marți, 13 august 2013

Abonare postari pe mail

Am observat ca multa lume doreste sa primeasca postarile direct pe mail, dar peste 50% dintre cei care se inscriu, nu activeaza aceasta optiune.
Am tot spus si in postarile anterioare, ca daca doriti sa va abonati, pentru a primi postarile direct pe mail, trebuie sa o activati de la mail-ul pe care il veti primi la adresa inscrisa.
Daca nu o faceti, inscrierea nu are nici o valoare, nu veti primi nimic pe mail.
Dupa inscriere, va rog sa verificati si directorul SPAM sau BULK, pentru a vedea daca mail-ul a ajuns. In caz ca nu ajunge, inseamna ca ati scris o adresa gresita si trebuie sa va reinscrieti.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

17 comentarii:

  1. exista si o optiune pt cei care posteaza ca atunci cand cineva raspunde la intrebarea postata sa primeasca mail si pt asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai un cont pe gmail si esti conectat, in dreapta butoanelor de "Publicati" si "Previzualizati" apare "Abonati-va prin email". Daca il apesi, comentariile urmatoare vor fi primite si pe mail.

      Ștergere
  2. intrebare:
    trebuie sa fac alt dosar pentru continuitate la suplinire?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Incepand de astazi pana pe 20 august.Exista o cerere in care sunt precizate documentele necesare.

      Ștergere
  3. Buna seara! Ma puteti ajuta cu un raspuns? Am dat pentru prima data titularizarea la educatoare si m-am titularizat pe un post intr-un oras aproape de Satu Mare. Anul viitor vreau sa ma transfer in orasul Satu Mare pe baza unei cereri. Se poate si cum se numeste: transfer sau pretransfer? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Am si eu o intrebare: fiind suplinitoare la un liceu, as vrea sa ma inscriu in luna septembrie la doctorat. Pot sa ma inscriu la forma de doctorat cu frecventa cu bursa? Am inteles de la cineva ca nu poti avea doua "salarii" de bugetar (bursa de doctorat se considera un salariu). Mentionez ca nu am norma intreaga, am 12 ore/sapt. Mai este cineva in aceasta situatie, sa predea in invatamant si sa faca si doctoratul cu bursa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca ma gandesc serios sa renunt la post.M-am straduit anul acesta,am luat 9.30 la titularizare.si nu mi-am putut lua post nici ca suplinitor.am sa mai merg la cele doua sedinta poate mai am sanse dar pe 31 august imi expira contractul si nu vroiam intreruperi.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna.... m-ar interesa sa stiu daca la acest concurs am luat continuitatea cuiva pot fi afectata intr-un fel anume(mentionez ca cel caruia i-am luat postul avea 6.02 iar eu am avut 6.52) multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. mi s-a spus ca o sa fiu spovedita un pic de director...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e un director "dus cu pluta", asa este. Daca e un director care vrea performanta in scoala lui, nu va face asa ceva.

      Ștergere
    2. multumesc pt raspuns. maine oricum o sa aflu cat de spovedita voi fi

      Ștergere
    3. am fost la scoala si am vorbit cu directoarea de acolo, a tinut sa imi precizeze ca ei au avut profesor si ca o sa ii dea si lui ore de matematica iar mie vrea sa imi dea completare de norma pe educatie plastica(am luat doar 12 ore si mi-ar mai trebui 6 ore). oare pot primi si cele 6 ore tot in profilul specialitatii mele(matematica informatica)?

      Ștergere
  8. Nu stiti ce acte sunt necesare pentru dosarul de suplinire? Si in ce data va fi examenul? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiti ce acte sunt necesare pentru dosarul pentru suplinire? Si in ce data va fi examenul pentru suplinire? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. BUNA, stie cineva cum se procedeaza daca in sedinta publica din 14 august am optat pentru o scoala si acum as vrea sa ma transfer la o alta scoala (vroiam la sc aceea pt ca avea si gradinita si trebuie sa-mi duc copilul dar am aflat ca nu mai sunt locuri si trebuie sa ma orientez la o alta gradinita) deci implicit sa ma mut si cu setrviciul mai aproape de gradinita. mentionez ca am post de suplinitor desi nota a fost 8.27 nu au mai fost locuri de titulari. Daca cineva poate sa ma indrume cum sa fac va multumesc mult

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: