marți, 12 iulie 2011

Succes maine la examen!

Mult succes maine celor care vor sustine examenul de titularizare 2011.
Am tot fost intrebata la ce ora este incepe examenul. Ora de incepere este 10:00 si tine pana la 14:00. In sali se intra intre 8 si 9. Anul trecut au fost cazuri cand au venit si la 10 fara un sfert si au fost primiti, dar sa nu fortati norocul, mai ales ca nu stiu cum va fi anul acesta.

Aaaa... era sa uit. Am tot citit prin presa ca sunt camere de luat vederi in sali. Presupun ca sunt camere doar in judetele in care au fost si la examenul de bacalaureat 2011.
Voi sa nu dati atentie la nici o camera. Important e sa luati nota cat mai mare.

Vorbim maine dupa examen, sa vedem opinii si pareri despre subiecte.


Subiecte Titularizare si Suplinire

15 comentarii:

  1. eu am participat!!!a fost si greu si usor!!1greu ceea c nu am invatat si usor c am invatat:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. a aparut pe adevarul.ro varianta picata la examenul pentru educatori
    este varianta cu nr.2
    destul de grea

    RăspundețiȘtergere
  3. care au fost subiectele?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua!Incep acest post prin a mentiona ca sunt absolventa 2011 si am particiapat si eu la examenul de titularizare pe judetul dolj.As avea cateva intrebari.
    1.daca voi lua o nota intre 5 si 6,99 va mai trebui sa particip si la examenul de suplinire din 4 august?
    2. la sedintele publice din 22 si 25 august vor participa doar cei care vor lua peste 7 la titularizare cu toate ca nu exita posuri titulare pe engleza unde an dat eu?
    va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  5. draga cris c am vazut ca ai dat detalii despre ora examenului la titularizare in 13 iul .Te rog mult sa ne spui si noua celor care dam in 3-4 aug pentru suplinire , daca poti . Sau sa ne spui unde sa ne uitam vreo adresa ceva , si de asemenea locul in care se da .Ma refer la Bucuresti .ptr suplinire educatori .Te rog mult .Eu dau pentru prima data . Iti multumesc.
    su succes celor care se mai pregatesc inca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, multumesc mult pentru informatie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ai luat peste 5 nu trebuie sa mai dai o data examen in august. Si chiar daca in august vor fi note mai mari decat a ta, tu ai prioritate la sesiunea de repartizare din august.
    La sesiunile de repartizare participa toata lumea care a luat peste 5. Atunci se repartizeaza si posturile pentru suplinitori.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate datele referitoare la locul si ora examenului din 4 august trebuie sa fie afisate la inspectorat. Cand o sa le aflu o sa le afisej.

    RăspundețiȘtergere
  9. are cineva raspunsurile la toate intrebarile care s-au dat la titularizare 13 iul 2011? Sau macar partial ?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu daca o sa intereseze pe cineva ce o sa scriu eu. Am dat examen 2 ani pentru postul de suplinitor necalificat (alta facultate)la matematica. In 2009 s-au dat subiectele de le titularizare la scris. La oral am luat 7 pe niste subiecte f. usoare pt. mine la care am stiut tot ce m-au intrebat. La scris am luat 5 dar la repartitie mi s-a reprosat ca sunt necalificat. Suplinitorii care nu luasera 5 in vara au fost repartizati inaintea mea ca sunt calificati. A fost corect? (jud. Valcea)

    RăspundețiȘtergere
  11. Baremele de notare nu sunt bune?

    RăspundețiȘtergere
  12. dintre cei care ati dat la titularizare pe 13 ,imi spuneti si mie metodele de invatamant interactiv? Si despre joc ati scris ce se gaseste in curicullum 2008, sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sunt alipop .Ma pregatesc ptr examenul de suplinire .Ptr cei care ati dat la titularizare am o intrebare . Din ce material se presupune ca ar trebui sa se gaseasca raspunsul la intrebarea despre invatarea formala non si informala. Bibliografia din programa e cam incurcata si nu am gasit asa ceva . Am fost si la biblioteca sa caut si tot nu am gasit .
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. nu stie nimeni raspunsul la intrebarile din examen ?Referitor la cele de metodica si pedagogie .

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: