miercuri, 4 septembrie 2013

Model de cerere pentru plata cu ora 2013

Mai jos gasiti un model de cerere pentru plata cu ora 2013:

Model de cerere pentru plata cu ora 2013


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

9 comentarii:

  1. Buna seara!
    In a II-a etapa de repartizari am optat pentru o catedra care se afla la o distanta destul de mare de locul unde locuiesc. Intre timp am aflat ca in comuna unde locuiesc sunt ore libere ramase pentru specializarea mea, dar care nu au fost scoase la concurs. Am mers la director insa acesta ma cam respinge spunandu-mi ca nu sunt ore suficiente si ca mai bine ar fi sa merg unde am fost repartizat initial (acesta fiind doar un pretext deoarece el doreste sa tina aceste ore pentru o alta persoana care are nota mult mai mica, respectiv 3). Ce as putea sa fac in aceasta situatie?

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce foloseste aceasta ora? As dori incepand cu anul viitor sa ma inscriu si eu la examenul de titularizare insa nu prea stiu care sunt demersurile V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa astepti sa apara metodologia pentru examenul de titularizare 2014. Acolo sunt toate informatiile necesare: documente necesare pentru dosarul de inscriere, etape, calendar.

      Ștergere
  3. Buna ziua,
    as dori ca sa incep demersurile pentru a lucra in invatamant. Am inteles ca se poate, daca mai raman locuri libere sa pot sa ma inscriu si pentru acest an.Din pacate nu stiu de unde si cu ce sa incep.V-as fi foarte recunoscatoare daca ma puteti ajuta in acest sens.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intereseazate la inspectorat in saptamanile urmatoare ce posturi au ramas neocupate si vezi ce scoli le scot la concurs. Te poti inscrie pentru ele.

      Ștergere
  4. Multumesc. Problema la mine este ca de profesie sunt inginer chimist si din pacate atunci cand am facut facultatea nu am optat si pentru cursul de pedagogie (asa era la acea vreme).Asa ca am deja un handicap. Am inteles ca pentru a preda in invatamant ar trebui sa am nu stiu ce module. Nici nu stiu in ce categorie m-as incadra.Pe masura ce am citit blogul dumneavoastra m-am cam speriat, recunosc, de cate sunt de facut si ce birocratie este.Dupa cum ziceam si mai sus nu prea stiu de unde sa o iau.

    RăspundețiȘtergere
  5. AURA ROSIORI DE VEDE24 septembrie 2013 la 07:56

    buna ziua! observ ca se dau foare multe informatii si trimiteri la I.SJ (TR.in cazul meu) de care apartinem pt rez. probl. noastre.
    Ce pot face cu licenta la TITU M.-Psihologie-3ani fara modul ?
    N'u mi s'a permis dep.dosarului nici in iunie,nici in sept.pentru examen ca suplinitor, avand in vedere ca in sept la sedinta publica de repartizare, urmau cei cu medii sub 7. ASTA DA CALITATE IN INVATAMINT! Anul ac ma voi inscrie la MODUL 1 SI 2 sau treb sa fac un master didactic? va rog sa 'mi spuneti si mie si celor multi care vor o cariera didactica. VA MULTUMESC FRUMOS!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aura, se fac trimiteri catre inspectorat, pentru ca ei ar trebui sa te ajute si sa-ti ofere informatiile cele mai corecte.
      Fara modul nu puteai sa te inscrii la examenul din iulie, dar la cel din septembrie nu inteleg de ce nu, pentru ca acum se puteau inscrie si cei necalificati.
      Daca vei face cele doua module, atunci nu mai trebuie sa faci si masterul didactic.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: