miercuri, 5 ianuarie 2011

Legea educatiei nationale

Am pierdut putin contactul cu ce se mai intampla in tara si mai ales in invatamant, dar aseara avand televizorul deschis la "stiri" am aflat ca legea educatiei nationale a fost considerata constitutionala.
Deci se va aplica.. cum si de cand asta nu e sigur. Am inceput sa caut pe internet putin sa ma documentez, dar gasesc numai politica. Gasesc numai ca acesta lege a fost facuta pentru a pastra coalitia... Sincer nu ma mai intereseaza de scandalurile politice de la televizor.

Cine doreste sa descarca noua lege a educatie nationale o poate face de aici:
Legea educatiei nationale

Cine doreste sa vada si documentele initiale:
Legea Educatiei Nationale transmisa Parlamentului Romaniei in vederea angajarii raspunderii
Legea Educatiei Nationale - forma aprobata de Guvernul Romaniei si transmisa la Parlament (aprilie 2010)


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

8 comentarii:

  1. Pentru anul scolar 2011-2012 se aplica noua lege sau metodologia deja publicata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt numai zvonuri. Nu stiu ce o sa fie. Momentan se aplica metodologia care a fost publicata, asta daca nu se va publica alta noua.

    RăspundețiȘtergere
  3. asi vrea sa stiu am bagat dosar de anscriere la o scoala al mai pot retrage pentru al transfera la o alta scoala mai aproape de casa?astept raspunsul vostru multumesc.
    \

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se scrie: "inscriere" si nu "anscriere"
      "il mai pot" si nu "al mai pot"
      Valeu... si tu chiar vrei sa fii profesoara???

      Ștergere
  4. in 2009 la titularizare in sala de examen s-au dat subiecte diferentiate:tip 1cu nivel ridicat de dificultate pt.cei cu facultate de lunga durata si tip2 cu nivel mediu de dificultate pt.cei cu facultate de scurta durata dar repartizarea pe posturi nu a mai fost facuta diferentiat.pe noi cu faculta de lunga durata cu ce ne avantajeaza gradul ridicat de dificultate al subiectului???de ce nota mea de 10 este egala cu nota 10 a celui cu subiect tip 2???ce facem,ne jucam de-a concursul de titularizare?daca e concurs,sa fie concurs si nu batjocora si discriminare!!!pe de alta parte s-a copiat pe rupte!!!vai-si-amar de supraveghetori!!!altii invata zi si noapte si altii isi bat joc si tocmai ei au tupeu!!!sper ca anul acesta sa fie un concurs pt.toata lumea in mod egal pt.ca asa e corect!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara!
    M-am gandit ca fiind atatea persoane in domeniu competente as fi vrut sa va intreb ce materii as putea sa predau cu facultatea de Management si Facultatea de drept + modulul pedagogic 1 terminat? Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: