joi, 16 iunie 2011

Depunere dosar titularizare Buzau

Am primit un comentariu de la Simina care vine cu informatii privind depunerea dosarelor pentru titularizare in Buzau.
BUNA!Cel putin ptr.mine acum este buna.Dragii mei colegi si viitori colegi,ma refer doar la cei ce sunteti din BUZAU,dosarele se depun la Colegiul Filipescu,si nu conteaza de disciplina.Aveti totusi grija si cititi bine pe usa de la exterios,de DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE,ce se face la notar.La notar,va spun ca mie si nu numai am platit,25 ron,dar la Notarul Public Vergu am inteles,ca-i cu mult mai ieftin,asa spuneau unii colegi.La dosar vedeti ca va trebuiesc,toate actele de studii legalizate iar buletinul, certificatul de nastere ,ori de casatorie,parafate si stampilate conform cu originalul,de catre director.Ptr.continuitate ,gasiti la secretariatul colegiului,cererile speciale.Dar si ptr.cei ce-si depun doar dosarul de titularizare.Dosarul trebuie sa fie din carton,cu sina si sa scrieti pe el numele,obiectul nr.de telefon si sa specificati clar TITULARIZARE/SUPLINIRE.Doar si ptr.atata lucru va intoarce din drum.Daca am gresit ceva,va rog sa ma scuzati dar abea am venit de la depunerea dosarelor,de la ora 10 pana la ora 16.Cu simpatie si bafta multa,SIMINA din BUZAU.

Multumim Simina pentru informatii si mult succes la examen.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

6 comentarii:

  1. Foarte utile informatiile, Simina! Dar cu adeverinta medicala cum ai facut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfatuiesc pe oricine va mai fi interesat de examenul de titularizare sa mearga personal din timp la inscriere sa afle singur exact de ce anume are nevoie de le persoanele din comisia respectiva. Situl dumneavoastra si informatiile date de useri nu au facut decat sa ma plimbe aiurea pe la medicina muncii si notar, legalizand acte de care nu a fost nevoie. Am platit in jur de 80 lei degeaba, plimbat degeaba prin soare, asteptat etc doar ca m-am luat dupa ce scria unu sau altul pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau sa aud asta, dar eu tot ce am spus a fost cum am facut eu. Teoretic ar trebui sa fie la fel in toate judetele, dar daca in unele se accepta fara a fi legalizate, sau in unele judete se accepta doar adeverinta de la medicul de familie, eu nu am de unde sa stiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. unde se va face validarea dosarelor si la ce ora ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde de fiecare judet. Teoretic validarea ar trebui sa se faca acolo unde ai depus dosarul. Tot acolo ar trebui sa fie afisat si programul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru examenul de titularizare dosarele se vor depune in aprilie 2-12? Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: