miercuri, 20 iulie 2011

Cum se fac repartizarile...

Imi cer scuze fata de cei care i-am sfatuit gresit, dar se pare ca anul acesta s-a schimbat din nou.
Am citit din nou calendarul si am observat ca fata de anii trecuti in iulie se repartizeaza doar cei care au luat peste 7 la examenul din 13 iulie.
Asa ca cei care au luat intre 5 si 7 se vor duce la repartizare in etapa a III-a din august.

Mai jos am pus un link catre calendar pentru a fi citit de cei care inca mai au dubii:
Calendarul miscarii personalului didactic 2011


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

20 de comentarii:

  1. Poate ne spui și dacă în august 2011, la repartizare, suplinitorii care au dat examen in 13 iulie si 4 august se ierarhizează pe o listă unică?

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua Lege a Educației Nationale abandonează nivelul național al concursului de titularizare și mai mult permite ca titularizarea să fie obținută fără o probă scrisă la disciplina de concurs, fiind suficient la proba scrisă numai didactica specialității.
    Este incorect a schimba regulile selecției cadrelor didactice prin ELIMINAREA PROBEI SCRISE LA DISCIPLINA DE CONCURS pentru titularizare începând cu 2012.
    Subiectele concursului de titularizare din 2011, la peste 80% din discipline de examen, aveau ca cerinta la didactica specializării elaborarea unui banal test de evaluare pentru elevi; este evident ca majoritatea candidatilor au știut să-l facă și au obținut astfel cu ușurintă 30 puncte dintr-un maxim de 100 puncte pentru întreaga lucrare scrisă; a fost însă dificil pentru cei care nu au avut suficiente cunoștințe pentru a rezolva subiectele de la disciplina pe care chiar ei au ales-o să o predea la clasă !!!
    Notele foarte mici de la titularizarea din 2011 sunt în primul rând o consecinta a slabei pregatiri chiar in domeniul disciplinei pentru care au concurat (căreia i s-au alocat 60 puncte dintr-un maxim de 100 puncte), probă scrisă care nu mai este obligatorie în noua Lege a Educației Nationale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, o sa fie afisata o lista cu ordinea candidatilor. Pana acum cei care dadeau in iulie aveau prioritate fata de cei care dadeau in august, dar acum ca va fi si in august tot scris, nu stiu cum va fi.

    RăspundețiȘtergere
  4. as avea o rugaminte .Dintre cei care ati dat examen sau dintre educatorii foarte vechi . Ce ati acris (sau ati fi scris ) la intrebarea despre invatamantul formal informal si nonformal .Macar cu aproximtie . Va rog . Toata lumea s-a batut cu pumnul in piept ca a fost usor . Dar daca ai fi scris la subiectul de literatura si cel de gramatica perfect nu ai fi obtinut nota foarte buna . Raspundeti macar la subiectele de metodica . Va rog . As vrea sa vad niste raspunsuri .Sau daca nu sa raspunda cei din comisia de axaminare care s-au gindit la asa ceva . Macar la intrebarea cu invatarea in cadrul formal , nonformal si informal .

    RăspundețiȘtergere
  5. uf! nu mai inteleg nimic! mi-am luat calenadrul miscarii personalului didactic exact cand a aparut si acolo a 3a etapa de repartizare avea loc pe 25iulie, a 4a etapa intre 26-28 iulie. dar vad ca s-a modificat si acum a 3a etapa are loc intre 24-26 august...:S

    RăspundețiȘtergere
  6. Lorelai, calendarul a fost modificat fata de prima lui aparitie. Cred ca tu ai luat prima lui varianta.
    Asa e la noi, nimic nu e sigur, chiar daca apare scris in documente.

    RăspundețiȘtergere
  7. e bataie de joc... astepti pana la sfarsitul lui august poate-poate prinzi un post. asta daca nu cumva cei din 2010 si 2009 nu au prioritate... in 20 de zile incepe scoala... o sa fim in plop si plopul in aer. si ne mai miram de ce copii au rezultate asa slabe...

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti inteleg supararea, dar nu avem ce face. Poate de la anul va fi altfel.

    RăspundețiȘtergere
  9. sa inteleg ca nu raspunde nimeni la intrebarile din examenul de titularizare . Inseamna ca au fost foarte usoare, nu? Binenteles ca bibliografia din programa e foarte incarcata si amestecata si sunt multe carti trecute degeaba acolo .Credeti-ma .Ma refer mai mult la bibliografia ptr pedagogie si metodica .

    RăspundețiȘtergere
  10. buna.numele meu este alina si as vrea sa te intreb daca eu mai trebuie sa ma prezint la exam de suplinire din 4 august daca am luat peste 5....multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  11. Alina, tu trebuie sa te prezinti doar la sesiunea de repartizari din august.

    RăspundețiȘtergere
  12. dar daca a primit continuitate pe postul de director in baza notei de anul trecut 7,05,iar anul acesta a luat sub 5 ce face??

    RăspundețiȘtergere
  13. La examenul de titularizare din 13 iulie am luat 5.05. Dilema mea este daca trebuie sa ma prezint si la examenul din 4 august sau o sa am prioritate fata de cei care or sa obtina note mai mari in 4 august. Nu exista un document care sa explice clar acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna sunt Anca.
    Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.Am terminat anul acesta facultatea de Inginerie Alimentara si am urmat si modulul pedagogic nivelul 1.As vrea sa incerc si eu in invatamant dar nu stiu unde sa intru sa vad cand se da concursu.Am vreo sansa anul acesta?si unde sa intru sa vad niste subiecte posibile pentru examenul de suplinire.Va rog daca stiti sa ma ajutati.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună. Am susţinut concursul de titularizare la disciplina istorie pe data de 13 iulie 2011 şi am obţinut nota 9,40, dar nu a fost decât un post titularizabil.
    Aş dori să ştiu dacă mă pot titulariza în condiţiile în care voi obţine la ETAPA A III-A de suplinire din luna august un post vacant?

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca ai luat peste 5 in iulie nu trebuie sa te mai prezinti la examen in 4 august. Trebuie doar sa te prezinti la repartizarea din august. O sa pun o postare cu prioritatile de la repartizare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anca, imi pare rau ca nu ti-am putut raspunde pana acum. Eu sper ca te-ai inscris pentru examenul din 4 august. Subiecte posibile nu sunt, ci doar subiecte din anii anteriori.

    RăspundețiȘtergere
  18. Poti acupa un post in etapa a III-a, dar un post de suplinitor calificat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am luat la titularizarea din iulie 2011 doar 6 :(. Am fost singura inscrisa pe un post de profil tehnic din ceea ce discutati voi aici ,inteleg ca eu am priotate fata de cei care participa la concursul din august, la repartizare voi fi singura sau voi mai avea si contracandidati?

    RăspundețiȘtergere
  20. cei care nu vor lua peste 5 la examenul din 4 august ce se intampla cu ei? le vor ocupa posturile suplinitorii necalificati sa inteleg?
    e revoltator.....

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: