marți, 6 august 2013

Grafice repartizare - titularizare 2013

Am vazut ca au inceput sa apara pe site-urile inspectoratelor scolare judetene, graficele sedintelor publice pentru reparizarile de la concursul de titularizare 2013.
Nu am avut timp sa intru pe mai multe inspectorate, dar am vazut ca a aparut la judetul Vaslui si la sectorul 3 Bucuresti(nu stiu nimic de celelalte inspectorate):

Anunt sedinta publica-Centrul de concurs LER - Vaslui

Anunt sedinta publica-Centrul de concurs LMK+Sc. 3 - Vaslui

Graficul sedintei publice din data de 9 august 2013 - Colegiul National "Matei Basarab" - Bucuresti

Graficul sedintei publice din data de 12 august 2013 - Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" - Bucuresti

Graficul sedintei publice din data de 14 august 2013 - Colegiul National "Matei Basarab" - Bucuresti

Cel mai probabil, zilele astea vor aparea graficele de repartizare, cat si listele cu candidatii pentru repartizare(la inspectoratele care actualizeaza si pe internet, pentru ca nu multe fac asta). Daca doriti sa cautati, aici aveti o pagina cu toate inspectoratele scolare judetene:
Inspectorate scolare judetene


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

74 de comentarii:

  1. In cazul in care voi obtine un post pe o perioada determinata de 4 ani de zile va trebui la finalul acestor ani sa sutin un alt examen de titularizare sau imi voi putea continua postul pe baza notei obtinute acum? va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Post pe perioada determinata de 4 ani? Nu cred ca exista asa cea.

      Ștergere
  2. http://www.isjilfov.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=471:contestatii-sedinte-publice-titularizare&catid=65:urgente&Itemid=101

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu se afiseaza pe net , unde putem sa vedem listele? Se afiseaza la centrul de concurs sau la inspectoratele scolare? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic se afiseaza si la inspectorat si la centrul de concurs.

      Ștergere
  4. Graficele se afiseaza si la centrele de concurs sau doar la sediile inspectoratelor? Mulrumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic se afiseaza si la centrele de concurs.

      Ștergere
  5. la ispectorat te prezinti pentru repartizare ?stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei repartizarile se faceau la centrul de concurs. Pe graficul de repartizare este trecuta si locatia.

      Ștergere
  6. Terbuie sa fie nota minim 7 , atat la scris cat si la proba practica?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Ziua!
    Fac parte din promotia 2013, am participat la examenul de titularizare din anul acesta, si am obtinut o nota peste 9. Am cateva intrebari, nelamuriri:
    1. Daca as vrea sa ocup un post incomplet, atunci in ce data trebuie sa ma prezint la sedinta publica? Cand se face repartizarea posturilor incomplete?
    2. Daca s-a inscris cineva la concurs cu studii de licenta de scurta durata, iar la examen a luat o nota putin mai mare decat eu, poate ocupa un post in liceu?

    RăspundețiȘtergere
  8. examenul din toamna,pt educatori o sa fie tot la centru de concurs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se mai da examen in toamna, va fi la nivel de scoala. Scoala care mai are posturi neocupate, o sa organizeze concursul.

      Ștergere
  9. am o intrebare....m-am uitat pe graficele sedintelor publice din bucuresti asa informativ pentru ca eu sunt din brasov....am vazut ca in data de 12 e o sedinta publica si nu inteleg pentru ce, cine trebuie sa se prezinte la aceasta sedinta?ca am inteles ca pe 9 este pentru posturi titularizabile iar pe 14 suplinire dar pe 12 nu inteleg pentru ce este...multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai sustinut inspectia in doua judete, pe 9 te duci la repartizare in judetul in care ai dat examenul scris, iar pe 12 te duci in celalalt judet.

      Ștergere
    2. acum am inteles...multumesc mult de lamuriri

      Ștergere
  10. Va rog frumos lamuriti-ma, daca se poate, cu privire la urmatoarea situatie. Am dat examenul de titularizare si concurez pentru un post cu o perioada determinata de 4 ani de zile. In cazul in care voi obtine acest post, la finalul celor patru ani de zile va trebui sa sutin din nou examenul de titularizare sau voi putea ramane pe catedra? in cazul in care trebuie sa dau din nou examen de titularizare, as putea sa nu-l mai dau si sa mi se considere valida nota obtinuta in acest an? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca prinzi un post pe 4 ani, inseamna ca e pe perioada nedeterminata, nu?
      Daca e post titularizabil nu mai trebuie sa dai examen niciodata, dar sa-ti iei si definitivatul.

      Ștergere
  11. ar fi foarte bine daca sar pune si rezolvarea subiectelor de la titularizare cum ar trebui fcute pentru o nota de 8 -,9 sau cher 10,sau ar trebii vazute de cei care leau sustinut semnte si dupa aceia puse la arhiva pe mine mar interesa daca are cineva la sport multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de capul nostruuuuu! Las-o drak de rezolvare colegu/colega, ca tu n-ai nici o treaba cu invata(man)tul. Ne faci drak de ras pe toti; zice lumea ca noi nu stim carte, de aia nu trec copiii bacul.
      Don'shoara moderator (care faci o treaba execelnta cu blogul asta, dealtfel) pune sablon la commenturi prop. asta: "Comentariile agramate, agresive etc. nu vor fi publicate"
      10x

      Ștergere
    2. Inainte de a trimite um mail ar fi bine sa-l recititi ,pentru corectarea eventualelor greseli.Suntem cadre didactice si ar trebui sa incercam sa fim un model pentru elevii nostri...si nu numai.

      Ștergere
    3. Sa stii ca as pune, dar crezi ca intereseaza pe cineva ce scriu eu acolo?

      Ștergere
  12. va rog daca are cineva rezolvarea la ex de titularizare educatie fizica sa o posteze sau cei de la minister sa pua si rezolvarea cum ar trebui sa fie lucrarea de 10 ,asa noi nu vedem lucrarea nu stim ce a corectat ce e bun si ce nu e bun daca se dau asa de corecti sau ar trebui sa se dea lucrarea si sa o semneze ca vazuto si apoi sa se arhiveze multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe site-ul ISMB s-a afisat " Graficul sedintelor publice de repartizare pe posturi didactice din perioada 09-14-08.2013. Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua! daca imi puteti da un sfat in legatura cu o detasare..sunt invatator titular in bucuresti, dar pt ca nu mi-am putut face transferul, am sustinut examenul de titularizare in brasov.Aici posturipe perioada nedeterminata nu sunt decat in orase apropiate si la tara.Prima oara ar trebui sa ma prezint la repatitia de pe 9aug. iar in cazul in care nu prind un post pe perioada nedeterminata voi merge pentru detasare in 27 aug, insa nu stiu ce posturi vor mai ramane atunci pe oras, dat fiind faptul ca au intaietate pana si persoanele care abia au obtinut un 5.Pentru ca am dubla specializare,cei de la resure umane mi-au spus ca ma pot detasa si pt un post de educator.Este posibil? Dvs. ce ma sfatuiti sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  15. Mulțumesc pentru amabilitate și informarile antrioare. Având în vedere că urmăresc un post de profesor mai are rost să mă prezint mâine la titularizare știind că nu există nici un post pentru o perioadă nedeterminată? La examen am nota 8.87, dar urmăresc un post incomplet (de rezervă pt că luni sper luni la un post în județul A), în județul B, într-o localitate apropiată de reședința prinților. Pot să revendic mâine postul incoplet, știind că am luat 8,87?

    Mulțumesc mult!
    P. S. Acest mesaj l-am trimis și pe e-mail

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua. Ma puteti ajuta cu o informatie , va rog. Daca am media de repartizare 8 , dar nu sunt posturi pentru titularizare , doar suplinire,trebuie sa ma prezint la sedinta publica pe 9 , 12 sau 14.08.2013? Multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu sunt posturi titularizabile te duci pe 14, dar sa fii sigura 100%, ca sa nu-ti para rau pe urma, ca nu te-ai dus.

      Ștergere
  17. Mulțumesc pentru amabilitate și informarile antrioare. Având în vedere că urmăresc un post de profesor mai are rost să mă prezint mâine la titularizare știind că nu există nici un post pentru o perioadă nedeterminată? La examen am nota 8.87, dar urmăresc un post incomplet (de rezervă pt că luni sper luni la un post în județul A), în județul B, într-o localitate apropiată de reședința prinților. Pot să revendic mâine postul incoplet, știind că am luat 8,87?

    Mulțumesc mult!
    P. S. Acest mesaj l-am trimis și pe e-mail.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai te duci doar daca sunt si daca vrei un post titularizabil. Daca nu sunt, nu te duci, dar sa fii sigura 100% ca nu sunt, ca sa nu-ti para rau dupa. Restul posturilor se dau pe 14.

      Ștergere
  18. Buna seara! Cand apar informatii despre posturile ramase libere? Si unde vor aparea? M-ar interesa un pot de invatator in Bucuresti, Sunt student in anul I la Turism, dar as vrea sa predau ca necalificat ca invatator! Ma puteti ajuta??? Cand imi pot depune dosarul si unde? Va rog mult sa-mi spuneti! Multumesc anticipat :)

    RăspundețiȘtergere
  19. pentru necalificati se mai organizeaza ceva? mai am vreo sansa daca nu am luat acest examen sa prind post ? multumesc si felicitari pentru blog

    RăspundețiȘtergere
  20. Deci profesorii din Galati care au corectat sunt redusi mintal .............nu se poate ca 50 oameni sa faca contestatii la Educatie Fizica???? din 100??????? si-au batut joc de noi , am scris cate 7-8 pagini si ne-au pus 5 .........bataie de joc!!!!!!!!!!!!!! si abis dupa contestatii s-au mai gasit 70-80 sutimi ..............marlanii....sa ne arate o lucrare de 10 sa vedem si noi cum corecteaza ..........

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua! As dori sa ma detasez din bucuresti in brasov, dar metodologia privind miscarea personalului didactic e foarte alambicata si mare lucru nu am inteles. Care sunt mai exact pasii pe care trebuie sa-i urmez? Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma ajutati , va rog , cu un raspuns. Posturile propuse pentru continuitate pot fi luate in 14.08.2014? Este primul an cand dau titularizarea si nu stiu cum se procedeaza. Multumesc!Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar cele care au nota mai mica ca 7. Daca cel care are continuitate, a luat postul nu nota mai mare de 7, nu il poti lua.

      Ștergere
  23. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema: Eu am sustinut anul acesta ex si am luat 8.57 si vreau sa optez pentru un post pe o perioada determinata (18 ore) iar persoana care a fost anul care a trecut(scolar) a sustinut si ea ex si a luat o nota mai mica si acum imi baga bete in roate ca ea are intaietate si ca are definitivatul. exista vro posibilitate ca acea persoana sa treaca peste mine? va rog sa imi dati un rasp
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nici o legatura. Repartizarea se face in ordinea mediilor. Daca ai nota mai mare ca ea, o sa fii chemata la comisie inaintea ei.

      Ștergere
    2. Cred ca gresesti!Persoana daca are nota peste 7 si are continuitate nu-i poate lua postul chiar daca are 8,57

      Ștergere
    3. Eu din comentariul de mai sus nu am citit nimic despre continuitate. Eu am inteles ca este un post, iar printre candidatii care au dat examen este si cel care a avut postul pana acum. Cel care a avut postul sustine ca daca are definitivatul are prioritate fata de cei care au dat examenul de titularizare dar nu au definitivatul.

      Ștergere
  24. Buna, am si eu o nelamurire in legatura cu posturile propuse pentru continuitate a candidatilor cu media peste 7: daca candidatul respectiv nu are media peste 7 isi pierde continuitatea si postul devine vacant pentru ceilalti candidati? Pe 13 august cand se reactualizeaza lista cu posturile pentru angajare pe perioada determinata ar trebui incluse si aceste posturi, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, devine vacant si repartitia se face in ordinea notelor

      Ștergere
  25. se mai da examen anul acesta pt suplinitori necalificati? rog raspuns ...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  26. Posturile propuse pentru continuitate pentru media mai mare de 7 nu se vor scoate in sedinta de 14 august. media 7 se refera la examenele din anii precendenti, in baza careia un profesor cere continuitate, i se aproba de catre unitatea de invatamant, iar pe 16 august depune cererea si alte documente spre aprobare la inspectorat

    RăspundețiȘtergere
  27. Aveti idee cand se vor scoate posturile directorilor? Anul trecut au aparut la sfarsitul lui august...

    RăspundețiȘtergere
  28. Unde pot gasi subiecte pentru suplinire,pentru examenul din toamna.Daca s-ar putea si rezolvarile pentru educatoare.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. va rog sa ma lamuriti... daca am luat 4 la scris si 8 la inspectie nu am nici o sansa sa prind un post in cazul in care raman posturi? nu inteleg de ce au spus la tv ca se intorc pensionarii.. adica nu pierd nimic daca nu merg pe 14 august? nu exista nici o posibilitate? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai ce pierde daca nu mergi, pentru ca daca ai luat 4 la scris, nu ai cum sa iei post pe 14.

      Ștergere
  30. Bună ziua! Vă rog frumos să mă ajutați și pe mine cu o problemă. O să merg la repartizarea din 14 august la suplinitori pentru a lua postul pe care îl am propus pentru continuitate, dar aș mai vrea să-mi iau și alte ore pentru a-mi completa norma de 18 ore. Întrebarea mea este: pot să mai iau la alte două școli? Aș ajunge în situația de a preda la trei școli, dar nu am ce face, întrucât numai așa aș putea face 18 ore. Îmi permite legea? Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poti preda la mai multe scoli pentru a face norma intreaga, dar sa stii ca poti preda si daca nu ai 18 ore. Salariul este mai mic, dar trebuie sa pui in balanta daca se merita sa faci ore la 3 scoli pentru a avea 18 ore.

      Ștergere
  31. daca am luat sub 5 la scris nu exista posibilitatea sa gasesc post? sa nu am pareri de rau daca nu merg miercuri 14 august.. FELICITARI PENTRU BLOGG!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Bună ziua! Vă rog frumos să mă ajutați și pe mine într-o problemă. Miercuri pe 14 august o să merg la repartizarea pentru suplinitori. Atunci o să-mi ocup postul pe care-l am la continuitate, însă deoarece acesta nu este de 18 ore, vreau să mai ocup două posturi pentru a ajunge la 18 ore. Întrebarea: Pot ocupa trei posturi la trei școli diferite? Doar așa voi putea să am 18 ore. Vă mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca scrie in Metodologie faptul ca daca nu ai luat nota 5 la examen in 2013 pierzi nota din 2012. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna ziua,

    La repartizarile din 14 aug, ma pot prezenta cu pasaportul sau certif de nastere, intrucat nu am buletinul. Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca pasapartul ar fi bun, ca ai si poza, dar nu stiu sigur 100%.

      Ștergere
  35. Buna ziua...am ceva de pierdut daca nu particip la sedinta din 14 deoarece nu sunt posturi iar media mea e putin peste 7,sunt considerata incontinuare nerepertizata?pot participa la sedintele urmatoare?sau trebuie sa fiu prezenta si daca nu ocup acum un post,trec la urmatoarea etapa de repartizare...?mersi frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este obligatoriu sa fii prezenta. Dar eu nu inteleg, daca pe 14 nu ai ce post sa-ti alegi, mai tarziu vei avea?

      Ștergere
  36. Nu stiu daca mai tarziu vor fi posturi,dar stiu de la colegi ca se mai scot in septembrie...nu stiu nici eu ce sa fac dar cred ca e pierdere de timp in conditiile in care sunt afisate cate 4,5 ore in cateva scoli si ma refer aici la geografie...mersi pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  37. Am luat un post incomplet la sedinta de pe 14 august dar e cam departe de casa, pot sa il schimb la sedinta de pe 28 daca o sa fie altul mai aproape?

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna ziua, ma aflu in aplicatia Titularizare 2013, am promovat examenul insa nu m-am prezentat la niciuna dintre repartizari. As dori sa stiu daca trebuie sa depun vreo cerere la inspectorat pentru a putea participa la repartizarea din 28 august sau sunt deja luata in calcul ca si nerepartizat!? Repartizarea din 28 aug se va organiza tot sub forma de sedinta publica cu program afisat la inspectorat sau altfel???? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua, ma aflu in aplicatia Titularizare 2013, am promovat examenul insa nu m-am prezentat la niciuna dintre repartizari. As dori sa stiu daca trebuie sa depun vreo cerere la inspectorat pentru a putea participa la repartizarea din 28 august sau sunt deja luata in calcul ca si nerepartizat!? Repartizarea din 28 aug se va organiza tot sub forma de sedinta publica cu program afisat la inspectorat sau altfel???? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ziua.Am dat examen pentru disciplina economie si educatie antreprenoriala.La sedinta din 14 august nu am ocupat un post .Media mea este 8,50. La sedinta din 27, daca nu vor fi posturi pe ec si ed antreprenoriala am dreptul sa optez pentru un post economic , administrativ, posta ? Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna seara, am si eu o intrebare. Am terminat anul acesta facultatea de Psihologie si stiiintele educatiei, am dat examenul de titularizare si din pacate am luat doar 4,30 vreau sa stiu daca as putea sa mai am post anul acesta? Si cum ar trebui sa procedez. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: