duminică, 31 octombrie 2010

Invatatoarea din Caracal iese din greva foamei

Sambata 30 octombrie, invatatoarea Cristiana Anghel a hotarat ca de luni va iesi din grave foamei prin care protesta fata de neaplicarea majorarii salariale cu 50% in anvatamant, lege aprobata de Parlament, si fata de decizia Guvernului de a micsora salariile cadrelor didactice cu 25%.
A hotarat acest lucru dearece nu doareste sa se sinucida.
Se pare ca ea va continua protestul dar sub alta forma. Ea va incerca sa ii convinga pe oameni, prin propriul exemplu si prin vorbe ca nu se poate trai fara demnitate.

D-na Cristiana... e de apreciat ce ati facut si ceea ce veti face in continuare, dar din pacate sunt zeci de oameni care apar zi de zi la televizor si ne arata cum pot sa traiasca fara pic de demnitate. Nu au pic re respect pentru ce se intampla in tara si doar isi vad de buzunarele si interesele proprii.

Poate nu toti avem puterea sa facem ce a facut Cristiana, dar hai sa trimitem fiecare o srisoare catre: Palatul Cotroceni, Bulevardul Geniului 1-3, sector 6 – Bucuresti, cod postal 060116.
Sa scriem ce ne doare... ce ne framanta... si multe altele. Poate nu vor reactiona la o scrisoare, la zece, dar daca vor vedea ca vor sosi mii, poate zeci, sute de mii... poate atunci isi vor pune si ei un semn de intrebare. Poate atunci isi vor da seama ca in halul asta nu se mai poate trai.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

Un comentariu:

  1. FELICITARI DOAMNA INVATATOARE!
    ATI LUAT DECIZIA CORECTA!
    POATE VOM CONTINUA IMPREUNA LUPTA!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: