joi, 19 aprilie 2012

Precizari si termene - titularizare 2012

Pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, am gasit un document cu diverse precizari si termene privind examenul de titularizare 2012.

Precizari si termene privind miscarea personalului didactic in anul scolar 2012-2013


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

11 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    (Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj , nu o fac cu intentia de a abuza de amabilitatea dvs si va rog in momentul in care mai primiti mesajul meu sa ma anuntati. In ultimul timp starea mamei mele s-a inrautatit foarte mult. Va multumesc pentru intelegere )

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog sa-mi spuneti examenul pentru suplinire pe ce data va avea loc.Si unde se va desfasura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2 august si se va tine la centrul de concurs unde te-ai inscris.

      Ștergere
  3. practică sau inspecţie specială la clasă; deci cei care dau la informatica au de ales intre cele 2 ? asa se subintelege

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara
    Eu am terminat anul trecut PIPP la Sibiu si acum sunt la master tot pentru educatie.Nu lucrez inca in cadrul invatamantului si nu am facut nici dosar,fiindca nu am stiut ca si pentru suplinire se fac in acelasi timp dosar.Acum ce mai pot face?Mai pot sa imi depun dosarul?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum nu poti decat sa astepti si sa urmaresti ce posturi raman libere la toamna.

      Ștergere
  5. Am o intrebare-daca sustin proba scrisa pentru matematica voi da din didactica matemaicii sau si didactica si matematica?

    RăspundețiȘtergere
  6. Care este data limita pentru depunerea la dosarul de titularizare a copiilor de pe procesul verbal cu inspectia la clasa si validarea acestuia?









    Este vorba despre sectorul 2 Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut! În anul 2010 am ocupat un post de consilier școlar în învățământ. În anul 2011 am fost în concediu fără plată, iar acum aș vrea să mă detașez de la școala la care sunt. Cum se procedează? Când este perioada în care pot face acest lucru? Se mai fac detașări?

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut! În anul 2010 am obținut postul de titular, iar în anul 2011 a trebuit să intru în concediu fără plată un an de zile. Aș vrea să merg la o altă instituție școlară de anul acesta. Cum procedez? Se mai fac detașări?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: