marți, 13 iunie 2017

Blog - Titularizare, suplinire, definitivat si grade didactice

Am observat ca odata cu trecerea timpului, nu mai sunteti asa interesati de acest site. Am tot incercat sa-l fac mai usor de vizualizat, mai usor de cautat informatii in el, dar din pacate atat am reusit sa fac.
In anii precedenti mai vedeam activitate pe site, dar acum (desi intra foarte multa lume pe site), nu se mai scriu comentarii ca inainte. Nu mai vad discutii constructive pe site. Foarte multa lume vine si imediat pleaca de pe site.

Vreau sa-mi spuneti parerea voastra:
Credeti ca inca e util acest site?
Ce sugestii aveti, pentru a fi mai atractiv acest site?


Puteti scrie la comentarii, tot ce credeti ca e util pentru acest site.

Daca doriti, puteti participa si la sondajul afisat in stanga sus:
Cat de util este acet site?


Subiecte titularizare, definitivat si grade didactice

55 de comentarii:

  1. Buna, pe mine cel putin ma ajutat foarte mult, fiind si debutanta mi-a fost util de fiecare data. Multumesc mult ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e.Imi cer scuze,dar eu abia daca pot sa deschid un email,iar noaptea e singura sansa de a accesa internetul,dar e obositor.Cauza este conexiunea ce o detin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,

    este foarte util blogul. Din pacate, desi am intrat de mai multe ori, nu am scris nimic pana azi.
    Sunt foarte multe lucruri utile, usor de gasit. Si ce este mai important, ceea ce am vazut la un moment dat si atunci nu i-am dat mare importanta, cand am avut nevoie l-am putut regasi.
    Multumim pentru tot ce faceti aici!

    Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Site -up e util ,nu va faceti problems ,insa lumea e scarbita de ceea CE se intampla in invatamant .Posturi zero ,LA Romana cel putin toate au cost fraudate. Fie prin pretransfer de LA invatator LA professor FARA EXAMEN DE SPECIALITATE ,fie au fost late pe pile cu 253 ,fie NU SE PUBLICA ,BA CA PENSIONABILII MAI VOR SA LUCREZE BA CA DIRECTORUL ARE VREO NEPOATA ...ETC NU MAI VORBESC DE BATJOCURA METODISTILOR CARE DAU ZECE DUPA SPRANCEANA UNORA CARE LA SCRIS IAU 5 SI CATE SI MAI CATE TINERI VALOROSI CARE AN DE AN IAU NOTE MARI LA TITULARIZARE ,PESTE 8 NU SE POT TITULARIZA ,FIINDCA POSTURILE SUNT OCUPATE DE CEI CE SE TITULARIZASERA CANDVA CU 6SAU DE CEI CARE S-AU TITULARIZAT DAND EXAMEN DIN ARITMETICA SI AU DEVENIT PESTE NOAPTE PRODESORI DE ROMANA FARA EXAMEN .SPAGUITORII DIN MINISTER ISI FAC MENDRELE ALATURI DE SPAGUITORII DIN SISTEM .LUMEA E INGROZITA ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea adevărat. Aș vrea să încep o petiție. Am reuși să eliminam asemenea sistem de a da examen anual și de a fi fără loc de munca la infinit!?

      Ștergere
    2. Asa este. Am patit-o pe propria piele cu niste scarbe de directori.
      Mi-e sila de sistemul asta, anul acesta e a doua oara cand dau examen si daca ma mai confrunt cu astfel de probleme, abandonez. Asa ceva este inadmisibil.

      Ștergere
    3. E groaznic acest sistem. Am vechime in invatamant si rezultate, dar e o mare problema cu aranjamentele.Se fac la greu si sunt o suita de etape de transfer, pretarnsfer, detasare, detasare la cerere, etc, etc. Unii cu note mari si cu toate drepturile, au fost tot cu ghinion, nereusiond titularizare, din cauza aranjamentelor. Unde mai pui ca poti sa iei ore, sa fie post intreg sau jumatatede post, spre ex, dar cand te duci la scoala, incepe directprul si cei care mai au ore la respectiva disciplina, ca nu mai sunt ore, din varii motive. Defapt, vor sa le dea plus catedra altora, dar trebuia totusi sa le scoata in aplicatie. Adica dai examen, iei nota si apoi trebuie sa umbli sa te interesezi daca nu deranjezi pe cineva ca iei acele ore. E cumplit cata hotie si smecherie se face in invatamant cu posturile. ...iar oamenii cred ca nu au habar profesorii si iau note mici la titularizari. O intreaga poveste,,,! Rusinos ce se intampla in domeniul educatiei. Asta numai educatie nu poate fi. Astept sa vad daca se publica acest mesaj.! Sau deranjez pe cineva???

      Ștergere
    4. Cunosc multe cazuri in care oamenii au ramas fara posturi chiar cand au ajuns la scoala. Chiar la gradinita din cartier, educatoarea nu a dat examenul de titularizare anul trecut. Chiar daca se stia de un an ca educatoarea veche va iesi la pensie, postul nu a fost scos la concurs. De ce?
      Rezolvarea sta tot in mainile noastre: reclamatie la inspectorat, minister, politie, scris la ziar, la televiziune. Din pacate nu sunt, sau sunt atat de putine incat sunt ignorate.

      Ștergere
  5. Acest site mi a oferit informatiile inaintea celorlalte site -uri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate nu sunt locuri pentru profilul de profesor Electrotehnic !

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru mine este foarte util acest site,va urmaresc cu interes!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua.
    am eu o intrebare .Ce poate face un candidat la ocuparea posturilor didactice profesori, fara grad ,pedagogie nivel 1,care la inspectia speciala in clasa nu a luat nota de trecere ci 4.65.Poate repecta inspecia ? poate merge in toama?a depus contestaie.candicad care poate sa faca planul de lectie perfect,dar primeste evaluator si elevi necalificati la sfarsit de ani si in 10 zice nu a putut sa faca minune.cum poate merge mai departe ca sa prinda un post ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-o lua in nume de rau dar poate e cazul sa se reorienteze profesional persoana in cauza...Nu e totul sa stii sa faci un plan de lectie! ...

      Ștergere
    2. A! Si inca ceva! Posturile nu fug - deci nu trebuie prinse! Daca e corecta treaba - trebuie sa fie calificat pentru un post :)

      Ștergere
  9. Bună ziua.
    Pentru mine este foarte util acest site. M-a ajutat de multe ori. Nu am ce comenta pentru că informațiile sunt clare, cel puțin pentru mine, iar când am avut întrebări nu am ezitat să le adresez.
    O zi ușoară și spor la învățat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Util... te rog nu inchide!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua, acest site este foarte util, v-am admirat adesea pentru initiativa si rabdare. Pentru un incepator, intrarea in sistemul de invatamant poate parea extrem de complicat, astfel incat acest site este mai mult decat binevenit! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Site-ul este foarte util. Am aflat foarte multe informatii prin intermediul articolelor postate aici. Si comentariile postate de persoanele care au vizitat site-ul au fost de mare ajutor. Dupa parerea mea, site-ul este mai mult decat OK, am gasit tot ceea ce am cautat. A fost mult mai usor pentru mine sa intru pe acest site si sa caut subiectele, programe, decat sa le caut in alta parte. Oricine vrea sa afle informatii le poate gasi aici cu usurinta. Este un site foarte util pentru persoanele care vor sa intre in sistemul de invatamant. Pe aceasta cale, vreau sa multumesc autorului site-ului pentru toate articolele.

    RăspundețiȘtergere
  13. este util acest site , dar majoritatea vor mura-n gura si nu se obosesc sa scrie,sau sa dea informatii.Nu costa nimic daca se face schimb de informatii ,idei,pareri...

    RăspundețiȘtergere
  14. Este foarte util. Cel putin din punctul meu de vedere. Sunt la inceput de drum si acest site m-a ghidat foarte mult! 😌😌

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna. Eu il consider foarte eficient pentru candidatii invatamantului romanesc. Fie el temporar utilizat, eu il consider necesar pentru unii dintre noi. Multe informatii le-am gasit aici, nu in alta parte, asa ca sper sa nu il incheiati. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Este foarte util. Stiu foarte multa lume care intra aici. Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie mi se pare foarte util site-ul având în vedere faptul că am aflat informații pe care nu le-am găsit nicăieri. Mi-ar plăcea să discutăm despre modul de abordare al subiectelor la examen si despre modul în care se realizează detașarile, transferurile

    RăspundețiȘtergere
  18. Faceti o treaba foarte buna, am gasit de multe ori pe acest site informatii utile pe care nu le-am gasit acolo unde era normal sa fie (de ex pe site-urile inspectoratelor sau pe site-ul ministerului). Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  19. E in topul preferintelor mele pt resurse si alte informatii din invatamant.E buna initiativa d-vaostră de a ne trezi putin si a ne face sa ne dăm seama că cineva muncește pt. asta și merita macar un
    feedback. Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am vrut sa va trezesc, dar aveam nevoie de un feedback.
      Ma bucur ca ti-au fost de folos informatiile gasite aici.
      Din pacate dintr-o medie de peste 1000 de oameni pe zi care intra pe site, am doar 22 de comentarii la aceasta postare si doar 36 de oameni care au participat la sondajul de sus (Cat de util este acet site?).
      Nu stiu ce sa cred :(

      Ștergere
    2. Eu consider ca este un site foarte bun si foarte util, eu mereu am gasit informatiile de care aveam nevoie. Va multumesc pentru ceea ce faceti !

      Ștergere
  20. Buna.Daca as lua la titularizare peste 7 si nu sunt posturi aproape de localitatea mea de domiciliu as putea sa optez pt posturi incomplete care au viabilitate 4 ani?
    De exemplu am 2 posturi aproape, unul cu 16 ore, celalalt cu 6 ore, ambele viabilitate 4 ani.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna seara, este foarte util acest site.M-a ajutat mereu cu informatii si nu as vrea sa se inchida!Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua...Nota de la proba scrisa se aduna cu cea de la inspectia la clasa si da o nota finala pentru a ocupa un post? Sau conteaza doar nota de la proba scrisa pentru ocuparea postului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 25% nota la inspectie
      75% nota la scris
      Citeste in metodologie.

      Ștergere
  23. Bună ziua! Programa și subiectele pentru titularizare învățători sunt aceleași și pentru suplinire?
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am si eu o intrebare daca stie cineva:ma pot inscrie la examen pentru Liceu de muzica profil vocational avand in vedere ca am facut facultate de 3 ani,deci nu am studii de lunga durata care am inteles ca sunt necesare pentru a preda la liceu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu poti preda doar la nivelul clasei a-IX-a si a-XII-a liceu.

      Ștergere
  25. Este foarte util acest site,de fiecare data cand am avut nevoie de informatii aici am gasit.

    RăspundețiȘtergere
  26. Este un site foarte util !

    RăspundețiȘtergere
  27. Da,este util.nu am postat nimic pentru ca am gasit raspunsurile din intrebarile altor colegi

    RăspundețiȘtergere
  28. Este un blog util pentru cei care participa la examene . Multumim pt munca depusa in strangerea informatiilor .

    RăspundețiȘtergere
  29. Este foarte util.Ne ajuta enorm pe cei care sustinem examene.Este o munca infernala de aceea multumim pentru sprijinul acordat

    RăspundețiȘtergere
  30. Da e un blog foarte util numai ca unii colegi nu raspund .

    RăspundețiȘtergere
  31. Bună ziua. Am susținut examenul de titularizare iar acest blog a fost ”prietenos” pentru mine. Încă urmăresc cu interes postările dumneavoastră. De câte ori am nevoie revin la informațiile de aici. Nu-mi place să postez comentarii, însă cred că sunteți foarte obosită, la final de an școlar și aveți nevoie de câteva zile de ”reîncărcare”, pentru a o lua de la capăt. Așa pățesc și eu la final de an școlar. Am mai mulți colegi care vă urmăresc, așadar nu vă descurajați. Ar fi păcat să se piardă un lucru muncit bine și cu folos. Vă felicit și vă mulțumesc pentru că existați. Vă doresc să aveți energie și curaj. Cu drag, Elena

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest site este foarte util. Multumesc pentru informatiile oferite.

    RăspundețiȘtergere
  33. Îmi place , e interesant si util. Eu mereu intru pe el pentru informațiile de care am nevoie.Mulțumesc ca existi

    RăspundețiȘtergere
  34. Îmi place , e interesant si util. Eu mereu intru pe el pentru informațiile de care am nevoie.Mulțumesc ca existi

    RăspundețiȘtergere
  35. BUNA ZIUA!PUTETI POSTA VA ROG, REZOLVAREA UNUI SUBIECT DE TITULARIZARE GEOGRAFIE (SUBIECTUL III MAI CONCRET).SUNT LA INCEPUT DE DRUM SI AM NEVOIE DE UN PIC DE ORIENTARE.MULTUMESC ANTICIPAT!

    RăspundețiȘtergere
  36. Este foarte util. Vă mulțumesc pt toate informațiile. Vă urmăresc și vă rog să continuați.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mulțumim pentru efort, bineînțeles că este util, mai ales pentru cei la început de drum, care sunt în căutare de informații relevante.
    Mi-aș dori să găsesc mai multe exemple de subiecte din anii precedenți la titularizare, eventual niște rezolvări ale acestora.

    RăspundețiȘtergere
  38. Extrem de util, nici nu se pune problema! Acest blog trebuie sa continue!

    RăspundețiȘtergere
  39. Foarte util.... Eu mă inspir din el, mai ales ca sunt la început de drum... Mulțumim pentru tot ce postaţi... Uneori uităm sa fim recunoscători ...apreciez ca oferiţi informații relevante...

    RăspundețiȘtergere
  40. Ce as fi vrut sa văd,măcar orientativ,e un model de subiect rezolvat la limba și literatura română.. Mai ales punctul 3,cu metodoca...eu am participat anul trecut, am luat peste 7...dar nu e suficient... Sau măcar cineva care a luat o notă mare sa îl rugăm să ne dea mai multe indicații

    RăspundețiȘtergere
  41. buna ziua.as vrea sa stiu si eu cati candidati au participat pentru educatori si invatatori la titularizare in BUCURESTI si cati au promovat?

    RăspundețiȘtergere
  42. Pt.examenul de suplinitori la informatica gimnaziu se dau aceleasi subiecte ca la titulari liceu?

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: