miercuri, 1 iunie 2011

Model de cereri - miscarea pensonalului didactic 2011

Am gasit un fisier cu model de cereri pentru miscarea personalului didactic 2011.
Este o arhiva care contine mai multe documente(cerere de detasare, de inscriere la concursul de titularizare, de pretransfer, de restrangere si de schimb de posturi)

Model de cerere - miscarea pensonalului didactic 2011


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

44 de comentarii:

  1. Buna ziua!

    Doresc si eu programa pentru titularizare la materia BIOLOGIE. NU o pot descarca urmarind link-ul.

    Adresa: claudia_groza@yahoo.com

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Claudia,
    Am verifiat link-ul si merge. Dupa ce dai click pe link, trebuie sa dai click pe numele fisierului.
    Fisierul este in format .pdf si trebuie sa ai instalat Adobe Acrobat pentru a-l putea vedea.
    Mai incearca o data: Programa biologie titularizare 2011
    Daca tot nu reusesti spune-mi si am sa ti-l trimit pe mail.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi mai este permisa inscrierea avand in vedere ca am terminat in 2005 si nu am profesat pana acum?
    Am abslovit in 2005 Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Pitesti, pana in acest an nu am profesat (am participat in 2007 la examenul de titularizare dar nu am obtinut nota buna). Anul acesta ini doresc sa ma insriu din nou.
    O cunostinta mi-a spus ca daca nu am profesat niciodata pe toata aceasta perioada exista o lege care imi interzice sa mai candidez daca in ultimii 5 ani nu am profesat?
    Poate cineva sa imi spuna numarul legii si daca mai este in vigoare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiu nimic despre o astfel de lege. Pai cine ti-a zis, sa iti spuna si sursa de unde stie...
    Daca cineva stie sigur de aceasta lege, va rog sa o scrieti aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    Eu nu prea am inteles cum sta treaba cu proba orala la lb. romana. Cand se dau aceste probe? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am profesat un singur an, intre 1994-1995. Vineri 17.06. sau luni 20.06. merg la Inspectorat sa depun dosarul si atunci voi afla. Mi se pare absolut aberant, din moment ce detii o diploma de licenta (eu sunt licentiata in filologie-limbi straine), sa nu ai sanse egale cu ceilalti, chiar daca intre timp ai lucrat in alt domeniu. Tinand cont numai de cati suplinitori necalificati profeseaza, ar fi chiar culmea...am si eu copil la scoala si vad multe! Dar in tara asta e posibil orice. Va voi tine la curent in functie de detaliile pe care le voi afla si va rog sa faceti acelasi lucru. Mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu stiu nimic despre proba orala la limba romana. Poate te indruma cineva care stie despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ziua. spune-ti-mi va rog daca pot sustine examenul de titularizare avand in vedere ca nu am dat licenta dar am dat/luat examenul la modulul psihopedagogic. va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca nu ai terminat facultatea poti da examenul doar pentru suplinitori necalificati.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna!Daca nu te duci la concursul de tiularizare din 13 iulie nu te poti duce la cel din august si sa te inscri doar atunci? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ba da. Pentru examenul din august poti sa te inscrii si acum si in a doua sesiune de inscriere 1-2 august.

    RăspundețiȘtergere
  12. As vrea si eu sa ma inscriu in august pentru limba franceza...aveti idee daca se da si oral? E prima oara cand dau examenul si nu stiu la ce sa ma astept...Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua,
    Am absolvit o facultate de limbi straine(japoneza-engleza) si am terminat si modulul psiho-pedagogic, dar nu mi-am luat licenta la proba A - lb japoneza. In schimb, mi-am luat examenul de licenta la lb engleza. Am inteles ca nu pot participa decat la examenul din 4 august pentru suplinitori necalificati pe limba engleza.
    As dori sa stiu daca actele pentru dosarul de suplinire sunt aceleasi cu cele pentru dosarul de titularizare. Si in acest caz, la punctul 1 este specificat copii legalizate de pe actele de studii si foaia matricola. Daca nu mi-am luat licenta, acestea vor fi de pe diploma de BAC si foaia matricola din liceu sau foaia matricola din facultate si o adeverinta de asbolvire a facultatii?

    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stiu sigur cum va fi anul acesta in august, dar cel mai probabil va fi oral.
    Dar iti spun din experienta (am dat si in iulie si in august), e mult mai usor la oral.

    RăspundețiȘtergere
  15. Atata timp cat nu ai luat examenul de licenta, cei de la facultate nu iti pot da adeverinta de absolvire. Asa ca diploma care trebuie legalizata este cea de liceu. Acum cu foaia maticola... nu stiu care trebuie. Tu sa le ai pe amandoua si cea de la facultate si cea de la liceu. Dar nu legalizate, am auzit ca nu in toate judetele au cerut sa fie legalizate. Daca iti cere sa legalizezi, te duci atunci. Dar sa te duci pe 1 august dimineata, ca sa ai timp.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua,

    Nu ma refeream la o adeverinta care sa substituie diploma de licenta, ci pur si simplu o adeverinta care sa ateste faptul ca totusi am terminat facultatea, fara sa-mi iau licenta. Nu se poate obtine asa ceva? Dar banuiesc ca nu-mi foloseste oricum la dosarul de suplinire.

    Eu imi doresc numai sa ma lamuresc in legatura cu actele pt dosarul de suplinire, daca cei de la inspectorat imi tot spun ca nu stiu nimic si ca totul este pe site.Imi cer scuze anticipat daca sunt insistenta.

    Si vreau sa va mai intreb altceva...Eu candidez pt un post in Buzau, dar medicul meu de familie este in Bucuresti. Trebuie sa ajung la medicul de familie sa-mi iau o adeverinta care sa arate ca sunt apta de munca si apoi sa merg la un medic de medicina muncii? Sau as putea sa merg in Buzau doar la un medic de medicina muncii?


    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. buna ziua

    stie cineva la examaneul pentru educatie plastica cum e?
    doresc sa dau in august, dar nu am gasit variante de subiecte....

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Adeverinta cum ca ai terminat facultatea dar nu ai luat licenta nu cred ca iti vor da cei de la facultate si chiar daca ti-ar da, nu cred ca o poti folosi.
    Tot primesc comentarii cum cei de la inspectorat nu stiu nimic. Daca ei nu stiu, atunci cine ar trebui sa stie? Din cate imi dau seama sunt niste nesimtiti. Ei ar trebui sa indrume lumea, nu sa-i puna sa caute pe net...
    Din cate am inteles, au fost multe judete in care a fost de ajuns adeverinta de la medicul de familie. Incearca sa afli de la cineva care a dat in Buzau, pe 13 iulie, daca a trebuit sa se duca la un medic de medicina muncii sau a fost de ajuns cea de la medicul de familie.

    RăspundețiȘtergere
  19. daca nu am urmat modulul pedagogic in schimb am facut facultatea 4 ani, ma pot inscrie acum in august?

    RăspundețiȘtergere
  20. Poti sa te inscrii, dar doar pentru suplinitori necalificati.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua!

    Am absolvit in vara acestui an facultatea de Comunicare si Relatii Publice si modulul psihopedagogic (nivel I) organizat de facultatea de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

    Ma pregatesc acum sa depun dosarul pe 1 august pentru a candida la postul de suplinitor si am inteles ca va fi un examen scris dar nu stiu la ce sa ma astept.

    Daca imi poate da cineva informatii legate de examenul de pe 4 august as ramane recunoscatoare.
    Mentionez ca eu pot preda cultura civica!

    Aimee

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi puteti spune in ce consta proba practica la examenul pentru suplinitori necalificati din august?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Aimee, nu stiu ce fel de informatii doresti. Da, examenul va fi scris.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu stiu in ce consta practica la examenul pentru suplinitori necalificati din august.

    RăspundețiȘtergere
  25. buna ziua AS dori sa stiu si eu dak mai pot sa ma inscriu in august si in cat este la satu mare dak stie careva sa ma anunte ca eu inca nu mi-ai scos diploma de la modulul pedagogic k sunt in concediu pana acuma la 1 august si sa stiu dak tot acele acte trebe ca la titularizare si imi trebuie si foaia matricolo de la facultata?multumesc de raspuns

    RăspundețiȘtergere
  26. Si as mai avea o intrebare eu nu stiu din ce sa ma pregatesc am terminat facultatea de stiinta mediului si practica pedagogica am facut-o la sc generala la biologie si nici nu stiu c-am ce sa invat si de unde?multumesc mult si astept daca se poate si eu un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  27. Florica, data de depunere a dosarelor pentru examenul din august este: 1-2 august. Fara diploma la modulul pedagogic poti sa te inscrii doar pentru necalificati. Si da, iti trebuie si foia matricola de la facultate.
    De pregatit, trebuie sa o faci din cartile de la bibliografia din programa.

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumesc de raspuns nu ca dupa data de 1 merg si imi scot diploma merg in 1 si dupa merg in 2 la satu mare si ma inscriu da vroiam sa vad daca nu ii tarziu mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna , daca am terminat liceul la profil de filologie si as vrea sa predau franceza ,se poate? ce subiecte ar fi posibile?

    RăspundețiȘtergere
  30. CrisC, iti multumesc pentru toate raspunsurile pe care le-ai oferit celor care au avut nelamuriri.
    Eu sunt proaspat absolventa si m-am decis sa sustin examenul de suplinire din 4 august.
    As avea nevoie de ajutor privind actele necesare pentru dosarul de inscriere. Am inteles ca trebuie o adeverinta de la medic. Nelamurirea mea porneste de la o afirmatie de mai sus: "au fost multe judete in care a fost de ajuns adeverinta de la medicul de familie" . Stii cumva daca in Bucuresti este suficienta o adeverinta de la medicul de familie?
    Multumesc foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  31. Doresc si eu programa pentru titularizare la materia Economie si Educatie Antreprenoriala.

    RăspundețiȘtergere
  32. buna ziua
    Doresc si eu programa pentru titularizare la materia Istorie

    RăspundețiȘtergere
  33. buna cris...doresc si eu programa pt titularizare la materia filosofie.

    RăspundețiȘtergere
  34. doresc si eu programa de titularizare geografie 2012

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ziua! Eu am terminat romana-engleza la Goldis. Ce calitati trebuie sa indeplinesc ca sa pot lucra in invatamant? Nu am deocamdata modulul pedagogic, acum urmeaza sa ma inscriu.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ziua. Eu am terminat la Goldis romana-engleza. Ce conditii trebuie sa indeplinesc sa pot lucra in invatamant? Deocamdata nu am modul pedagogic, urmeaza sa ma inscriu. Multumesc pt. raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara modulul psihopedagogic nu poti preda decat ca necalificat. Trebuie sa urmaresti dupa examenul din 2 august, sa vezi cand se da examenul pentru necalificati.

      Ștergere
  37. buna ziua,as avea si eu o nelamurire,in ceea ce priveste examenul de titularizare de la anul.am terminat facultatea de stiinte ale educatiei in invatamantul primar si prescolar in anul 2010,in acelas an am dat examenul de titularizare dar am obtinut o nota mica,dar as dori sa aflu daca pot da sigur anul urmator examenul de titularizare.iar a doua nelamurire care as mai aveau-o ,ar fi aceea ca eu am avut acea bursa pentru obtinerea postului in mediul rural,iar daca as obtine nota 7 ,m-as pute titulariza in mediul rural?daca ma puteti ajuta cu aceste lamuriri.va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: