sâmbătă, 1 septembrie 2012

Sansa pentru cei cu note valabile din anii anteriori

A aparut o noua adresa data de MECTS 55770/31.08.2012 prin care se da o sansa celor cu note valabile din 2011 si 2010, dar care nu ai apucat sa se inscrie la examenul de titularizare din acest an. Ei se pot inscrie in zilele care urmeaza pentru a primi un post in acest an scolar. Mai multe detalii vedeti mai jos:

Adresa_MECTS_55770_31_08_2012


Subiecte si programe - titularizare si definitivat

8 comentarii:

  1. uraaaaaaaaaaaaaaaaa hahahha !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog sa imi spuneti, daca anul trecut am suplinit pe un post care s-a eliberat anul acesta la pretransfer, pot sa ma titularizez pe el in sedinta publica din 6-7 sept.,tinand cont ca suplinirea a fost luata in sedinta publica ,in urma concursului din august 2011?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti. Doar pe 13 august se puteau lua posturi de titulari. Dupa aceasta data, toate posturile au devenit netitularizabile.

      Ștergere
  3. Dar pentru cei care au examen in anul 2009 si nu au putut ajunge la examenul din 2 august si sunt calificati ce sanse mai sumt? Ce-i asteapta? Cand vor putea lua si ei un post?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu au fost luate in consideratie notele luate la examene sustinute cu mai mult de 2 ani in urma. Deci singura sansa este sa sustii si sa promovezi concursuri organizate la nivel local pe parcursul anului scolar.

      Ștergere
  4. anul trecut am luat nota 6.50 la ex de titulatizare iar anul acesta am picat proba practica la info.deci nu se mai poate face nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform pct. 1, al. 1, din adresa MECTS nr. 53721/10.08.2012, nu ai dreptul de a ocupa post. Singura sansa este sa sustii si sa promovezi la concursurile organizate de scoli, consortii ori asocieri temporare de unitati scolare la nivel local, pe parcursul anului scolar.

      Ștergere
  5. cat timp are valabilitate concursul de titularizare? eu sunt in al treilea an de concediu de studii. am citit undeva ca ar fi 7 ani din momentul in care am trecut proba .

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: