sâmbătă, 23 iulie 2016

Afisare rezultate titularizare 2016

Rezultatele la examenul de titularizare vor fi afisate pe data de 27 iulie 2016. Asa ca va sfatuiesc ca pana atunci sa nu credeti nimic din ce apare pe internet.

Cand se vor afisa si pe site-ul ministerului le voi pune si eu pe site.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

9 comentarii:

  1. buna seara ,eu am dat la ed.fizica la subiectul 3 una dintre cerinte ne cerea sa facem niste exerciti pentru ''pregatire organismului pentru efort ''insa eu nu am mai trecut formatile de lucru, nici clasa, am trecut doar exercitiile variante de mers si variante de alergare, am uitat satrecinsa alregare cu pas sarit si alregaree cu pas sasltat,intrebarea este- va puncta ceva la acest exercitui sau o sa ma depuncteze? va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua
    As vrea sa obtin un post pentru suplinitor necalificat si toate testele care le-am gasit pe internet au un subiect care iti cere sa faci un plan didactic pe baza unui tabel , daca stie cineva despre ce e vorba , as dori sa stiu cum pot sa invat sa fac un plan didactic corect avand in vedere ca am absolvit doar liceul (profilul stiinte ale naturii) si anul acesta am intrat la PIPP , deci pana acum nu am auzit de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      Cauta pe google plan de lectie pentru disciplina care te intereseaza.

      Ștergere
  3. As dori sa stiu ce se intimpla cu locurile neocupate; se organizeaza un alt concurs in septembrie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare, deoarece nu am la cine apela sa ma lamureasca. Persoanele care s-au inscris la titularizare anul acesta cu note din anii anteriori, apar pe lista candidatilor inscrisi de pe edu.ro? Multumesc mult. O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  7. Am observat si eu ca inainte de a se afisa rezultatele, apar pe internet tot felul de statistici. De unde sa faca statistici daca notele nu sunt publice inca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pun astfel de statistici tocmai pentru a intra lumea la ei pe site. Stiu ca asta se cauta si asta pun. Nu ofera nici o informatie utila.
      Pe viitor e bine sa evitati astfel de site-uri.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: