marți, 7 august 2012

Rezultate - titularizare 2012

S-au afisat rezultatele la examenul de titularizare 2012. Puteti vedea rezultatele pentru fiecare judet in parte la link-urile urmatoare:

Rezultate titularizare 2012 - judetul ALBA
Rezultate titularizare 2012 - judetul ARGES
Rezultate titularizare 2012 - judetul ARAD
Rezultate titularizare 2012 - municipiul BUCURESTI
Rezultate titularizare 2012 - judetul BACAU
Rezultate titularizare 2012 - judetul BIHOR
Rezultate titularizare 2012 - judetul BISTRITA-NASAUD
Rezultate titularizare 2012 - judetul BRAILA
Rezultate titularizare 2012 - judetul BOTOSANI
Rezultate titularizare 2012 - judetul BRASOV
Rezultate titularizare 2012 - judetul BUZAU
Rezultate titularizare 2012 - judetul CLUJ
Rezultate titularizare 2012 - judetul CALARASI
Rezultate titularizare 2012 - judetul CARAS-SEVERIN
Rezultate titularizare 2012 - judetul CONSTANTA
Rezultate titularizare 2012 - judetul COVASNA
Rezultate titularizare 2012 - judetul DAMBOVITA
Rezultate titularizare 2012 - judetul DOLJ
Rezultate titularizare 2012 - judetul GORJ
Rezultate titularizare 2012 - judetul GALATI
Rezultate titularizare 2012 - judetul GIURGIU
Rezultate titularizare 2012 - judetul HUNEDOARA
Rezultate titularizare 2012 - judetul HARGHITA
Rezultate titularizare 2012 - judetul ILFOV
Rezultate titularizare 2012 - judetul IALOMITA
Rezultate titularizare 2012 - judetul IASI
Rezultate titularizare 2012 - judetul MEHEDINTI
Rezultate titularizare 2012 - judetul MARAMURES
Rezultate titularizare 2012 - judetul MURES
Rezultate titularizare 2012 - judetul NEAMT
Rezultate titularizare 2012 - judetul OLT
Rezultate titularizare 2012 - judetul PRAHOVA
Rezultate titularizare 2012 - judetul SIBIU
Rezultate titularizare 2012 - judetul SALAJ
Rezultate titularizare 2012 - judetul SATU MARE
Rezultate titularizare 2012 - judetul SUCEAVA
Rezultate titularizare 2012 - judetul TULCEA
Rezultate titularizare 2012 - judetul TIMIS
Rezultate titularizare 2012 - judetul TELEORMAN
Rezultate titularizare 2012 - judetul VALCEA
Rezultate titularizare 2012 - judetul VRANCEA
Rezultate titularizare 2012 - judetul VASLUI


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

95 de comentarii:

  1. Buna ziua!

    Am o nelamurire in ceea ce priveste alegerea posturilor.Eu sunt debutanta, am doar 1 an experienta, si am luat nota 9 la acest examen. Pot opta pentru un post titularizabil chiar daca nu am ex de definitivat dat sau nu? Si daca pot, sub ce conditii.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat nota e peste 7 poti ocupa un post de titular fara nici o problema.

      Ștergere
    2. Am inteles ca, incepand cu acest an, pt.a deveni titular este obligatoriu sa ai gradul definitiv, tocmai din aceasta cauza ex. pt. definitivat s-a dat inaintea celui de titularizare.

      Ștergere
    3. Nu, s-a dat definitivatul mai devreme, pentru ca puteai sa nu mai tii inspectia la clasa, iar nota de la inspectie era cea de la definitivat.

      Ștergere
  2. am luat 9.55 si am depus contestatie.am vreo sansa?...sunt distrusa...nu mai rezist.am invatat atat de mult.din 2001 dau concursuri.sunt bolnava si nu am putut sa ma deplasez in alt oras sau sat.Desi am luat mereu note peste 9 am preferat sa raman la mine in oras pe suplinire si continuitate cate un an.Intre timp mi-am luat inclusiv gradul I cu 10 si acum cand in sfarsit s-a scos un post titularizabil am luat 9 .55 cu cateva sutimi mai putin decat o contracandidata de-a mea,persoana cu mari influente...Sunt distrusa.Am vre-o sansa sa iau inca 30 de sutimi in plus la contestatie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa te descurajez, dar nu cred ca vei obtine cei 30 de sutimi. Oricum, tu nu ai ce pierde daca faci contestatie, dar sa nu iti faci prea mari sperante.

      Ștergere
    2. si eu sunt nemultumita de nota pt ca am invatat mult si consider ca trebuia o nota mai mare.am facut contestatie ,de ce spuneti ca nu se pot acorda nici macar 30 de sutimi?

      Ștergere
    3. Chiar şi in cazul in care primesti cele 30 sutimi necesare, acestea nu se iau in calcul, fiind necesară o majorare cu minimum 50%,altfel se revine la nota iniţială; am trait asta pe pielea mea

      Ștergere
    4. Se pot acorda, dar foarte rar se modifica notele initiale. Sa-mi spui daca ti-au dat ceva.

      Ștergere
    5. nu mi-au dat nimic,mi-au luat 5 sutimi.AS VREA SA DISCUT CU CINEVA PE ISTORIE.sunt tare delamurita cum trebuiau rezolvate subiectele ,in conditiile in care eu am crezut ca am facut o lucrare chiar frumoasa.

      Ștergere
    6. E foarte dificil sa te evaluezi la metodica. Depinde foarte mult si de profesorul care corecteaza. Imi pare rau ca ti-au luat. Macar iti lasau nota initiala.

      Ștergere
    7. nu am pierdut mult la nota,sunt la limita sa iau un post dorit.Insa am acumulat mult stres,neincredere,dezamagire.Am invatat mult sperand ca asta e ultimul an si ma titularizez...nu stiu daca mai pot la anul.multumesc mult

      Ștergere
    8. zi-mi si mie ce-ai invatat? 9.55 ...mare nota! felicitari!

      Ștergere
    9. Avand 9,55 nu ti se poate mari nota, intrucat ei dau la contestatie de la 50,1%. Am avut marire de 50 la suta si nu mi-au modificat nota.Nu e corect deloc. Imi pare rau! Felicitari pentru nota!

      Ștergere
  3. Am o nelamurire, daca eu am luat la examenul scris 4.05 si la inspectie 9, media este de 5,28.....pot fi suplinitoare sau trebuia sa iau minim 5 la scris.....nu stiu ce sa fac. va rog sa ma lamuriti si pe mine. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar le-am cautat peste tot, si sunt multe site-uri care nu merg, merci !

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea sa ocup un post de suplinire(din cele ramase neocupate). Stiti data cand se vor alege posturile, sa pot vedea exact care sunt cele ramase libere? Felicitari pentru blog! Imi este de mare ajutor.
    Gianina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Repartizarile sunt pe 13 si 16 august. Vezi mai bine in calendar toate datele.

      Ștergere
  6. cine stie sa-mi spuna si mie-daca nu m-am prezentat la exam.de titularizare[din motive de sanatate]pot sa mai dau vreo testare ca sa ocup un post de suplinire in anul 2012-2013???

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu o intrebare. am luat la examen 8.50 si in orasul din care sunt exista 5 posturi titularizabile exact numarul de persoanecare au nota mai mare decat mine. pana aici nu este o mare probllema pentru ca eu oricum am inteles ca nu pot lua poost titularizabil pnetru ca lucrez de doar un an si un am definitivatul. nelamurireaeste urmatorea: in data de 13 la prima sedinta publica imi va da un post de suplinitor? daca nu in 16 la sedinta pentru suplinire ne vor da posturi noua care avem nota din 2012 pana la 5.00 si abia apoi se va trece la 2011 si 2010? multumesc anticipat pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru repartizarea din 16 august este asa cum ai spus si tu.
      Pentru repartizarea din 13 august nu e corect ce spui. Nu are nici o legatura daca ai definitivatul sau daca ai mai lucrat sau nu in invatamant. Chiar daca esti proaspat absolvent, daca ai luat peste 7, poti fi titular.

      Ștergere
    2. Treaba sta cam asa: daca erati in primele 5 note, puteati obtine un post titularizabil, chiar daca nu aveati definitivatul. Vi se incheia un contract pe o per determinata, urmand ca dupa luarea definitivatului, per sa devina nedeterminata. In alta ordine de idei, cei din 2012 au prioritate fata de cei din 2010, 2011. Atentie, mergeti si la sedinta publica din 13 aug ca poate cine stie (nu vine vreun contracandidat) si va alegeti cu titularizare. Succes!

      Ștergere
    3. Multumesc mult Olivia. Acum m-am lamurit si eu :)

      Alina

      Ștergere
  8. daca am cazut la acest examen mai am o sansa in cazul in care se va mai da un examen anul acesta sa mai particip? sunt calificata multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se mai da examen pentru suplinitori necalificati, poti participa.

      Ștergere
    2. va multumesc pt raspuns daca se va organiza se va afisa data nu?

      Ștergere
    3. Asadar, cei care au picat mai au o sansa daca se da exam de suplinitori necalificati??? Sigur?

      Ștergere
    4. De ce sa nu aiba aceasta sansa?

      Ștergere
  9. felicitari pentru site mi-a fost de mare ajutor. Am citit cu interes toate msg-urile postate. Datorita acestui site am vazut la timp modelul de subiecte si.... rezultatul la titularizare a fost 10 (curat si fara pile) multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari si tie pentru nota.

      Ștergere
    2. felicitari.e o mare realizare.eu din pacate nu sunt multumita de nota ,e sub asteptari.si eu am urmarit modelele de subiecte,bareme,am si rezolvat....si nu pricep unde am gresit

      Ștergere
  10. Mi se parea aiurea cu nota aceea la inspectia speciala la clasa, pe cei cu relatii i-a avantajat la medie, iar pe amaratii care s-au dus fara nicio relatie sa predea, i-a afectat destul de mult.Suntem mai multi in situatia asta. Nu mi s-ar parea corect sa se mai ia in calcul nota aia, din moment ce s-au desfintat si centrele si examenul a fost national.Nota de la scris mi se pare relevanta si obiectiva. Ce spuneti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai conteaza ce spunem noi? Eu am spus de la inceput ca nota de la inspectie nu a fost peste tot la fel de obiectiva. Am avut foarte multe comentarii pe site care au povestit cum au fost tratati la inspectie.

      Ștergere
  11. buna...eu am luat 7.20 la examen,economie si educatie antreprenoriala...postul pt care am concurat este titularizabil dar eu nu am masterul facut, intentionez anul acesta sa il fac....ma pot titulariza daca nu am master, sau pot doar sa suplinesc chiar daca am luat peste 7?

    RăspundețiȘtergere
  12. revin cu intrebarea....daca am luat 7.20 la examen si exista post titularizabil pe materia pe care am dat examenul dar nu am masterul facut...ma pot titulariza pe acel post?...intentionez sa dau la master anul acesta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar daca tot revii, spune si tu, daca ai terminat facultatea in sistem Bologna sau nu, daca postul care il vrei este la liceu sau nu... ca sa stim si noi ce raspuns sa-ti dam.
      Pentru ca daca este in sistem Bologna iti trebuie si masterul pentru a fi titular. Daca nu ai facut facultatea in sistem Bologna, atunci poti fi titular fara probleme nu nota 7.20

      Ștergere
    2. deci sa inteleg ca nu ma pot titulariza pentru ca am facut facultatea in sistem Bologna...nu este corect din partea celor de la minister, pentru ca automat daca nu am masterul facut, indiferent daca as fi luat si 10 la examen tot suplinitor as fi fost desi subiectele sunt de acelasi grad de dificultate atat pentru titulari cat si pentru suplinitori...descurajator

      Ștergere
    3. Eu stiu ca cei care au facut facultatea in sistem Bologna nu pot fi titulari la liceu fara master.

      Ștergere
  13. Buna ziua, imi cer scuze dar va fi un comentariu mai lung.

    Am sustinut examenul de titularizare la matematica, in Bucuresti. As avea unele mici nelamuriri si m-am gandit sa apelez la dvs; v-as fi recunoscatoare daca puteti sa imi raspundeti.
    In anul scolar 2011-2012 am ocupat functia de profesor suplinitor la mai multe scoli, iar la una dintre ele mi s-a acordat continuitate si in anul scolar 2012-2013 pe 4 ore ( cat aveam la acea scoala).

    Intrebarea si nelamurirea mea este daca acum, cand o sa-mi iau din nou o scoala unde sa predau, daca prind post la o scoala - norma intreaga, pot sa renunt la cele 4 ore unde am fost propusa pentru continuitate?

    Si inca o nelamurire: cand s-au facut inscrierile in aprilie pentru examenul de titularizare, m-am inscris la 2 centre: centrul nr 10- Colegiul A.D. Xenopol si centrul nr 1- Scoala Nicolae Titulescu si am sustinut inspectii la clasa in luna mai la ambele centre. Examenul scris l-am sustinut in data de 2 august la Colegiul A.D. Xenopol, iar intrebarea mea ar fi: eu acum pot sa merg la sedintele de repartizare a posturilor doar la acest centru sau si la centrul nr 1-Nicolae Titulescu? ( in cazut in care nu se suprapun sedintele).

    La un centru sunt 6-7 locuri de suplinitor (dar cu norma intreaga) pe cand la celalalt sunt alte 2. Nota obtinuta mi-ar permite sa iau un loc la al doilea centru, intrucat notele au fost mai mici acolo si concurenta mai mica. La primul centru de concurs nota mea ar fi prima sub linie si nu stiu daca vor mai scoate locuri pana la repartizare.

    Va multumesc pentru timpul acordat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca poti renunta la continuitate.
      Trebuie sa te duci la repartizare la centrul la care ai dat examen. Daca esti prima sub linie, ai sanse ca cineva sa nu se prezinte si tu sa prinzi un post.
      La celalalt centru te poti duce doar dupa ce si-au ales cei care au dat examen la acel centru.

      Ștergere
    2. Mersi frumos pentru raspuns.

      In mod evident nu imi convine si nu mi se pare corect - se ajunge la o situatie in care cineva cu o nota mai mica poate lua un post pe cand o persoana cu o nota mai mare nu va lua, singura diferenta fiind ca au dat acelasi examen, dar cineva pe o parte a strazii si cineva pe cealalta.

      Revenind la prima intrebare - trebuie sa fac ceva anume ca sa renunt la postul de continuitate, in conditile in care obtin un alt post cu norma intreaga? Dar daca obtin doar 16 ore la o noua scoala, iarasi, pot sa renunt la cele 4 ore (ca sa nu predau la 2 scoli ca m-au obosit suficient 4 anul trecut) ?

      Iti multumesc frumos pentru raspunsuri!

      Ștergere
    3. Din aceasta cauza eu sustin examenul national, pentru a nu mai fi acesta situatie care ai spus-o "cineva pe o parte a strazii si cineva pe cealalta".
      Eu din cate stiu trebuie sa discuti cu directorul scolii cand renunti la continuiatate.
      Dar mai intai sa iti iei noul post, sa fii sigura ca nu renunti degeaba la continuitate.

      Ștergere
  14. Dar cand se poate renunta la continuitate? La sedinta de repartizare a posturilor,cand iei alta scoala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu exact, dar cred ca la sedinta de repartizare spui ca nu mai doresti orele pe care aveai continuitate si doresti sa-ti alegi altele. Poate iti raspunde cineva care stie exact cum se face.

      Ștergere
  15. As vrea sa stiu sigur daca cei care nu au luat mai au o sansa la exam de suplinire pt necalificati, daca se da...

    RăspundețiȘtergere
  16. a aparut un comunicat de la minister pe 08.09.
    spne ceva de media la titularizare pt 1nul viitor sa fie peste 7.ma intereseaza daca cu legea 252 ma pot titulariza in conditiile in care la examenul scris e 6,65 si inspectia 10.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa obti minim 7 la ambele probe pentru a te titulariza

      Ștergere
  17. e cineva pe blog sa raspunda.sunt nerabdatoare.

    RăspundețiȘtergere
  18. VA ROG FRUMOS SA IMI RASPUNDETI SI MIE!!!! SUNT PROFESOR DEBUTANT, AM PARTICIPAT LA CONCURSUL DE TITULARIZARE IN 2011 SI AM OBTINUT 6,65, AM OBTINUT CONTINUITATE PE POST CA SUPLINITOR, SI ANUL ACESTA AM PARTICIPAT LA CONCURS SI AM OBTINUT 8,76 CE POT FACE? EU VREAU SA RAMAN IN CONTINUARE PE POSTUL DE SUPLINIRE PRIN CONTINUITATE , PENTRU CA DUPA CE DAU DEFINITIVATUL POATE SCOATE POSTUL LA TITULARIZARE !NOTA MEA MAI ESTE VALABILA? SAU SA OCUP ALT POST TITULARIZABIL SI SA RENUNT LA CONTINUITATE!? VA ROG FRUMOS SA RASPUNDETI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg. Sa ramana valabila unde? Ori mergeti pe continuitate, ori luati alt post cu nota din acest an si renuntati la continuitate.

      Ștergere
  19. drragele mele multumesc pentru sfaturile voastre. am fost la sedinta publica si asa cum ati preconizat un post a ramas si chiar daca am fost a sasea cu 5 posturi titularizabile am reusit sa iau unul. si desi nu am definitiivat decat anul viitor pot sa il dau mi-au dat postul. chiar daca nu e in orasul ntal ci la vreo 20 minn distnta e minunat (cred). multumesc inca o data

    RăspundețiȘtergere
  20. Am o intrebara.eu sunt titulara la un sat,am dat examenul si am luat 9.40,dar nu exista post titular,se poate oare cu nota asta la anul sa aduc postul prin transfer intr-o unitate la oras.cu stima

    RăspundețiȘtergere
  21. Am citit si eu comentariile voastre si in sfarsit pot spune ca am mai inteles si eu ceva :) Imi doresc foarte mult un post de educatoare dar nu sunt calificata si as vrea sa stiu daca se va mai tine anul acesta concursul pentru suplinitori necalificati, v-as multumi enorm daca ati posta pe site tot ceea ce aflati in legatura cu acest subiect, mi se pare foarte greu sa intri in sistem, ca nou venit, dar imi doresc foarte mult! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu se stie nimic despre examenul pentru suplinitori necalificati.

      Ștergere
  22. In data de 16 aug. la sedinta publica din posturi incomplete este obligatoriu 18 ore sau se poate lua mai mult adica 19.In cazul meu asa iese 11ore+8ore.Mentionez ca am luat nota 10 dar nu era nici un post titularizabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce stiu eu poti maxim 20 de ore.

      Ștergere
    2. Multumesc de raspuns intre timp am gasit adresa ministerului 53535/09.08.2012 unde se precizeaza tot.

      Ștergere
    3. AM PARTICIPAT LA SEDINTA PUBLICA DE SUPLINIRE.IERI ERA AFISAT LA ISJ POSTUL DORIT,astazi a disparut,desi pe site ministerului actualizat de ieri era postul respectiv.mi s-a explicat ca e la plata cu ora desi pe saite nu scrie asa cv.am vrut sa i-am alt post de 8 ore,,dar....l-a luat cel dinaintea mea si a facut 24 de ore.nu mi-a ramas nimic convenabil si am semnat pt renuntare.CE parere aveti sunt ghinionista sau sunt magarii pe fata?sunt profund dezamagita,ce-mi recomnatati sa fac??

      Ștergere
    4. Imi pare rau, dar nu stiu ce sa-ti spun. Nu prea stiu cum e cu posturile astea puse la plata cu ora(dar cred ca daca era asa, undeva in dreptul lui trebuia pus o mentiune ceva). Dar nici nu stiu daca poti face ceva. In fiecare an dispar posturi de pe o zi pe alta. Nu cred ca acest fenomen va fi oprit vreodata.

      Ștergere
  23. Bună ziua.Am o mare,mare nelămurire .Am susţinut exammen de titularizare am luant nota 7.85 dar nu pot ocupa postul respectiv pentru că ..............de fapt nu ştiu ce să spun mi se spune că studiile nu corespund cu postul,dar de ce mi-au validat dosarul atunci?Postul este de filosofie ,logică ,argumentare şi comunicare /psihologie ,eu pe diplomă am doar filosofie .ok să înţeleg că trebuia să am pe diplomă filosofie -psihologie dar atunci de ce m-au lăsat să dau examen pe postul respectiv ??de ce??puteam merge în alt centru dacă nu validau fişa!!!Postul respectiv nu este ocupat pt că nu are nimeni filosofie-psihologie vă rog ajutaţi-mă,mai am vreo şansă la postul respectiv în şedinţa din 30 respectiv 31 august organizată de isj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Studiaza bine centralizatorul si du-te la inspectorat si cere mai multe lamuriri. Nu pleca de acolo pana nu iti raspunde cineva la toate intrebarile.

      Ștergere
    2. Mulţumesc pentru răspuns ,am studiat centralizatorul,conform centralizatorului da aşa este pt postul respectiv trebuie specializarea filosofie-psihologie.Problema mea este că eu voi rămâne fără post din cauza cui totuşi?cu ce sunt oare vinovată că nu sunt în stare să valideze corect o fişă,îmi spun acum că ei validează doar proba de concurs .AU VALIDAT DOSARUL DE ÎNSCRIERE PE POST NU DOAR PE CE VOI SUSŢINE EXAMEN!Voi merge la inspectorat dar ce mai pot face doar să vorbesc singură ,că oricum post nu voi avea pt că nu am depus dosarul la alt centru unde era doar simplu filosofie şi puteam ocupa un post!Vă rog dacă mai aveţi ceva sfaturi pentru mine că sunt tare derutată.Mulţumesc!

      Ștergere
    3. Fiind greseala lor ar trebui sa-ti gaseasca post. Sau sa te bage in fata la repartizarile din 30 august. Acum nu stiu daca rezolvi ceva, dar du-te si insista la inspectorat ca nu ai nimic altceva de pierdut.

      Ștergere
    4. Îşi bat joc de mine degeaba am muncit şi am făcut o facultate şi mi-am dorit să ajung profesor!!!!După povestea spusă mai sus ,am insistat la Inspectorat şi a rămas vineri după masă să duc o adeverinţă din care să reiasă că nr de ore de logică sunt mai multe ca cele de psihologie lucru şi adevărat,am solicitat adeverinţa respectivă conducerii liceului ,dar cum era şi normal au întrebat la Inspectorat cum să fie adeverinţa respectivă la care răspunsul a fost :NU ŞTIM DESPRE CE ESTE VORBA!CE ADEVERINŢĂ?Răspunsul a venit din partea persoanei care mi-a zis să duc adeverinţa............EU UNA CEDEZ AICI !Ce rost mai are să insist ?Era cel mai bine să nu fi învăţat să nu fi mers la nici un concurs şi să lucrez la un bar aveam mai mult respect !!!!!!E jenant ce mi se întâmplă !!!!!Ce sfaturi mai aveţi pt mine în situaţia asta?

      Ștergere
    5. Nu stiu ce sfaturi sa mai am? Sa-ti dea o adeverinta in care sa scrie negru pe alb ce ca numarul de ore de logica sunt mai multe ca cele de psihologie. Iei adeverinta si te duci din nou la inspectorat. Nu renunta acum ca ar fi pacat de munca pe care ai depus-o pana acum.
      Mult succes si sper sa prinzi postul care il vrei.

      Ștergere
    6. Bună dimineaţa.Zis şi făcut ,am mers din nou la inspectorat,d-na inspector de la resurse umane nu mai are nevoie de nici o adeverinţă,mi-a zis că o să dizolve postul filosofia singură,psihologia singură .Am făcut greşeala că am mai intrat o dată la acelaşi birou pt a întreba dacă particip la şedinţa din 30respectiv 31 august ,dar de data aceasta am fost invitată afară.Singura soluţie pe care o văd este să particip la şedinţa publică ,să văd dacă pot lua atunci măcar orele de filosofie ,şi dacă nu o să fie cineva cu notă mai mare ca a mea.Acum am văzut pe site(21.08.2012 data ultimei actualizări) că postul apare acum filosofie,logică argumentare şi comunicare nu mai apare cum era când am dat concurs filosofie ,logică argumentare,comunicare/psihologie.Te rog CrisC spune-mi unde greşesc?

      Ștergere
    7. Simona, imi pare rau pentru ceea ce ai patit, dar asta e tara noastra, astia sunt oamenii platiti din banii publici... Ce poti sa-i faci? Au un an de zile sa se informeze despre acest examen si nu reusesc. Inteleg ca in acest an au fost multe schimbari pe ultima suta de metri, dar si in anii trecuti tot asa era.
      Du-te pe 30 si poate reusesti sa iei postul. Mult suscces si mai ales multa rabdare... asta daca mai poti :)

      Ștergere
  24. Sa le fie rusine - isi bat joc de munca noastra. In Bucuresti, nu stiu cum sunt in alte orase, dar aici au fost mai multe centre de examinare si fiecare centru are cateva posturi - desi examenul a fost national, aceleasi subiecte la toate centrele. Din 30 si un pic de posturi complete pe Bucuresti, eu avand a 20-a nota, nu voi prinde nici macar post format din ore de la mai multe scoli. Nu stiu cum au reusit, dar initial erau afisate un numar de 9 posturi complete la centrul meu, dar Marti seara cand au actualizat datele au ramas doar 4. Sa le fie rusine ca si-au batut joc de munca mea. La alte centre s-au titularizat profesori cu note mai mici decat a mea. Eu cu ce am gresit, am muncit si am invatat si m-am straduit si doar pentru ca am ales un centru in loc de altul sunt pedepsita? Sa le fie rusine ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu ai prins ce ti-ai dorit, dar sa stii ca in toti anii a fost asa. Posturile dispar pana la data repartizarilor. Nu esti singura care ai patit asa. Mai am comentarii de acest gen pe site.

      Ștergere
  25. Buna ziua.Cris am si eu o nelamurire, am terminat Geografie dar nu am facut modulul, ca sa pot preda ca si calificat trebuie sa fac masterul didacic ? ma intereseaza sa stiu ce nivel trebuie sa fac ,sa pot preda si la liceu? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu despre ce nivel vorbesti. Stiu ca trebuie sa faci masterul didactic, dar nu stiu sa fie mai multe nivele.

      Ștergere
    2. Pentru a preda la liceu ai nevoie de nivelul 2 DPPD dar am impresia ca nu il poti face pe 2 daca nu il faci mai intai pe 1....sigur este asa.

      Ștergere
  26. Se mai stie ceva despre suplinitori necalificati?

    RăspundețiȘtergere
  27. as vrea sa va impartasesc si eu prima data patania mea. sunt dntr-un oras destul de mic din judetul cluj si lucrez in invatamnt de doar 1 an deci nu m dat definitivatul. am luat anul acesta 8.5 la examen si am luat un post titularizabil itr-un sat destul de aproape de oras si azi mi s-a spus ca ii o greseala ca nu pot fi titulara daca nu am definitivat si voi fi suplinitoare. am renuntat la un post din oras de l unliceu foarte bun pentru a merge in acel sat stiind ca voi fi titulara si acum nimeni nu stie ce se va intampla. inspctoarea de la invatamantul primar zice sa ne informam la cea de la resurse umane ca ea nu stie. vreau sa va intreb trebuie sa te inscri la def cu 2 ani inainte? in octombrie se fac inscrieri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita. Daca nu ai definitivatul, o sa-ti faca contract pe perioada determinata (sdica pentru suplinitor), iar cand o sa iei definitivatul, o sa-ti schimbe contractul pe perioada nedeterminata (titular).
      Nu stiu cand se fac inscrierile pentru definitivat, dar nu cred ca va fi o problema sa-l dai cat mai repede.

      Ștergere
  28. Buna ziua ! As dori sa ma sfatuiti ce pot face daca am ocupat un post de suplinitor in data de 16 ,la o gradinita cu program saptamanal, dar am discutat cu colege de facultate si mi-au spus ca este extrem de exigenta directoarea si nu cred ca ma va intelege ca este primul an cand lucrez in gradinita si in invatamant sunt chiar de pe bancile facultati si experienta mea este zero , pot sa-mi cer transferul la o alta gradinita bineinteles cu acordul directoarea de la gradinita la care doresc a ma transfera , sau doar dupa ce se incheie contractul de 1 an ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa te duci, sa nu-ti fie frica. Directori exigenti sunt peste tot. De unde stii peste cine ai sa dai unde te transferi?

      Ștergere
  29. Buna ziua ! As dori sa ma sfatuiti ce pot face in situatia in care ma aflu, am obtinut un post de suplinitor educatoare la o gradinita cu program saptamanal , directoarea este extrem de exigenta am aflat de la colege care au lucrat anii anteriori , subliniez ideea ca eu nu am lucrat niciodata in invatamant este primul an deci experienta este zero si ma gandesc ca nu o sa ma inteleaga , ce pot face ? pot sa ma transfer la o alta gradinita daca vorbesc cu directoarea acelei gradinite la care as dori sa ma transfer ? se poate sa imi depun cerere de transfer ,daca eu am semnat contractul in data de 16 august?Mulumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca pornesti asa, eu spun ca nu ai sa reusesti la nici o gradinita. Nu te lua dupa ce spun alte colege. Tu te duci si iti faci treaba fara nici o grija.

      Ștergere
  30. Buna ziua, am si eu o intrebare, am participat la examenul de titularizare/suplinire in acest an pe 2 august 2012, pe disciplina Limba si literatura romana, si am obtinut nota 5,85 la examenul scris si nota 9 la inspectia pe clasa,iar media imi iesa 6,63 eu locuiesc in mediu rural, si este un post cu 13 ore de limba si literatura romana intr-un sat vecin, aceste ore au fost repartizare in sedinta publica pe 30 august la nivel judetean unei doamne care locuieste intr-o alta comuna la 40 de km, am auzit ca doamna respectiva nu s-a prezentat pe post de la inceputul saptamanii, acum este interesata o doamna care are media mai mica decit mine si locuieste in comuna respectiva la 4 km unde sunt acele 13 ore de romana ea a obtinut la scris nota 5,20 si la inspectia pe clasa nota 10, iar media ii iesa 6,40, vreau sa stiu am eu prioritatea inaintea dumneaiei? multumesc frumos pentru atentia acordata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca ai prioritate. Nota finala conteaza prima data si cum tu ai nota mai mare ai prioritate.

      Ștergere
  31. Am susținut examenul de titularizare în 2010, unde am obținut media 7.85. La ședințele publice de anul acesta nu obținut nimic. La începutul anului școlar liceul în care am predat până în vară mi-a dat acordul de a preda în continuare pe 9 ore . Inspectoratul școlar nu a vrut însă să-mi elibereze decizia?. Este corect? O altă întrebare:O decizie a Consiliului de administrație poate fi anulată și de cine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cine mai stie ce e corect si ce nu? Au facut ce au vrut in acest an. Si-au batut joc de noi cat au putut.

      Ștergere
  32. Buna tuturor! Am si eu o intrebare. Daca nu am facut modulul pedagogic, ma pot inscrie la concursul pentru titularizare ori nu?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In metodologie scrie la Art.3:
      "Absolventii cu diploma ai studiilor de lunga/scurta durata si ai studiilor medii/post liceala, au obligatia de a finaliza pregatirea psihopedagogica in termen de cel mult 3 ani de la angajarea in invatamant".
      Eu inteleg ca daca nu ai terminat in sistem Bologna, poti participa la concurs, cu obligatia sa faci acest modulul psihopedagogic in termen de 3 ani de la angajare.

      Ștergere
  33. Bună ziua,am şi eu o întrebare , cei care dau definitivatul anul acesta trebuie sa mai susţină si inspectia la clasa pentru titularizare? ca deja susţinem la definitivat două inspecţii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poti folosi nota de la inspectia de la definitivat. Initial acest lucru nu a fost prevazut in metodologie, dar a fost introdus prin ordinul 3271. Vezi punctul 8 din acest ordin aici: OMEN NR. 3271/2013 privind modificarea si completarea Metodologiei

      Ștergere
  34. Ajutor! Nu mai stiu ce nota am luat anul trecut la titu;larizare la invatatori. Am intrat pe site-ul de anul trecut pus aici dar nu se deschide. Ma intereseaza nota inainte de calculul cu inspectia. Nota bruta.Trebuie sa depun actele pt noul examen si nu stiu sa completez acolo.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: