joi, 19 aprilie 2012

Inscrieri si validari dosare - titularizare 2012

Pentru cei care abia acum incep sa se intereseze despre examenul de titularizare: perioada de inscriere s-a terminat. Nu ma mai intrebati ce, cum, unde...

Pentru cei care s-au inscris pentru examen, sa nu uite ca trebuie sa se duca pana pe data de 27 aprilie pentru validarea dosarelor. Programul pentru validarea dosarelor este afisat la fiecare centru de concurs.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

23 de comentarii:

  1. Multumim pentru informatiile proaspete!
    Imi imaginez ce mult timp va ocupa din viata! E un adevarat efort. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. O intrebare...daca sunt in ultimul an universitar si normal ca inca nu am diploma de licenta, trebuie sa merg sa fac validarea? Mai tarziu prin iulie va trebui sa merg sa mai adaut si aceasta diplima, si cea de la DPPD....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai... de ce nu ai intrebat cand ai depus dosarul? Mai bine sa te duci si acum, decat sa te trezesti ca ti-au respins dosarul pentru ca nu l-ai validat.

      Ștergere
    2. Am sunat la centrul unde am depus dosarul si mi s-a spus ca nu trebuie, sa ma duc in iulie...am intrebat si la alt centru, la care nu am depus, pentru a ma asigura, la fel..ca nu trebuie. Astazi aflu ca 2 persoane in aceeasi situatie si-au validat dosarele, la al doilea centru mentionat mai sus...eu ce sa mai inteleg?

      Ștergere
    3. Eu nu inteleg de ce nu trebuie sa te duci? Daca toata lumea se duce sa valideze... tu ai facut validarea prin telefon?

      Ștergere
  3. O mare PORCARIE TITULARIZAREA anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o intrebare daca sunt studest care termina anul acesta si nu am inca diploma de licenta trebuie sa sustin si eu proba practica?Cu cu ce trebuie sa ne prezentam la proba practica?

    RăspundețiȘtergere
  5. daca sunt in ultimul an universitar trebuie sa merg si eu la proba practica?si daca da cu ce trebuie sa ma prezint la proba practica??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da trebuie sa te prezinti. Cu ce trebuie sa te prezinti... asta nu stiu. Este primul an in care este asa ceva.

      Ștergere
  6. Buna ziua.
    Cand am fost la validare in 25.04 mi s-a spus ca este o problema cu dosarul meu. Ca specialitatea mea nu coincide cu postul pt care am optat. Eu am terminat pedagogia si mi-am pus pt educatoare, au spus ca trebuia sa termin pedagogia invatamantului primar si prescolar. Mi s-a cerut sa revin a 2 zi pt lamuriri, dar din motive de sanatate nu am mai ajuns. Nu stiu daca mi s-a validat dosarul pana la urma sau nu? In lista candidatilor inscrisi de pe siteul inspectoratului imi apare numele, la fel si in lista pt inspectie. Am sunat la inspectorat si nu-mi raspunde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca ti s-a validat dosarul, mai suna la inspectorat. Cred ca cel mai bine e sa te duci personal sa vezi.
      Dar asa este, pentru educatori iti trebuie pedagogia invatamantului primar si prescolar.

      Ștergere
  7. din motive subiective nu am putut ajunge la validarea dosaruluipt titularizare invatatori 2012. am facut o cerere si astept raspuns daca ministerul va debloca site- ul pentru o alta validare. credeti ca mi se va da o alta sansa sa-mi aprobe validarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu. Asa ar fi normal si frumos, dar stii tu... in tara asta nu se intampla mereu asa...
      Te rog lasa un comentariu daca ai reusit sa-l validezi. E bine de stiut pe viitor.

      Ștergere
  8. buna ziua, am si eu o problema si am nevoie de un sfat abilitat,nu am stiut ca anul acesta s-a modificat perioada de depunere a dosarelor pt titularizare sau suplinire si se pare ca e prea tarziu pt mine, credeti ca e posibil datorita cererilor si a lipsei de personal din invatamant sa se mai organizeze inca o sesiune de inscriere a dosarelor. Mentionez ca am lucrat 4 ani ca suplinitor necalificat si in 2011 am absolvit Pedagogie Primar Prescolar si vreau ca in anul scolar 2012-2013 as vrea sa lucrez ca educatoare. va multumsec anticipat pt timpul acordat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca se va mai organiza inca o sesiune de depunere a dosarelor pana la toamna. Doar daca vor ramane multe locuri neocupate dupa examenul din 2 august.

      Ștergere
  9. exista o a doua sesiune de inscrieri? :-/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru titularizare nu. Daca se da examen pentru suplinitori necalificati, va mai fi atunci o sesiune de inscrieri.

      Ștergere
  10. Imi puteti spune ce se intampla daca am sustinut proba practica si nu pot sa ma prezint la examenul de titularizare?Am nota de la concursul din 2010.Va mai fi valabila?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: