miercuri, 9 septembrie 2009

Repartizari suplinire 2009

Am auzit multe cazuri cand s-au primit posturi si cand sa se ia postul in primire... de unde post ca s-a desfiintat.
Apoi am cautat pe internet si am citit ca intradevar in toata tara asa s-a intamplat. Ciudat... unul care a luat nota mare, si-a ales postul nu il mai are, pentru ca a avut ghinionul ca acel post sa se desfiinteze. Dar unul care a luat nota mai mica are post. Simplu: acel post nu s-a desfiintat.
Acum vine intrebarea: E NORMAL ASA?
Binenteles ca nu. De aceea oamenii nu mai vin sa predea. Pentru ca in fiecare an aceeasi birocratie care te innebuneste. De aceea la televizor se tot da ca note foarte mici au viitorii profesori la examenul de titularizare.
Oricum... cred ca multi dintre noi s-au obisnuit ca suntem doar simpli indivizi in tara noastra(ceilalti se vor obisnui cand vor intra n sistem), indivizi de la care se doreste sa plateasca doar taxe si impozite.
Pentru cei care doresc totusi sa intre in invatamant, din dragoste pentru copii, sau ca doar asa pot pune o paine pe masa... le doresc mult succes zilele acestea si sa se duca la inspectorat pana obtin un post, pentru ca vor fi posturi pana saptamana viitoare. Nu posturi foarte bune sau foarte aproape de oras...dar uneori decat nimic, e mai bine si putin.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: