vreau sa stiu daca ma calific si unde sa gasesc mai multe informatii. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna, as vrea sa stiu si eu daca se poate de ce acte am nevoie pt a ma inscrie la examenul de titularizare si daca nu e cam tarziu pentru a ma pune sa invat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actele necesare pentru inscriere le gasesti la sfarsitul cererii de inscriere: Anexa 14 din metodologia 2014 - cereri
      Referitor daca e tarziu sau nu sa te apuci de invatat... aici nu stiu ce sa-ti spun :)

      Ștergere
  52. buna,am terminat anul trecut facultatea de Stiinte ale educatiei profil pedagogie dar nu am facut modulul pedagogic.I-mi puteti spune daca ma pot inscrie la titularizare anul acesta?Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu doar cu specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar, poti preda fara modul.

      Ștergere
    2. sunt mai multe sectii in cadrul facultatii de Stiinte ale educatiei, Pedagogia e altceva fata de Pedagogia invatamantului primar si prescolar...

      Ștergere
    3. Am si eu o intrebare... Daca sunt din Iasi imi pot da examenul de titularizare in Botosani? Imi trebuie mutatie, viza de flotant sau ceva de genul acesta? In ideea ca trebuie sa ma mut acolo, dar asta se va intampla dupa examenele de titularizare...

      Ștergere
    4. Poti sa dai examenul de titularizare unde doresti. Nu conteaza unde ai domiciliul stabil.

      Ștergere
    5. Pedagogia si Pedagogia invatamantului primar si prescolar sunt specializari separate. De la a doua poti preda fara probleme ca invatator sau educator, dar de la prima nu stiu.

      Ștergere
  53. Ma pot inscrie anul acesta daca dau licenta pe 7 iulie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te poti inscrie. Initial vei aduce o adeverinta sa arati ca esti in an terminal, apoi in perioada 14-16 iulie trebuie sa aduci o adeverinta de la facultate prin care sa dovedesti ca ai luat examenul de licenta.

      Ștergere
  54. Buna CrisC,v-a cer ajutorul,fiindca sunt confuz,in legatura cu inscrierea la examenul de titularizare,daca vreti sa-mi acordati ajutorul dvs.,imi puteti confirma la acest mail ( baciu_alex2005@yahoo.com ),ca s-a va spun despre problema pe care o am.Va multumesc si astept sa socializam,cu respect si drag Alexandru Baciu

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna CrisC,deranjez in legatura cu inscrierea la examenul de titularizare,dar sunt putin confuz,v-a cer ajutorul si daca am putea socializa,imi puteti trimite un mail pentru confirmare la adresa ( baciu_alex2005@yahoo.com ) sau ( alexandrubaciu7@gmail.com ).Va multumesc si sper sa,socializam,cu respect Alexandru Baciu.

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna CrisC,sunt putin confuz cu inscrierea la examenul de titularizare si din cauza asta v-a cer ajutorul

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna, imi puteti spune va rog pana pe ce data se pot depune dosarele pt titularizare si unde? eu sunt din Tm, si as vrea sa dau titularizarea pt educatoare. Si inca o rugaminte, daca m-ati putea ajuta si cu niste materiale din care as putea sa ma pregatesc. Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  59. Salut!

    Spuneti-mi si mie,va rog,ce anume trebuie sa contina exact dosarul de inscriere la titularizare 2014?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce trebuie sa contina dosarul este enumerat la sfarsitul cererii de inscriere la concurs: Anexa 14 din metodologia 2014 - cereri

      Ștergere
  60. Buna ziua.. am o intrebare, daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am terminat un liceu teoretic cu profil uman, sunt studenta la Faculatate de Stiinte ale Educatiei- specializare Pedagogia invatamantului prescolar si primar anul II, lucrez la o gradinita particulara de 6 ani, fiind incadrata in contractul de munca ca educatoare, As vrea sa particip la examenul de titularizare din luna iulie pentru postul de invatatoare.. unde anume ma incadrez eu, daca nu am terminata facultatea, dar am parcurs primul an care presupune pedadgogia prescolara, iar pana in vara voi termina si anul II care presupune pedagohia primara? ma incadrez la necalificati? desi am experienta si 2 ani de modul pedagogic. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa stiinta mea, va incadrati la necalificati pina in momentul in care aveti licenta.

      Ștergere
  61. Buna ziua . Va rog frumos sa imi spuneti si mie in ce consta examenul de titularizare pentru educatori. Exact ce probe trebuie sa sustin,subiectul daca e la fel ca cel de anul trecut(structurat pe 2 sub) , si ce anume trebuie sa invat . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna ziua ! Vreau sa stiu si eu va rog exact in ce consta examenul de titularizare pentru educatori ,ce probe am de sustinut , examenul daca e la fel ca cel de anul trecut structurat pe 2 sub si ce anume trebuie sa invat . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua, am si eu o intrebare...Am sustinut anul trecut, in 2013 examenul de titularizare, dar nu am ocupat nici un post.
    Ca sa imi fie luata in considerare nota de anul trecut, trebuie sa imi mai depun dosarul si acum in 2014, sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna seara! As dori sa stiu daca, momentan sunt in concediul pentru cresterea copilului, as avea nevoie de documente suplimentare pentru inscrierea la examenul de titularizare? (decizia de incetare a activitatii, decizia pentru indemnizatie)
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna ziua!
    Stiti cumva daca cei care termina un liceu pedagogic trebuie sa dea examenul de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  66. BUNA ZIUA! POT DEPUNE IN ACEASTA PERIOADA DOSAR PENTRU INSCRIEREA LA TITULARIZARE? ANUL ACESTA VOI DA LICENTA.

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna ziua. Daca la concursul de titularizare concurez pe un post de consilier scolar nu prind post, am nota de trecere, se poate sa fiu repartizata in invatamantul special pe post de profesor psihopedagog, avand studii care corespund si postului respectiv? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Acum cateva zile am terminat clasa a 12 educator-invatator si mi-am depus dosarul pt titularizare pe educatoare iar astazi am primit si tema pt inspectia la clasa. Am lectia la Domeniul Limba si Comunicare, Educarea Limbajului, Lectura educatoarei "La cirese" de Ion Creanga. Intrebarea mea este: unde scriu povestea la Elemente de continut sau la Intersubiectivitate????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,va rog sa-mi spuneti daca examenul de titularizare invatatori este intradevar in data de 21 iulie 2014.Multumesc.

      Ștergere
    2. Da, examenul scris este pe 21 iulie.

      Ștergere
  69. Buna ziua,va rog sa-mi comfirmati daca examenul de titularizare invatatori se tine in data de 21 iulie 2014. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna ziua.Am terminat facultatea de matematica si deoarece in judetul meu nu prea sunt posturi de ani buni , m-am gandit sa ma reprofilez ca invatatoare.Stie cineva ce cursuri/facultate ar trebui sa urmez?
    Multumesc .Monika

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: