vineri, 6 aprilie 2012

Adeverinta medicala pentru dosar inscriere

Aveti grija ca pe adeverinta medicala sa scrie explicit "apt pentru a preda in invatamant". S-au respins dosare pentru ca nu aveau specificat acest lucru.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

8 comentarii:

 1. cum se procedeaza in cazul in care vreau sa candidez pt un post de suplinitor necalificat(nu am urmat modul pedagogic )? cand se depune dosarul si trebuie sa contina?

  multumesc anticipat

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Momentan nu se stie nimic despre suplinitori necalificati. Se spune ca anul acesta nu se mai da examen pentru necalificati. Trebuie sa mai urmaresti poate mai apare ceva.

   Ștergere
 2. buna seara si mie mi-au respins dosarul pe acest motiv dar medicul de familie a zis ca nu a scris niciodata asa ceva pe adeverinte, ce sa fac?sa fac test psihologic ca sa/mi scrie psihologul cum zice medicul ca e datoria p[siholugului?macar de l-ar face toata lumea testul, va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac ca risc sa nu ma pot inscrie, multumesc foarte mult

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Apt pentru invatamant" trebuie sa-ti scrie un medic de la medicina muncii, nu medicul tau de familie. Eu cand am dat examen acum 3 ani, am facut un test psihologic si impreuna cu adeverinta de la medicul de familie m-am dus la un medic de la medicina muncii. El mi-a dat o noua adeverinta unde scria "apt pentru invatamant". Presupun ca acum trebuie tot la fel.

   Ștergere
  2. este incorect apt pentru invatamant; APT PENTRU A PREDA IN INVATAMANT.

   Ștergere
 3. Azi, in penultima zi de inscriere, in Salaj ne-au anuntat ca nu mai e valabila adeverinta de la medicul de familie; ne trebuie AVIZ medical eliberat de catre Medicina muncii (probabil contra cost)!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar eu am spus ca trebuie o stampila pusa de un medic de la medicina muncii.

   Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: