duminică, 15 mai 2016

Centre inscriere concurs titularizare 2016

Am vazut ca unele inspectorate au afisat si pe internet centrele de inscriere la concursul de titularizare 2016. Din pacate nu toate inspectoratele judetene au facut asta. Pacat ca in aceasta perioada, inca mai sunt judete care nu au un site actualizat, de unde sa ne putem informa mult mai usor, asa cum este normal.

Deci, pentru cei care nu gasesc centrele afisate pe site-ul inspectoratului judetean, unde vor sa participe la concurs, trebuie sa faca un drum personal pana la inspectorat, sa vada ce este afisat acolo.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

7 comentarii:

  1. Buna ziua,am o nelamurire si sper sa ma ajutati.Posturile care sunt publicate acum pe site-ul edu.ro raman toate pentru ex din 20 iulie?In Sb este un post la un lic pedagogic care nu e trecut ca propus pt continuitate.Cand m-am dus la director sa-mi dea avizul pt liceu,mi-a zis ca e propus pt continuitate la detasare in interesul invatamantului in luna august.Nu au fost detasarile?Fara acel aviz de la liceu pot sa iau postul in sedinta publica?multumesc.Iulia teodorescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca la momntul sedintei publice pentru repartizarea posturilor, acel post mai apare pe liste, poti sa-l iei fara probleme. Dar sa stii ca mai dispar, asa in bezna noptii :(

      Ștergere
  2. Buna ziua! Am tot cautat si nu gasesc o bibliografie pentru examenul de titularizare limba engleza.Pe site-ul edu.ro nici o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara!Pentru titularizare la educatoare care programa e valabila cea din 2010?Cand aflam unde se tine inspectia la clasa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua! Pentru suplinire când se vor depune actele? Deoarece pot da licența doar în februarie presupun că pot ocupa doar un post de suplinitor, este adevărat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deoarece reușesc să dau licența doar în februarie, presupun că pot lua doar post de suplinire, este adevărat? Când se fac înscrieri pentru suplinitori?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,as dori si eu sa candidez in septembrie pt postul de suplinire-Limba romana,însă am o mare nedumerire...sunt la prima experienta si nicăieri nu găsesc o bibliografie,sau sa îmi spună din ce ar trebui sa mă pregătesc.multumesc anticiat,ma poate ajuta cineva cu informatia??

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: