luni, 8 septembrie 2014

Scurt review :)

Dupa cum ati observat, nu am mai pus nimic pe site din luna iulie. Din pacate nu mai am asa mult timp sa ma ocup de site, dar va promit ca voi incerca sa va tin la curent cu informatii si pe cat posibil voi mai raspunde si la comentarii.

Anul acesta site-ul a avut un numar record de cititori, ma gandeam ca poate voi trece de 5.000.000, dar se pare ca am trecut de mult :) Nu mai spun ca am peste 4000 de abonati pe mail si peste 6000 pe facebook. Asta ma bucura, inseamna ca a devenit un site cunoscut si munca mea nu a fost in zadar.
Stiu, ma laud si eu putin, dar sunt bucuroasa de ce am reusit sa fac in aproape 5 ani, de una singura.

As vrea sa il fac mai usor de utilizat si de gasit informatii in el, din pacate nu prea ma pricep. Folosesc o platforma gratuita blogspot, de la google... pun postari si cam atat :)
Am sa incerc ca informatiile importante sa le evidentiez, sa fie cat mai vizibile, dar daca folositi casuta de cautare e mult mai bine. Casuta de cautare de pe site, cauta automat si in comentarii.

Pentru cei interesati: in aceasta perioada (si in perioada urmatoare), vor fi puse anunturi la inspectorate cu posturi scoase la concurs pentru calificati si necalificati. Urmariti pe la inspectorate sa vedeti ce mai apare.


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

31 de comentarii:

  1. Multumesc mult, pe mine personal m-a ajutat foarte mult, atat la def. cat si la titularizare.
    Stefan

    RăspundețiȘtergere
  2. va multumim!munca dumneavoastra nu e in zadar....dar ar trebui apreciata,cu macar cate un multumesc,de mai multi utilizatori!
    asadar: va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim mult pentru efort si iti dorim multa sanatate si putere de munca pentru a continua

    RăspundețiȘtergere
  4. plecaciuni in fata D-stra pentru munca titanica pe care o infaptuiti pentru noi... o sa va urmaresc in continuare, pentru ca urmeaza sa iau definitivatul ... MULTUMIM !

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumim pentru efort si informatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumim pentru toate informatiile utile. Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare, imi puteti spune in ce perioada se fac inscrierile pentru definitivat?
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu. De obicei prin luna noiembrie. Mai asteapta putin sa apara metodologia si calendarul.

      Ștergere
    2. In octombrie.asa a fost anul trecut!

      Ștergere
    3. Anul trecut s-au facut inscrieri in perioada 15-25 noiembrie: http://examentitularizare.blogspot.ro/2013/11/metodologie-si-calendar-definitivat-2014.html
      Stiu ca anul trecut a fost ceva mai ciudat. In multe parti s-au facut inscrieri mai devreme, chiar daca metodologia si calendarul nu aparusera inca.

      Ștergere
  7. BUNA, as dori sa va adresez o intrebare : dupa ce se vor scoate posturi la concurs suplinire la nivel de scoala subiectele vor fi asemanatoare cu cele de la titularizere ??? as dori un raspuns ... VA MULTUMESC !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc pentru raspuns...mi-a spus cineva ca saptamana asta se fac inscrierile...stiam ca nu are cum dar am vrut sa fiu sigura.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara.Anul acesta am dat pentru prima data examenul de titularizare.Am luat o nota intre 5 si 7.Am fost in sedinta publica din 4 august, mi-am ales scoala, de la 1 septembrie mi s-a incheiat contract de munca (1 sept.2014 - 31 aug.2015) profesor suplinitor calificat, catedra intreaga. Azi mi s-a spus ca de fapt contractul imi va fi refacut de la 15 septembrie, voi da concurs in scoala si voi fi platita cu ora.Am cerut niste raspunsuri care nu mi s-au dat inca. Cris ce parere ai? Este posibil asa ceva sau s-a strecurat vreo greseala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu nu este posibil, dar se pare inca o data ca la noi se poate orice. Daca postul ti-a fost dat in sedinta publica si mai ales ca ti s-a incheiat si contractul, nu mai trebuie sa dai nimic.
      Si eu nu am inteles, cine ti-a spus ca nu e bun contractul si ca trebuie refacut?
      Eu spun ca daca directorul nu vrea sa-ti dea postul, sa te duci la inspectorat sa clarifici situatia. Teoretic postul este al tau pana la 31 august 2015, pentru suplinitor calificat si fara sa mai dai nici un examen.

      Ștergere
  10. buna , subiectele de concurs suplinire vor fi asemanatoare cu cele de le tit. ????? va rog dati-mi un raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic da, dar depinde cine face subiectele, pentru ca acum vor fi facute de cei din scoala la care dai examen.

      Ștergere
  11. Buna ziua. As dori sa stiu daca se face vreo preinspectie pt definitivat in afara de inspectiile speciale ? Si daca da, cum se procedeaza, trebuie sa ma inscriu intai si apoi vine sau trebuie sa vina inainte de inscriere? Va multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua! Am o intrebare. Am ocupat un post de educatoare suplinitoare necalificata acum in toamna si m-am prezentat la gradinita. Din motive personale as dori sa renunt. Cum se procedeaza?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anunt directorul ca nu te mai duci si apoi iti dai demisia.

      Ștergere
  13. Buna, prieteni! As vrea sa stiu daca este posibil ca o titulara (invatatoare) sa se transfere pe catedra de religie, ramasa vacanta, din aceiasi institutie, fara sa aiba concurs dat sau dosar pentru aceasta miscare. Trebuie mentionat ca invatatoare titulara are si aceasta specializare pentru a preda religia. M-ar interesa foarte mult sa stiu daca este legal acest transfer. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Criss, este foarte utila munca ta investita aici. Datorita acestor informatii am ajuns sa fiu profesor debutant suplinutor. Anul viitor voi da din nou examen si daca este totul bine voi mai preda un an si din toamna viitoare ma voi inscrie la definitivat, pentru ca din cate observ anul acesta s-au facut deja inscrierile. Sper sa ne ti in pas cu noutatile. Iti multumesc pentru tot efortul depus. Mult respect!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna.as dori sa stiu daca pt.titularizare invatatori programa pe care noi trebuie s o stim pe de rost,ma refer la cea de la clasa ,la romana se mai schimba?eu am dat mereu pe franceza si acum dau pe invatatori.ma puteti ajuta si cu sugestii,materiale,subiecte rezolvate din 2011,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Cris,ma poti ajuta te rog cu un raspuns?A aparut metodologia pt titularizare 2015.Eu voi sustine titularizarea pe invatatori.Care este programa?Subiectele vor fi asemanatoare cu cele dupa 2012 sau pana in 2012?Se va da doar didactica sau si din literatura?Te rog,ajuta-ma!Raluca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu au fost afisate programele pentru 2015 dar nu cred ca se vor schimba.
      Pana nu se schimba legea educatiei din 2011 subiectele vor fi la fel cu cele de dupa 2012.

      Ștergere
  17. Am si eu o intrebare. Din cate stiu eu programa la educatie fizica si sport s-a schimbat in 2012, de ce o aveti afisata pe cea din 2010. Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe site-ul ministerului este afisata programa din 2010. Nu stiu unde ai auzit ca s-a schimbat.

      Ștergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: