duminică, 28 august 2016

Cerere inscriere concurs suplinitori necalificati septembrie 2016

Cerere pwntru inscrierea la concursul de suplinire pentru necalificati, din septembrie 2016, se gaseste in metodologie la enexa nr. 14, dar o puteti descarca si de aici:

Cerere inscriere concurs suplinitori necalificati - septembrie 2016


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

20 de comentarii:

 1. Buna ziua, examenul din 5 septembrie il dau doar necalificati sau il pot da si cei calificati? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, examenul din 5 septembrie il dau doar necalificati sau il pot da si cei calificati? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, pot participa si cei cei calificati.

   Ștergere
 3. Bună ziua! Am și eu o intrebare...pentru examenul de suplinire trebuie pregătit ce s-a avut pentru titularizare? Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, pentru ca e aceeasi programa.

   Ștergere
  2. La ce ora începe examenul mâine

   Ștergere
 4. La ce ora începe examenul?????

  RăspundețiȘtergere
 5. inscrierile se fac maine pe loc in baza cererii?

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua! Sunt o proaspata absolventa a facultatii de stiinte economice cu diploma de licenta(fara modul psihopedagogic) si as dori sa predau. Stiu ca acum nu pot fi incadrata decat "necalificat". Unde trebuie sa merg sa depun un dosar /o cerere pentru a ocupa un post in invatamant ? La mine in comuna este nevoie mare de educatori,pot sa dau examen sa ocup un astfel de post? Si daca iau examenul ma incadrez ca si educator necalificat sau educator suplinitor necalificat ? Care este diferenta? Va multumesc anticipat si scuze daca pentru unii dintre dv sunt aberante intrebarile mele .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca este nevoie de educatori si sunt posturi libere in timpul anului, te duci direct la scoala si dai concurs acolo. Tu ca educator nu poti lucra decat ca necalificat. Trebuie sa ai facultatea de Psihologie pentru a putea lucra ca educator calificat.

   Ștergere
  2. Buna seara, am si eu o intrebare, pentru a sustine concursul, va trebui sa depunem un dosar, stiti cumva ce documente trebuie sa contina?

   Ștergere
  3. Vezi la sfarsitul cererii de inscriere (anexa 14 din metodologie). Uite aici link-ul: http://examentitularizare.blogspot.ro/2016/12/anexe-metodologie-titularizare-2017.html

   Ștergere
 7. Buna seara !Revin cu o intrebare , doua��...Cand merg sa ma inscriu in examen trebuie sa trec mai intai pe la unitatea de invatamant unde doresc sa predau sa imi dea ceva de acolo sau specific eu pe cerere o unitate de invatamant ? O alta ar fi ,programa pentru invatatori si educatori 2017(stiu ca sunt separate) ramane ce.a afisata de dumneavoastra sau se poate schimba ? Ce stiti din anii din urma...multumesc pentru amabilitate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La inscriere nu iti trebuie nimic de la unitatea de invatamant unde vrei sa prinzi postul.
   Despre programa, momentan nu iti pot spune nimic sigur. Mai astept sa vad ce se publica la minister.

   Ștergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna seara. In 2006 am terminat un liceu pedagogic cu profil teatru,pe diploma fiind scris instructor de teatru. Nu am avut posibilitati sa imi continui studiile, dar anul acesta imi doresc sa intru in invatamant, ca profesor suplinitor (momentan), pentru materiile optionale.Intentionez sa ma inscriu si la facultate. Care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmez? Se poate urma facultatea si la distanta? Daca da, imi puteti recomanda una sau mai multe acreditate? In orasul de domiciliu,exista o facultate de pedagogie, in urma cu ceva ani, dar nu sunt sigura daca mai exista. Va multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna seara!! Pentru profesor suplinitor se va da acelasi examen ca si pt titularizare? Si daca da, in ce perioada? Am inteles ca e inainte de licenta. Multumesc!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca a vorba de suplinitori calificati, da, examenul este acelasi. Examenul este pe 12 iulie 2017. Urmareste calendarul aici: Calendar titularizare 2017

   Ștergere
 11. Buna ziua . Eu am terminat liceul pedagogic dar profil filologie +atestat engleza . pot sa ma înscriu la concurs pentru educator necalificat?

  RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: