miercuri, 10 august 2011

Subiecte limba romana Bucuresti - suplinitori necalificati august 2011

Subiectele care s-au dat in Bucuresti la examenul de suplinire pentru necalificati, la disciplina Limba si Literatura Romana, sunt afisate mai jos:

Subiecte limba romana Bucuresti - suplinitori necalificati august 2011Subiecte limba romana Bucuresti - suplinitori necalificati august 2011


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

9 comentarii:

  1. In sfarsit s-au publicat aceste subiecte .Si pentru cei vare vor sa stie , notele obtinute(in urma raspunsurilor examenului scris) nu au fost singurele care au contat. A mai avut loc un interviu a doua zi(asa cum s-a anuntat pe ismb3)care a decurs cam asa :s-au facut niste grupari bine intelese numai de ei(organizatori), dupa care au intrat in sala cate 5 sau 6 persoane .Juriul era alc din 2 pers.Pe masa erau asezate maxim 10 subiecte cu fata in jos. Fiecare isi alegea cate un subiect cand intra in clasa , si se aseza intr-o banca .Daca vroia careva avea voie sa isi scrie vreo idee pa o ciorna si cand vroia fiecare mergea si raspundea . Unii primeau noata pe loc , altii o vedeau doar pe tabel cel tarziu a doua zi seara .Nu stiu exact cand anume s-au afisat .
    Pe fiecare varianta de subiect erau doua intrebari legate de activitatile instructiv-educative: forme de evaluare ,importanta lor , diferite activitati din diferite domenii ,cate o definire insotita de o motivatie sau axemple , chesti de-astea .
    V-am promis ca o sa va spun cum a fost si m-am tinut de cuvant .

    RăspundețiȘtergere
  2. niciunde nu era precizat ca suplinitori necalificati vor sustine examenul din programa veche. Asadar asa vrea funeriu (scris intentionat cu "f" mic ) sa elimine persoanele necalificate din invatamant. le da subiecte despre a caror existenta nu se stie, asta pentru cei care participa pentru prima data la examenul de necalificati, multi poate nu au prins nici in scoala faimosul "Puiul" si nici "Caprioara". Sa le fie rusine, ca oricum dau educatorilor necalificati un salariu de muzerie!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna
    Eu sunt Cami.
    Da ai foarte mare dreptate Mihaela. Le-am auzit pe multe dintre candidate ca au facut anul trecut ,,Puiul" sau "Caprioara" la o oarecare activitate.Deci , fiind veche in sistem nu aveai cum sa nu stii aceste povestiri , Dimpotriva a fost chiar rusinos pentru cele vechi care nu le-au stiut .Si ele s-au scuzat cam asa :"a, tu ai stiut ca ai facut asta la clasa dar eu am avut grupa x si nu aveam cum s-o fac" sau alte scuze de acest gen .
    Si normal ca pentru cei nou veniti in sistem a fost o bomba subiectul nefiind din programa. Daca ma crezi ,nici acum nu stiu pana la urma care a fost programa cea buna .Si pana la urma nici nu mai conteaza .
    Si daca funeriu a vrut eliminarea celor noi nu prea i-a iesit pentru ca multi dintre cei vechi au dat si asa cu stangu-n dreptul .Dar nici o problema ca solutii se gasesc ca sa tina de ei .Sa zica funeriu si maersi la salariu care li se da .
    Am scris si eu cu "f"mic ca sa fie treaba treaba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna din nou .
    Sunt Cami .Si vreau sa multumesc administratorului ca nu a publicat comentariul meu din 12 aug-sambata dimi-.Eram cam suparata pe sistem si poate am jignit pe cine nu trebuia .
    Pana la urma nu e un lucru atat de rau ca sunt incurajati cei vechi sa ramana .Sa zica si mersi la banii care li se ofera .
    Si am auzit un zvon ca s-ar mai oferi o sansa pentru suplinitorii care mai vor sa incerce pe la inceputul lui sept.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna.
    As vrea sa particip si eu la examenul pentru suplinitori necalificati,si as dori sa ma pot pregati. Exista undeva programa dupa care ne putem pregati pentru acest examen ? Va multumesc . Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Programa pentru necalificati este aceeasi cu cea de la calificati. Problema este ca anul acesta nu s-a specificat nimic despre suplinitori necalificati.

      Ștergere
  6. Cand aflam ceva despre examenul pentru suplinitorii necalificati???

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: