luni, 2 aprilie 2012

Au inceput inscrierile pentru titularizare 2012

Azi 2 aprilie, au inceput inscrierile pentru titularizare si asa cum era de asteptat avem o mare surpriza: la multe din centrele de concurs suntem sfatuiti sa mai asteptam putin pentru ca ei nu stiu exact ce trebuie sa faca. Comic nu?
Deci nu intrati in panica si mai ales cei care ajung mai greu sau au de parcurs o distanta mai mare pana la centru de concurs, pentru a nu bate drumul degeaba, mai bine sa mai asteptati o zi sau doua pana se mai lamuresc si ei ce au de facut.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

19 comentarii:

  1. Pana pe 12 sunt inscrierile. Corect? E la fel peste tot in tara? Eu sunt din Constanţa.
    Succes tuturor!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, dar este posibil sa se mai prelungeasca putin perioada, deoarece au inceput inscrierile si cei de la centrele de concurs inca nu stiu mare lucru :(

      Ștergere
  2. Buna ziua,
    Am si eu o intrebare. Am vazut ca pentru dosarul de titularizare trebuie o copie de pe carnetul de munca si/sau copia filei corespunzatoare din registrul general de evidenta a salariatilor. Eu nu am lucrat nicaieri pana acum. Ce trebuie sa fac? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Inscrierile sunt intre 2 si 12 aprilie indiferent de disciplina pe care o predai? E in toata tara aceeasi perioada? Va rog mult raspundeti!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  4. La psihopedagogie speciala stie cineva cum se va face inspectia la clasa (la ce materie)???Mai este cineva care doreste sa sustina titularizare?Ma poate indruma cineva care are mai multe informatii ?
    cblentes

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna.Sunt anul II la Faculatatea de litere pe specializare pedagogie.Pentru suplinitor necalificat cand se depun dosarele si cand se sustine examenul?S-a anuntat ceva?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Anul acesta mai are loc examenul pentru necalificati? Nu am gasit nimic in calendar activitati.Daca da cand se fac inscrierile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan nu este specificat nimic in metodologie despre suplinitori necalificati.

      Ștergere
  7. As vrea sa stiu daca anul acesta mai are loc examenul pentru suplinitori necalificati? Nu am vazut nimic precizat in calendar. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan nu este specificat nimic in metodologie despre suplinitori necalificati. Mai urmareste poate mai apare ceva.

      Ștergere
  8. buna ziua. as dori sa stiu cum trebuie sa procedez daca posturile pe care vreau sa candidez sunt la doua centre diferite, iar examenul este in aceeasi zi. cu nota de la un centru ma pot prezenta si la celalalt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca postul nu a fost ocupat de cei care au dat examen la acel centru(cam greu de crezut), vei putea sa te prezinti cu nota de la alt centru.

      Ștergere
  9. daca puteti va rog f. mult sa-mi raspundeti la cateva intrebari :posturile de suplinitori se ocupa pe baza notei de la examenul de titularizare sau se dau un alt examen si la ce data au loc inscrierile si examenul? daca am obtinut titularizarea in urma cu 10 ani dar am plecat din tara mai am vreo sansa sa obtin macar un post de suplinitor anul acesta sau ce trebuie sa fac?
    va multumesc mult daca ma puteti ajuta cu cateva informatii
    elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, imi cer scuze ca iti raspund asa de tarziu, dar pe 12 aprilie s-a terminat perioada de inscriere pentru examen. Tot ce mai poti sa faci este sa urmaresti in toamna daca mai raman locuri libere.

      Ștergere
  10. Buna ziua! Am si eu o intrebare. Sunt studenta in anul 3 si as vrea sa stiu daca mai exista si alta perioada de inscriere pentru examenul de titularizare, deoarece imi este imposibil sa obtin toate actele pana pe 12, mai ales ca inca nu am licenta luata si nici modulul pedagogic absolvit. Toate aceste acte le voi obtine doar pe 30 iunie. Abia ce am aflat ca inscrierile se fac intre 2-12 aprilie si m-am speriat. Se poate oare sa fi ratat inscrierile pentru a preda la anul? Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai este alta perioada. Tot ce mai poti sa faci, este sa urmaresti in toamna poate mai raman locuri libere.

      Ștergere
  11. VA ROG DACA SE POATE SA IMI SPUNETI SI MI-E CAND SE VA DA EXAMEN PT SUPLINITORII NECALIFICATI SI PERIOADA DE INSCRIERE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se stie inca. Nu se stie nici daca se mai da examen pentru suplinitori necalificati.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: