marți, 30 iulie 2013

Subiecte titularizare 2013

A trecut si examenul de anul acesta. Subiectele extrase (pentru toate disciplinele) le puteti vedea mai jos:

Subiecte titularizare 30 iulie 2013


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

38 de comentarii:

  1. Multumim mult pentru toate postarile! Un site cu adevarat de folos!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andra pentru aprecieri.

      Ștergere
    2. cine are curajul sa reia subiectele la franceza si sa posteze rezolvarea lor?

      Ștergere
  2. stiti daca se mai dau si exmene pt suplinire?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Examenul de suplinire a fost tot pe 30 iulie. Daca mai raman posturi libere, se mai da examen doar pentru necalificati.

      Ștergere
  3. Buna ziua, daca am obtinut nota 8,25 la un examen de titularizare in anul 2006, mai pot accede la un post titularizabil in invatamantul preuniversitar?
    Va multumesc anticipat ! O zi buna tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti, dar trebuie sa dai din nou examen. Nota din 2006 nu o mai poti folosi.

      Ștergere
  4. felcit si eu blogul. Bun si necesar.
    In schimb caldura din timpul examenului a fost reaalmente sufocanta. M-am simtit ca un evreu in tren spre auschwitz. Nu se poate asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  5. la examenul pt necalificati pot participa si cei calificati, in caz ca au luat nota sub 5 >?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in ce data o sa fie acest examen pentru necalificati? Se va da la nivel de scoala? Multumesc anticipat pentru raspuns!!!

      Ștergere
    2. Depinde daca raman posturi neocupate. Trebuie urmarit dupa ce se termina cu repartizarile pentru calificati.

      Ștergere
    3. Multumesc frumos, CrisC!!!

      Ștergere
  6. Buna seara,doresc sa multumesc pentru ajutorul acordat ,timpul petrecut alaturi de noi cei care am avut nevoie de fiecare informatie si o asteptam cu nerabdare.Am sustinut examen pentru educatori nu a fost greu insa a fost foarte mult de scris.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara! Chiar vreau sa-ti multumesc cris pt ca ne-ai fost de real ajutor pe parcursul acestei perioade sufocante si vreau sa te intreb ce pot face daca anul trecut am avut 10 la examen, anul acesta am fost din nou pt ca nu am avut post...daca iau nota mai mica anul acesta, ma ajuta cu ceva cea de anul trecut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru nota de anul trecut si poate repeti isprava si anul acesta :)
      Nu prea iti foloseste nota de anul trecut, deoarece nota de anul acesta este prioritara celei de anul trecut chiar daca va fi mai mica.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns!

      Ștergere
  8. Stiti cumva cand se vor afisa rezultatele?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca organizare a examenului ne scufundam adanc in sfera jenibilului (jenant+penibil). In centrul nostru mai aveau putin si sigilau si toaletele, au pus sigiliu pe secretariat -locul cu imprimanta pentru multiplicarea subiectelor, a iesit circ cand, dupa citirea subiectelor, candidatii au constatat ca anumite caractere iesisera prost la imprimare si a trebuit sa le reimprime, cineva desigiland fara sa stie cui trebuia sa se adreseze pt aceasta operatiune cruciala care probabil s-a lasat cu pv.
    Incepand cu ora 8:10 aproape ca ne somau sa intram, ca sa terminam cu procedura 'lasat bagajele' si 'gasit sala'.
    Inca de la intrare trebuia sa predam genti/posete/papornite care au fost puse claie peste gramada pe jos, in hol, cu etichete, la iesire si recuperare a iesit o si mai mare invalmaseala.
    Dupa ce am ajuns in sala si mi-am lasat penarul pe banca, vazand ca nu se poate respira nici pe hol, am vrut sa ies afara dar nu am mai avut voie si nu se facuse 8:30. Lumea incepuse sa fumeze pe la orice pervaz, aerul era deja de taverna.
    Caldura din sali te topea efectiv si melitele supraveghetorilor nu s-au oprit o clipa timp de 5h, plus tam-tam-ul ce razbatea de la alte sali unde colegii nostri au fost prinsi copiind, plus un dute-vino continuu la comisie dupa lamuriri de "ce sa le spunem sa scrie la centru de examen", ce sa una, ce sa alta...

    Mai observa cineva faptul ca 'turma' ce se perinda la acest examen pare o adunatura de oameni lipsiti de demnitate, lucru care te izbeste nu doar dupa privirea deloc inteligenta, dar si datorita discutiilor ce se infiripa intre ei, pe care fara sa vrei le interceptezi?

    Colega din spate mi-a insurubat aratatorul in coaste de cateva ori in timpul examenului, intrebandu-ma cate ceva. Cireasa de pe tort a fost cand am inteles/auzit ce a vrut sa zica.
    "Auzi? Auzi?! Fataa! Sinonimele sunt alea pe dos?"
    [...]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Va inteleg perfect. Pentru elevi, la Evaluarea Nationala, am fost obligati sa asiguram conditii: apa plata, aer conditionat, un climat cat mai placut etc. Pentru noi cine trebuia sa se ocupe? Dupa ce ca era atentionare de canicula am stat in curent de ne zburau lucrarile (pt a fi aer) si unele mirosuri erau imposibil de tolerat. Oare e normal intr-o societate moderna??????? Paula

      Ștergere
    2. Si, in legatura cu acea colega- e groaznic!!!!!!!!! Cum preda ea ? trebuia sa-i raspundeti ca sunt alea pe față nu pe dos. Si, normal, sa adaugati in final apelativul ,,fataaa*. Anul trecut, la definitivat, o colega nu stia ce sunt omonimele. Dar a luat examenul pentru ca stia colega ei din fata. Dragut, nu? Cu respect pentru cadrele didactice adevarate, Paula

      Ștergere
    3. Ce tare: societate moderna :))))
      Unde?

      Ștergere
    4. Da, societate moderna:)))...peste ceva timp o sa ajunga si acest examen imposibil de promovat...la fel ca BAC-ul!!!

      Ștergere
    5. Da, societate moderna:)))...peste ceva timp acest examen va fi imposibil de promovat...la fel cum cred si elevii din clasa a XII-a despre BAC!!!

      Ștergere
    6. Cine stie, poate ai dreptate. Mai vorbim peste cativa ani :)

      Ștergere
  10. Bună seara. Aveţi idee când se va da examenul pentru suplinitori necalificaţi?
    Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. O intrebare va adresez: cu nota de la Titularizare din 2010 (peste 5),putem sa luam post(sau ceva ore) dupa ce vor fi repartizati cei care au sustinut Titularizare 2013?

    RăspundețiȘtergere
  12. daca nu iau peste cinci imi pied continuitatea nu se face media cu inspectia de la clasa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se face media cu nota de la inspectie, doar daca este peste 5.

      Ștergere
  13. Nu stii in ce data putem fi repartizati cu nota din 2010 ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca eu am luat titularizarea cu o medie peste 9 , am fost repartizata pe un post complet de 18 ore pe o perioada nedeterminata ca titular incepand cu 1 sept 2013, pot sa ma inscriu la examenul de definitivat din 2014? Trebuie sa am un an vechime?Am vazut ca inscrierile se fac pe 1 octombrie si v-asi ruga mult... sa-mi explicati daca pot participa la ex. definitivat cu un an vechime. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Unde găsesc lista cu variante pt subiect limba română-titularizare? Se afişează doar un singur model dat anul trecut 2013! VA MULŢUMESC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt variante de subiecte. Nici macar subiecte model nu au mai afisat. Au scris doar atat: subiectele model pentru 2014 sunt subiectele date in 2013.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: