joi, 22 iulie 2010

Subiecte chimie titularizare 2010

Mai jos am afisat subiectele si baremele de notare la chimie. Sunt subiectele date anul acesta la titularizare.
De curiozitate... sa-mi spuna un profesor titular la aceasta disciplina, cam ce nota ar fi luat el/ea daca ar fi dat examen anul acesta. Doar daca doreste cineva, anonim, nu ma intereseaza decat sa fie sincer.

Subiecte chimie titularizare 2010

Subiecte chimie titularizare 2010 pagina 1Subiecte chimie titularizare 2010 pagina 2Subiecte chimie titularizare 2010 pagina 3

Bareme de notare chimie titularizare 2010

Bareme chimie titularizare 2010 pagina 1Bareme chimie titularizare 2010 pagina 2Bareme chimie titularizare 2010 pagina 3

Subiectele de anul acesta la biologie sunt afisate la link-ul urmator:
Subiecte biologie titularizare 2010


Variante Subiecte Titularizare

6 comentarii:

  1. Eu i le-as da d-lui Funeriu sa vad ce nota ar lua (e absolvent de chimie); subiecte facute sa isi bata joc de profesori. Si afirma domnul ministru ca profesorii sunt slabi, dar cei care au facut asemenea subiecte cum sunt? Sau au fost comandate astfel de subiecte pentru a convinge populatia ca profesorii sunt slab pregatiti? De ce nu sunt trasi la raspundere cei care au dat subiecte in afara programei? Asta nu a vazut domnul ministru, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. d-nul funeriu probabil ca nici macar nua vazut cum se preda la un lice.ce legatura au aceste subiecte cu ceea ce predam noi profesorii preuniversitari.la faclultate da trebuie sa de-a examen din asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. daca s-au pus pe facut rau sa vedeti anu'l asta ce o sa fie.Urasc chimia din toate madularele ei dupa 15 ani de profesorat si 5 ani de facultate.mai bine dadeam la ase ca toti prostii din vremea noastra si nu ne mai chinuiam cu formula lui peste prajit.Sa invatam ca boii ca sa predam un an intreg formula acidului sulfuric.Si ala cu mari suferinte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Are cineva rezolvarea subiectelor de chimie de la titularizare-2 august 2012?Am tot cautat pe site dar nu am gasit!Cine are sub.rezolvate va rog mult sa postati sa vedem si noi!Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate posta cineva rezolvarea subiectelor de la titularizarea din 2 august 2012 la chimie ?Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună ziua, ma poate ajuta cineva cu subiectul prezentați doua activități de invatare centrate pe rezolvarea de probleme care sa dezvolte competenta integrarea relațiilor matematice în rezolvarea de probleme. Sau daca îmi puteți recomanda o carte cu informațiile necesare. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: