sâmbătă, 1 octombrie 2011

Subiecte titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Educatori)

Asa cum am promis am inceput sa afisez subiectele de anul acesta de la examenul de titularizare. Aici sunt afisate subiectele date la Limba si Literatura Romana - Educatori. Este afisat si baremul corespunzator de notare.

Subiecte titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Educatori)

Subiecte titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Educatori)Subiecte titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Educatori)

Barem de corectare titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Educatori)

Barem de corectare titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Educatori)Barem de corectare titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Educatori)

Cine doreste sa vada si subiectele date la Limba Romana - Invatatori sa intre aici:
Subiecte titularizare iulie 2011 - Limba Romana (Invatatori)


Subiecte Titularizare si Suplinire

8 comentarii:

  1. as dori si eu subiectele de la franceza ,titularizare 2011,daca se poate.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, nu mai inteleg nimic ! Cristina, sau voi, aspirantii la postul de educator/invatator/institutor, imi spuneti si mie, va rog, in cate probe va consta acest examen? Am descarcat programa 5620/2010, anexa 2 unde am tematica pt: limba si literatura romana, elemente de pedagogie scolara si elemente de didactica. Asta inseamna ca vor fi 3 probe separate sau 1 care le va include pe toate? Subiectele care s-au dat in 2011 pot fi un model pt ce se va da si anul acesta, in vara sau vor da alt tip de subiecte? Nu mai stiu unde dar tot pe blogul asta, am vazut niste subiecte care tineau numai de pedagogie sau numai de elemente de didactica. Si ultima intrebare: in afara de proba la lb si lit rom, vom sustine un ex si la matematica sau la alta disciplina? Va multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare tuturor ! Poate cineva sa-mi spuna daca un absolvent al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, cu modul psihopedagogic facut, poate sa dea examen pt un post de invatator? Conform centralizatorului, daca am inteles bine, " absolventii cu diploma ai unei institutii de invatamant superior si al unui curs specific in domeniul psihopedagogic si metodic specific pentru invatamantul primar se incadreaza in functia de institutor pentru invatamantul primar". Ei zic institutor..care e diferenta intre institutor si invatator? Va multumesc cu anticipatie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă rog, unde pot găsi rezovarea subiectelor în cadrul titularizării la educatori la unul din anii precedenţi. Rezolvarea şi nu baremul de corectare.
    Am dubii în modul de interpretare şi corectare, mai ales prin modul cum sunt enunţate subiectele, într-o nebuloasă care este interpretată în funcţie de cel care corectează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea are dubii legat de corectare, dar din pacate cei de la minister nu afiseaza variante de rezolvare. Doar ce se mai gaseste pe net, dar sunt rezolvari facute de alti profesori.

      Ștergere
  5. Vă rog, aş dorii să ne prezentaţi nu numai subiectele şi baremul, ci şi rezolvarea lor. Doresc să văd cum arată un subiect rezolvat de nota 10, fiindcă am mari dubii despre modul cum sunt interpretate aceste rezultate (în funţie de cei care le corectează). Uneori enunţurile nu subiectelor nu sunt clare şi dau naştere la interpretări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate cei de la minister, pentru examenul de titularizare, nu afiseaza si modele de rezolvare pentru subiecte. Asa ca modul cum sunt interpretate subiectele de cei care le corecteaza, este necunoscut :)
      Iar pe internet gasesc foarte greu rezolvari postate de cei care au dat examenul.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: