duminică, 28 august 2016

Cerere inscriere concurs suplinitori necalificati septembrie 2016

Cerere pwntru inscrierea la concursul de suplinire pentru necalificati, din septembrie 2016, se gaseste in metodologie la enexa nr. 14, dar o puteti descarca si de aici:

Cerere inscriere concurs suplinitori necalificati - septembrie 2016


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

25 de comentarii:

 1. Buna ziua, examenul din 5 septembrie il dau doar necalificati sau il pot da si cei calificati? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, examenul din 5 septembrie il dau doar necalificati sau il pot da si cei calificati? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, pot participa si cei cei calificati.

   Ștergere
 3. Bună ziua! Am și eu o intrebare...pentru examenul de suplinire trebuie pregătit ce s-a avut pentru titularizare? Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, pentru ca e aceeasi programa.

   Ștergere
  2. La ce ora începe examenul mâine

   Ștergere
 4. La ce ora începe examenul?????

  RăspundețiȘtergere
 5. inscrierile se fac maine pe loc in baza cererii?

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua! Sunt o proaspata absolventa a facultatii de stiinte economice cu diploma de licenta(fara modul psihopedagogic) si as dori sa predau. Stiu ca acum nu pot fi incadrata decat "necalificat". Unde trebuie sa merg sa depun un dosar /o cerere pentru a ocupa un post in invatamant ? La mine in comuna este nevoie mare de educatori,pot sa dau examen sa ocup un astfel de post? Si daca iau examenul ma incadrez ca si educator necalificat sau educator suplinitor necalificat ? Care este diferenta? Va multumesc anticipat si scuze daca pentru unii dintre dv sunt aberante intrebarile mele .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca este nevoie de educatori si sunt posturi libere in timpul anului, te duci direct la scoala si dai concurs acolo. Tu ca educator nu poti lucra decat ca necalificat. Trebuie sa ai facultatea de Psihologie pentru a putea lucra ca educator calificat.

   Ștergere
  2. Buna seara, am si eu o intrebare, pentru a sustine concursul, va trebui sa depunem un dosar, stiti cumva ce documente trebuie sa contina?

   Ștergere
  3. Vezi la sfarsitul cererii de inscriere (anexa 14 din metodologie). Uite aici link-ul: http://examentitularizare.blogspot.ro/2016/12/anexe-metodologie-titularizare-2017.html

   Ștergere
 7. Buna seara !Revin cu o intrebare , doua��...Cand merg sa ma inscriu in examen trebuie sa trec mai intai pe la unitatea de invatamant unde doresc sa predau sa imi dea ceva de acolo sau specific eu pe cerere o unitate de invatamant ? O alta ar fi ,programa pentru invatatori si educatori 2017(stiu ca sunt separate) ramane ce.a afisata de dumneavoastra sau se poate schimba ? Ce stiti din anii din urma...multumesc pentru amabilitate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La inscriere nu iti trebuie nimic de la unitatea de invatamant unde vrei sa prinzi postul.
   Despre programa, momentan nu iti pot spune nimic sigur. Mai astept sa vad ce se publica la minister.

   Ștergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna seara. In 2006 am terminat un liceu pedagogic cu profil teatru,pe diploma fiind scris instructor de teatru. Nu am avut posibilitati sa imi continui studiile, dar anul acesta imi doresc sa intru in invatamant, ca profesor suplinitor (momentan), pentru materiile optionale.Intentionez sa ma inscriu si la facultate. Care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmez? Se poate urma facultatea si la distanta? Daca da, imi puteti recomanda una sau mai multe acreditate? In orasul de domiciliu,exista o facultate de pedagogie, in urma cu ceva ani, dar nu sunt sigura daca mai exista. Va multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna seara!! Pentru profesor suplinitor se va da acelasi examen ca si pt titularizare? Si daca da, in ce perioada? Am inteles ca e inainte de licenta. Multumesc!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca a vorba de suplinitori calificati, da, examenul este acelasi. Examenul este pe 12 iulie 2017. Urmareste calendarul aici: Calendar titularizare 2017

   Ștergere
 11. Buna ziua . Eu am terminat liceul pedagogic dar profil filologie +atestat engleza . pot sa ma înscriu la concurs pentru educator necalificat?

  RăspundețiȘtergere
 12. Buna seara,
  Am la baza facultatea Finante, banci si contabilitate(dubla specializare) de 4 ani la zi , la o universitate particulara acreditata. Doresc sa intru in invatamant si nu stiu ce trebuie sa fac si ce as putea preda.Trebuie sa fac modulul pedagogic? Cat timp tine modulul? Cand se fac inscrierile?Pot preda si fara el? Ma puteti indruma, va rog?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In centralizator trebuie sa vezi ce poti preda. Inscrierile se fac in perioada 16-22 mai. Fara modul poti preda doar ca necalificat.

   Ștergere
 13. Buna ziua,

  am terminat Facultatea de Litere, Romana - Engleza, am si modulul psihopedagogic si as vrea sa intru in invatamantul prescolar, pe profil germana materna. Am absolvit si cursuri acreditate de limba germana. Ma puteti ajuta cu niste informatii referitor la cum anume as putea face asta si in ce calitate? Neavand diploma de PIPP banuiesc ca nu pot fi calificat, dar nu stiu daca pot da examen de titularizare sau in acest caz nici nu se poate? Multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 14. Buna, asi dori sa ma inscriu la examenul pentru educatori necalificati.Studiile mele ne fiind conforme. Am terminat atat facultatea de Administratie Pubilca cat si Masteratul.
  Imi puteti spune cand va fi examenul si care este programa va rog?Multumesc penru raspuns.O zi buna.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Examenul pentru necalificati nu are data exacta. Trebuie sa urmaresti in toamna sa vezi ce va fi. Legat de programa, nu exista una separata pentru necalificati.

   Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: