sâmbătă, 17 martie 2012

Metodica predarii geografiei (didactica specialitatii)

Am gasit pe net un fisier care contine 180 de intrebari si raspunsuri din Metodica predarii geografiei (didactica specialitatii). Cred ca e de la un test grila. Spre sa va fie de folos.

Metodica predarii geografiei (didactica specialitatii)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

4 comentarii:

  1. Buna ziua, am si eu o intrebare si m-ati ajuta foarte mult daca ati putea sa imi raspundeti.Eu sunt anul trei la Romana/Engleza si am auzit ca nu ma pot inscrie la examenul de titularizare daca nu sunt integralista, adica daca am restante.Restantele se dau in mai, dar dosarul se baga in aprilie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este adevarat. Trebuie doar sa aduci o adeverinta precum ca vei da examenul de licenta in vara asta, iar dupa ce iei licenta trebuie sa aduci dovada ca ai luat-o.
      Este adevarat... ca sa poti intra in licenta trebuie sa iti iei toate restantele :)

      Ștergere
  2. Ma ajutati si pe mine va rog frumos cu metodica la ed.muzicala,pe adresa mihaitapurcil@yahoo.it. Va multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va luati dupa pdle dati subiecte din disciplina de predare si apoi din metodica. Mai mariti salariile la profesori. Nu aveti pic de respect fata de invatamantu romanesc. Calcati in picioare totul-atat va interezeaza functii afaceri f mari etc restul ,lumii lasa sa moara de foame. Pana in prezent nu ati facut nimic si nici nu faceti ca de obicei de 24 de ani. Scumpiti in masa tot ce faceti faceti numai rau dativa demisia

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: