Am gasit pe un site cateva materiale pentru diferite discipline, intitulate: "Ghid de evaluare". Cine are nevoie de asa ceva le poate descarca de aici:
Ghid de evaluare biologie
Ghid de evaluare chimie
Ghid de evaluare fizica
Ghid de evaluare geografe
Ghid de evaluare informatica
Ghid de evaluare istorie
Ghid de evaluare limbi moderne
Ghid de evaluare limba romana
Ghid de evaluare matematica
Ghid de evaluare socio umane
Ghid de evaluare TIC
Tot acolo am gasit si urmatoarele documente (le-am postat, poate intereseaza pe cineva).
Analiza sistemelor de evaluare digitale
Caliatatea evaluarii in invatamantul preuniversitar - studiu statistic descriptiv
Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice
miercuri, 8 august 2012
Ghid de evaluare
Etichete:
Biologie,
Chimie,
Fizica,
Geografie,
ghid,
ghid de evaluare,
informatica,
Istorie,
Limba romana,
Matematica
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1. unde pot gasi modele pentru definitivat ?
RăspundețiȘtergere2. dupa ce metodologie se merge ?? cand are loc prima sedinta de repartizare?? am foarte multe documente salvate si in fiecare este trecuta cate o data :)))
Eu stiu ca pe 13 este pentru titulari si pe 16 pentru suplinitori.
Ștergeremultumesc!
RăspundețiȘtergereCu placere.
ȘtergereBuna ziua,
RăspundețiȘtergereAm si eu 2 nelamuriri:daca am luat titularizarea si nu am def-ul,intru pe perioada determinata sau nedeterminata? Si ce se intampla daca trebuie sa stau acasa 1 an pentru crestere copil(asta in cazul in care intru pe perioada determinata)?
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Te angajezi pe perioada determinata, iar cand o sa iei definitivatul se schimba contractul pe perioada nedeterminata.
ȘtergereLegat de concediu crestere copil, nu stiu.
daca nu m-ama prezentat la examenul de suplinire mai am vreo sansa anul asta? am auzit ca se primesc cereri la inspectorate pentru posturile neocupate din septembrie,as vrea sa stiu daca este adevarat.multumesc anticipat.mentionez ca am avut accidente de circulatie si din aceasta cauza nu am mers la examen.
RăspundețiȘtergeream o mare nedumerire :am obtinut cea mai mare nota din prahova la disciplina mea de concurs insa centrul de concurs unde sunt inscrisa nu are posturi titularizabile dar exista alte centre cu posturi titularizabile unde nu s-a obtinut nota 7 si acele posturi raman neocupate ,oare pot ocupa eu un post acolo din moment ce subiectele au fost unice?
ȘtergereAm si eu o problema asemanatoare cu cea din comentariul de mai sus. Am terminat masterul in domeniul istoriei anul trecut si am modulul psiho-pedagogic nivelul 1. Nu am dat examenul de titularizare niciodata. In aceste circumstante banuiesc ca tot necalificat sunt considerat nu? Singura sansa de a intra in invatamant este sa ma inscriu la acest examen de suplinitori(daca va avea loc parerile sunt impartite)?
RăspundețiȘtergereVa multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Da, parerile sunt impartite pentru ca nici cei din minister nu ne ofera ceva clar.
ȘtergereDaca nu dai examenul de titularizare nu ai cum sa fii calificat.
am luat cea mai mare nota la titularizare in prahova si centrul de concurs unde sunt inscrisa nu are posturi titularizabile ,insa exista centre cu posturi titularizabile unde nu s-a obtinut nota 7 ,oare pot sa ocup acolo un post titularizabil din moment ce subiectele au fost unice?
RăspundețiȘtergereDin cate stiu eu, poti sa ocupi, dar nu la prima repartizare.
ȘtergereBuna seara! Am o nelamurire: daca am luat o nota frumusica la examenul de titularizare dar, totusi postul pe care mi-l doream eu poate fi luat de altcineva, pot opta pentru un post din alt centru decat cele de la centrul meu? multumesc
RăspundețiȘtergeretrebuie sa avem masterul pentru a ne putea titulariza in invatamant?
RăspundețiȘtergereNu, poti si fara master.
ȘtergereAm si eu o intrebare...termin anul acesta facultatea de litere si nu prea stiu cum e cu tittularizarea,adica ce trebuie sa fac ca sa ocup un post. daca imi puteti spune si mie ceva referitor la asta..multumesc ,astept rasp voastre
RăspundețiȘtergereCat de curand trebuie sa apara metodologia. O descarci si o citesti cap coada, pentru ca acolo ai toate informatiile necesare: calendar, acte necesare pentru dosar.
ȘtergereApoi cand apare centralizatorul pentru 2013 il descarci si in functie de facultatea si specializarea care ai terminat-o vezi ce obiecte poti preda. Apoi descarci programa si te apuci de invatat.
Cam atat pentru inceput. Daca mai sunt intrebari tot aici ma gasesti :)
Buna ziua , intrebarea mea este, unde se vor face inscrierile si unde se vor da examenele .Multumesc.
RăspundețiȘtergereSe va afisa la inspectorat.
Ștergere