sâmbătă, 26 iulie 2014

Rezultate examen titularizare 2014

Ieri au fost afisate rezultatele la examenul de titularizare 2014. Din pacate nu am avut timp sa le afisez ieri, asa ca le-am publicat acum.

Rezultate examen titularizare 2014 - judetul ALBA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul ARGES
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul ARAD
Rezultate examen titularizare 2014 - municipiul BUCURESTI
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul BACAU
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul BIHOR
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul BISTRITA-NASAUD
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul BRAILA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul BOTOSANI
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul BRASOV
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul BUZAU
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul CLUJ
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul CALARASI
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul CARAS-SEVERIN
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul CONSTANTA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul COVASNA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul DAMBOVITA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul DOLJ
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul GORJ
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul GALATI
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul GIURGIU
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul HUNEDOARA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul HARGHITA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul ILFOV
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul IALOMITA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul IASI
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul MEHEDINTI
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul MARAMURES
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul MURES
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul NEAMT
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul OLT
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul PRAHOVA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul SIBIU
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul SALAJ
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul SATU MARE
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul SUCEAVA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul TULCEA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul TIMIS
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul TELEORMAN
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul VALCEA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul VRANCEA
Rezultate examen titularizare 2014 - judetul VASLUI


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

112 comentarii:

  1. am o intrebare criss, se face media dintre scris si oral nu? oricum ma incadrez ca suplinitor, vroiam sa te intreb etapa a 2 de repartizare pt suplinitori se face in 4 si 5 august, trebuie sa ma prezint la centru sa vad daca prind post de suplinitor? am 6.50 si e primul an cand particip te rog daca poti raspunde-mi, nu am pe cine sa intreb iti multumesc pt celelalte raspunsuri Nicoleta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa te duci la sedinta publica pentru ati alege post. Posturile se vor lua in ordinea mediilor.

      Ștergere
    2. iti multumesc frumos deci va trebui sa ma prezint la centru de concurs in data de 4 nu? e nevoie de buletin sau alte acte ? eu mai trebuie sa fac ceva pana atunci, sa merg pe undeva sau doar stau si astept sa vad daca voi fi repartizata si mi se va spune pe urma ce trebuie sa fac?multumesc criss mi-ai fost de mare ajutor tot timpul.

      Ștergere
    3. Ai nevoie de buletin. Nu mai trebuie sa faci nimic, doar sa te gandesti ce post ai vrea. Sa te gandesti la mai multe, pentru ca pana la tine se pot ocupa.

      Ștergere
    4. deci prima etapa e in 31 asa mi sa spus de la ora 09:00, a doua etapa au spus de la centru ca inca nu sa stabilit dar presupun ca indiferent de numarul de posturi va avea loc si a II a etapa in data de 4 sau fiecare centru stabileste data si ora? Intreb asta ca sa stiu cand sa ma prezint acolo si sa ma interesez pe unde pot, lista cu posturile vacante este cea de pe edu.ro nu? se poate ocupa ca suplinitor si un post incomplet daca are un numar mic de ore? iti multumesc pentru atentia si timpul pe care mi l-ai acordat

      Ștergere
    5. Ok m-am mai lamurit putin, sa afisat data pt prima etapa de repartizare la inspectorat, sper sa fiu repartizata si eu pe undeva chiar si pe un post incomplet in etapa II cand se va afisa alta lista de rep. inca ceva in caz ca voi fi repartizata nu as putea sa mai aleg inca un post pt a avea mai multe ore? daca voi fi repartizata ce ar mai trebui sa fac ulterior, as avea atatea intrebari, este rau cand nu prea are cine te informa dar ma bucur ca aici am gasit mereu raspunsuri utile altfel nu as fi ajuns in stadiul acesta, nu stiu cum dar binele tau va fi recompensat eu nu pot decat sa-ti multumesc de fiecare data si sa mai raspund cu ce stiu si pot celorlalte intrebari...cu mult mult drag Nicoleta

      Ștergere
    6. Data este deja stabilita in calendarul miscarii personalului didactic. Centrele pot doar stabili ora.

      Ștergere
    7. Nicoleta, ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

      Ștergere
    8. Da, de foarte foarte mare ajutor. Luni de la 9 se va desfasura a II etapa de repartizare, ni sa spus sa ne gandim la ce scoli dorim post, sper sa imi mai poti fi de ajutor si in continuare, multumesc frumos.

      Ștergere
    9. Permite-mi te rog frumos sa iti mai adrese o intrebare, daca exista o situatie in care un candidat a mai predat cativa ani si a obtinut intre timp si definitivatul dar totusi anul acesta a luat nota mai mica cu cateva sutimi decat mine este favorizat? adica daca concuram pt acelasi post are sase sa-l ocupe tot el pt ca are definitivatul? sau repartizarile se fac doar in functie de nota obtinuta, media scris si oral?, suntem din aceiasi zona m-ar interesa sa stiu lucrul acesta pentru a fi atenta la repartizari.Multumesc.

      Ștergere
    10. Nu poate. Posturile in etapele de repartizare se dau in functie de media la examenul de titularizare. Daca ai nota mai mare, atunci vei fi strigata inaintea lui.

      Ștergere
    11. si in cazul in care postul este propus petru continuitate cu media cel putin 5 sau intre 5-7? fara definitivat, fata are cu 3 sutimi mai mica nota de repartizare decat nota mea insa are un alt avantaj are incheiat contract MEN si a mai predat 4 ani la aceiasi scoala, asta inseamna ca isi poate pastra locul nu?mie frica s ama bag, am fost 5 fete din zona dintre care 2 au mai predat, am obtinut nota mai mare decat ele cu cateva sutimi dar nu stiu daca astea fac diferenta :), o sa intreb si cand se fac repartizarile, daca imi vor spune ca postul este liber nu va fi nici o problema iar daca nu va fi ok, mai sunt si altele daca e sa se ajunga la media mea sa mai ocup si eu ceva in zona, oricum dupa repartizari voi reveni cu un comentariu :)

      Ștergere
    12. Buna Criss, am revenit din nou, pana la urma am luat postul in sedinta publica chiar daca avea continuitate mi sa spus ca nu va fi nici o problema, postul era pentru continuitate doar daca cealalta profa avea definitivat sau cel putin nota 7 la examen, oricum si-a luat alte 2 posturi in zona, am semnat pentru post si am mai luat unul pentru a-mi completa norma, am acum 20 de ore, cateva in sat a mine si 2/2 in oras. Eu sper ca totul va fi ok, si daca va fi iti multumesc Criss datorita tie voi fi un om nou, de 3 sau 4 ani va urmaresc am fost si in Spania 2 ani, deci am avut 6.50 si am avut sansa sa-mi aleg aproape tot ce era din zona si chiar din oras, un site foarte util. As mai dori sa te intreb ceva, va trebui sa mai fac ceva de acum inainte? Este primul an si as dori sa stiu daca trebuie sa merg undeva, am auzit ceva ca ar trebui sa primesc o decizie,cand trebuie sa merg dupa ea? in rest mai trebuie sa fac ceva sau doar ma prezint in 1 septembrie la post? Multumesc din inima Criss, cu mult respect Nicoleta.

      Ștergere
    13. Sincer, nu mai stiu cum se procedeaza :)
      Eu stiu ca te duci pe 1 septembrie la scoala pentru a lua postul, dar e bine sa mai intrebi, sau mai bine sa tragi o fuga pe la scoala sa vezi daca gasesti pe cineva.

      Ștergere
    14. O sa incerc sa vorbesc cu cine pot, doar ca e august si au cam plecat in concediu,mai astept putin,fac eu ceva pentru mine este un nou inceput aici in tara vreau sa fie ok totul, voi pastra mereu legatura cu tine esti foarte utila. Nu te cunosc dar permite-mi sa te imbratisez :).Niko.

      Ștergere
    15. Ok asa este cel mai bine, o sa mai scriu aici cu mult respect Nicoleta

      Ștergere
    16. Niko, si eu te imbratisez :) asa... pentru ca pari de gașcă.

      Ștergere
    17. si tu esti...o scumpa, imi place sa fiu buna si recunoscatoare fata de toata lumea si fata de tine nu prea am cum in alt mod :) si da sunt de gasca mai mult in sensul ca imi place sa fiu bine cu toata lumea si sa-mi pastrez alaturi oamenii dragi asa ca tine, esti un exemplu bun pentru multi faci bine, faci ceva util aici si apreciez enorm astfel de persoane sunt greu de gasit deci nu ai cum sa nu faci parte din gasca mea :)

      Ștergere
  2. buna cand se afiseaza lista finala in urma contestatilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lista cu notele dupa contestatii se afiseaza pe 30 iulie.

      Ștergere
  3. nu se deschide lista pt judetul Galati

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! As vrea sa intreb: am participat pentru prima data la concursul de titularizare la chimie, in Prahova, m-am retras, mai pot obtine vreun post de suplinitor?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Eu am media finala 6.77, asta inseamna ca pot intra ca suplinitor. Sunt 2 etape de repartizare, eu trebuie sa ma prezint la a 2-a, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. O intrebare am si eu:am luat 10 la proba practica,6 la scris,rezulta media 7.La care etapa a repartizarii trebuie sa duc???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Etapa a 2-a. Pentru prima etapa, trebuia sa ai peste 7 la ambele probe.

      Ștergere
  7. Buna! Spune-mi te rog cum este posibil ca în urmă cu o săptămână în Iași să fie un număr de posturi pe filosofie, iar apoi să văd că au dispărut din posturi. În plus, mai exista o mare coincidență, doi candidați nu mai apar sub nici o formă pe site-ul Ministerului deși înainte de titularizare apăreau? Cum e posibil? Rog un răspuns!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Cris! Spune-mi te rog dacă este posibil să văd lucrarea de la examenul de Titularizare!

    RăspundețiȘtergere
  9. este adevarat ce am auzit ca,de la anul titularizarea se va lua cu nota 8?

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna. Am si eu niste nelamuriri.... Cand a aparut lista cu posturile vacante erau anumite scoli iar acum au mai disparut din ele.... nu mai apar nicaieri acum.... nu sunt nici ocupate, nici rezervate, nici vacante....
    La examen am fost 24 inscrisi, toti au dat inspectia la clasa dar la scris sunt doar 18 care apar pe site.... ma gandesc ca daca nu ar fi venit la examen ar fi scis neprezentat dar ei nu apar deloc.... cum se face oare? dispar oameni de pe lista o data cu acele posturi?? La toamna probabil si ei vor avea un post.... fara sa aiba vreo nota la examen... poate nici la sedintele publice nu vor veni....

    RăspundețiȘtergere
  11. La specialitatea care am dat examen, eu am cea mai mare medie dintre toti candidatii si, din pacate, nu prea am ce sa aleg..... Se pare ca au mai disparut din posturi dar nu imi dau seama cum..... ai putea sa imi explici cum sta treaba cu posturile vacante care dispar peste noapte la fel si candidatii care participa la examen, cel putin la inspectia la clasa, dar pe site nu mai sunt trecuti, si la toamna sunt profesori la cele mai bune scoli....? Oare examenul de titularizare este pentru fraierii ca mine care invata sa ia cea mai mare nota si...? pentru ce? pentru un post la gheboaia????

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuia sa fi luat peste 7 la titularizare ca sa mă pot înscrie anul viitor la definitivat? Sau contează doar sa am post undeva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te poti inscrie la definitivat si cu 5. Nota la titularizare nu are treaba cu definitivatul.

      Ștergere
    2. Uite o idee care inca nu le venise celor care fac regulile

      Ștergere
  13. Daca am fost in 2013 la titularizare, pentru complectare de catedra ,cand trebuie sa ma duc?

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca particip cu nota de anul trecut pentru a obtine un post de suplinitor calificat (invatatoare) la ce sedinta publica trebuie sa ma prezint(Prahova- Ploiesti)? Te rog sa mi raspunzi Cris! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Se mai organizeaza o etapa de concurs pt suplinitori- sunt prof. inv. primar, dar nu am participat la acest concurs, lucrând la o institutie privata si nestiind ca voi fi pusa in situatia de a cauta un loc de munca acum in august, multumesc! pt. Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cate posturi raman neocupate. Trebuie sa urmarim sa vedem ce va fi.

      Ștergere
  16. Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti cum trebuie sa procedez :
    M-am retras din examen, in continuare sa pot lua post ca suplinitor , as vrea sa dau si examenul din toamna pentru suplinitor, cum trebuie sa procedez? Care sunt pasii? O cunostinta mia zis ca trebuie zilele astea sa imi retrag dosarul de la centru unde l-am depus si sa il duc pa inspectorat insostit de o cerere ... Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa urmarim la toamna, sa vedem ce scoli scot la concurs posturile neocupate.

      Ștergere
  17. Buna ziua! pe ce site se pun notele de la contestatie???multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună dimineața, am si eu o rugăminte pentru cine știe.... Unde se poate găsi calendarul mișcării personalului didactic din Brasov? Vă mulțumesc anticipat!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce spui "calendarul mișcării personalului didactic din Brasov". Este un singur calendar si anume, cel din metodologie.

      Ștergere
  19. Buna ziua! Va rog tare mult sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: am participat la titularizare anul acesta, am luat 9.2. In ce data ar trebui sa particip la sedinta publica in conditiile in care nu sunt scoase posturi pentru titularizare? Acum pe 31 iulie sau in august? multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic trebuie sa te prezinti in prima etapa de repartizari, dar daca nu sunt posturi titularizabile, te duci in etapa a doua.

      Ștergere
  20. Buna ziua! Unde pot vedea si eu lista de posturi? Pt ca pe site-ul inspectoratului este afisata o lista diferita de cea de pe edu.ro (cea de pe edu este injumatatita ca nr de posturi)! Care este lista finala pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru pacatosii care au luat nota maxima la inspectia la clasa, dar nu au luat nota de trecere la examenul scris mai este vreo sansa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La toamna, pentru necalificati.

      Ștergere
    2. Multumesc. Asta inseamna acelasi "traseu" ca la examenul din iulie? Dosar depus la centrul de inscriere, examen... Intreb pentru ca auzisem ceva despre dosare depuse direct la scoala si examen cu subiecte stabilite de conducerea scolii, dar nu am gasit nicaieri ceva scris despre asa ceva.

      Ștergere
    3. Nu e acelasi traseu ca la examenul din iulie. La toamna examenele vor fi la scoli (cere care au locuri neocupate si le scot la concurs). Se va afisa atunci ce trebuie sa contina dosarur si unde se depune.

      Ștergere
    4. Cand esti singurul candidat pentru un post liber, te astepti ca locul respectiv sa fie scos la concurs in toamna. Numai ca zilele trecute, de la Inspectorat mi s-a spus ca s-a mai restrans activitatea si catedra respectiva va fi cu siguranta preluata de un profesor titular care a ramas cu mai putine ore... Credeam ca lucrurile astea se lamuresc inainte de a se scoate posturile la concurs. Ciudat e ca atat cand am fost prima data la Inspectorat sa ma interesez despre ce trebuie facut pentru a lucra in invatamant, cat si acum mi s-a spus acelasi lucru: sunt ocupate posturile pentru care dvs.ati putea candida, cautati-va un loc de munca in alta parte.

      Ștergere
  22. Buna ziua,

    Daca am luat note peste 7 la examenul de titularizare de anul acesta, la Filosofie si Logica, insa in listele afisate nu este nici o catedra completa, deci nici un post titularizabil, la care sedinta publica trebuie sa ma prezint?

    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu sunt posturi titularizabile trebuie sa te duci in etapa a doua de repartizari.

      Ștergere
  23. Ce trebuie sa contina dosarul din toamna, pentru cei care solicita post in baza notei din 2013? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Maine 31.iulie.2014 stie cineva la ce ora va avea log sedinta publica pentru limba si literatura romana in Brasov?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai grija, eu intr-un an m-am dus la ora afisata pentru chimie si ghici... se incepuse cu jumatate de ora mai devreme pentru ca s-a mers mai repede la celelalte discipline.

      Ștergere
  25. Buna! Cris spune-mi te rog, daca am continuitate, si am reusit sa iau si potul voi avea postul rezervat. E al doilea an in invatamant. Titularizarea am dat-o pe un alt jude' decat in cel in care am luat la continuitate postul. Te rog l[mureste-m[!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea inteleg. Vrei sa mergi mai departe pe continuitate sau pe noul post?

      Ștergere
    2. posturile propuse pentru continuitate pot fi luate de altcineva care a obtinut o noata mai mare anul acesta la examen?

      Ștergere
  26. ati vazut asta? http://www.voceatransilvaniei.ro/lovitura-sub-centura-data-de-ministerul-educatiei-profesorilor-tineri/

    RăspundețiȘtergere
  27. Pe continuitate, se poate?

    RăspundețiȘtergere
  28. buna. cum se procedeaza la sedinta publica de repartizare?? se comunica posturile dupa medie si apoi...ne prezentam la scoala unde am fost repartizati?? e prima data cand particip. ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt strigati candidatii in ordinea mediilor de la examenul de titularizare. Fiecare se duce si isi alege post (din cele ramasa libere).

      Ștergere
  29. daca poate cineva sa detalieze cum se desfasoara sedintele publice...ms

    RăspundețiȘtergere
  30. si eu sunt curioasa, foarte curioasa cred ca trebuie sa spui tu ce posturi ti-ai dori si sa ai norocu sa nu fie repartiate pana sa ajunga la tine :
    ))), eu oricum merg ca sunt curioasa sa vad cum este desi cred ca este primuldar si ultimul an cand particip la acest concurs, mai sunt si alte domenii de activitate, aici e dezastru - eu am obtinut o nota mai mare decat o profa de la mine din zona dar nu pot lua postul pentru ca are continuitate , intre 5-7, ea a facut 5.34 i scris eu aproape 6 dar e favorizata, asadar nu conteaza cat sti conteaza ca daca ai continuitate pe post sti mai destept :))))))

    RăspundețiȘtergere
  31. Răspunsuri
    1. nu este chiar asa deoarece daca ai o nota mai mare postul este al tau

      Ștergere
  32. Buna tuturor,
    am nevoie de ajutorul vostru!!! am luat nota 6,91 la examen si am depus contestatie, mirarea mare este ca in urma contestatiei in loc sa mai primesc cateva sutimi mi s-a scazut si am ajuns la 3,53 CE ZICETI??? eu una sunt dezamagita si totodata scarbita de colegii (daca mai se pot numi asa) care corecteaza :((( Spuneti-mi ce se mai poate face?? as vrea totusi sa-mi vad macar lucrarea sau daca se mai poate corecta odata.. As vrea sa stiu daca as putea depune plangere impotriva acelor ”super destepti” si unde??? Va multumesc si va doresc vacanta placuta tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu stiu ce trebuie sa faci. Oricum ceva este ciudat, diferenta este prea mare.

      Ștergere
    2. asta zic si eu de aceea as vrea sa stiu daca a mai fost cineva in situatia asta si ce as putea sa fac?? Eu stiu foarte bine ce am scris si de aceea am si depus contestatie...

      Ștergere
  33. se poate s aavem pregatita o lista cuu osturile pe care le-am dori, si deci in cazul in care sut ocupate ne anunta ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, tu spui care post il vrei si ei iti spun daca mai este liber sau nu.

      Ștergere
    2. daca postul a avut continuitate nota intre 5-7 dar mi s-a spus ca este liber eu avand mediacu 5 sutimi mai mult decat candidatul care avea continuitate, am luat postul deci nu va mai fi nici o problema nu?

      Ștergere
    3. Daca ti-a fost dat postul, nu mai trebuie sa fie nici o problema.

      Ștergere
  34. EU AS DORI DACA SE POATE SA VA INTREB EU AM MAI DAT EX DE TITULARIZARE SI ANUL ACESTA EU SPUN CA A FOST CEVA INCORECT. EU CRED CA SUBIECTELE DE LA INVATATORI AU FOST PREA SUBIECTIVE, NOI CARE INVATAM DESPRE METOD. CUM E POSIBIL CA SA FIE FOARTE MULTE DE ARGUMENTAT SI E NORMAL CA NOTAREA A FOST INCORECTA DE CE NU S-A CREAT IETEMI IN ASA FEL SA SE POATA NOTA SI OBIECTIV. EU AM SCRIS SI ANUL ACESTA AM LUAT NOTA MICA DE CE? EU CRED CA CEL CE A NOTAT NU A FOST DE ACORD CU MINE! DAR DACA EU AM LUAT LA TITUL PANA ACU PESTE 7 SI AM LUAT 10 LA SUSTINEREA INSPECTIEI LA CLASA DECI AS PUTEA SPUNE CA NU SUNT DE 5. EU AM TOT DAT EX DE TITUL DAR CA ANUL ACESTA NU AM MAI AVUT PROBLEME NU AM AVUT NICI MACAR O PROGRAMA CLARA ACOLO NU SPECIFICA CA SE VA DA NUMAI METODICA SI LA BIBLIOGRAFIE ZECI DE AUTORI CU METODE DIFERITE EU DUPA CARE TREBUIE SA MA IAU, NIMIC NU-I CLAR SI NE MAI INTREBAM DE CE REZULTATELE ACESTEA, DE CE NU SE FACE NIMIC CINE TB SA NE APERE DREPT CACI SINDIC E DOAR DE PARTEA CELUI CARE E IN POLITICA SI INVATAM SE DUCE DE RAPA! PANA ANUL ACESTA CINE AVEA NOTA PESTE 7 IN ULTIMUL AN AVEA DREPTUL LA CONTINUITATE EU CACI NU AM REUSIT SA DAU DEFINITIVATUL CA NU AM AVUT CATEDRA PE PROFIL MEU, CACI AM 4 COPII MICI SI AM RAMAS CA SUPLINITOR SA FIU LANGA EI, DE 2 ANI SUNT SI EU PE PROFIL DAR ANUL ACESTA NU AM AVUT DREPTUL LA CONTINUITATE. CU NOUA LEGE MULTI AU DEVENIT TITULARI CHIAR DACA NU AVEAU DEF SI EU NU AM PUTUT NICI MACAR SA RAMAN PE CONTINUITATE DESI IN ULTIMII 2 ANI AM LA TITUL PESTE 7, E CORECT SPUNETI-MI CE TREBUIE SA FAC SA POT RAMANE PE CONTINUITATE CA AM COPIL MIC DE 11 LUNI SI NU POT FACE NAVETA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secretul pentru a vă fi citit mesajul si poate pentru a vi se raspunde este sa nu mai scrieti cu majuscule intreg mesajul. Nu il face sa iasa in evidenta fata de celelalte ba chiar, poate, va fi mai usor de trecut peste el pentru ca e extrem de greu de citit. Iar chiar mai mult de atat, da impresia ca țipați, va urlați problema personala, lucru care nu e prea finuț..

      Ștergere
  35. cate ore, minim, ne trebuie ca sa putem preda ca suplinitor??un post incomplet de 4/- , ce inseamna asta 4/-

    RăspundețiȘtergere
  36. imi spune si mie cineva unde si la ce ora are loc sedinta de repartitie pe 4 august in craiova pt matematica k pe site isj nu este nimic.

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna! As avea si eu o intrebare, daca la examenul de titularizare in anul acesta am avut media 6.86 si nu ma prezint la a doua sedinta de repartitare deoarece sunt putine posturi si multi candidati cu note mai mari decat mine, se vor mai organiza sedinte sau vor mai aparea posturi?

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna Cris,
    Am si eu o nelamurire si sper sa ma poti ajuta. Anul acesta m-am inscris la examenul de titulrizare in doua judete, sa zicem judetul X si judetul Y. In ambele judete am dat inspectia iar proba scrisa am asustinut-o in judetul X. Din pacate posturi titularizabile nu sunt. In judetul X sunt a cincea in ordinea mediilor dar nu cred sa am vreo sansa la un post pe perioada determinata. In ceea ce priveste judetul Y as fi a doua iar sansele sunt foarte bune pentru mine. Intrebarea mea este urmatoarea: la sedinta din 4 august prioritate au cei din judetul Y sau eu am aceleasi drepturi ca si ei (repet in judetul Y am sustinut doar inspectia). Unde este specificat in metodologie acest criteriu de departajare?
    Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  39. TE ROG MULT SA MA AJUTI , CRIS! IN ANUL 2011 AM SUSTINUT SI PROMOVAT EXAMENUL DE TITULARIZARE- INVATATORI DIN BUCURESTI . DIN ACEL AN IMI OCUP UN POST DE INVATATOR , PE BAZA ACELEI MEDII. ANUL ACESTA MAI AM VREO SANSA ? TREBUIE SA MAI PRECIZEZ CA IN FIECARE AN , INCLUSIV ANUL ACESTA AM DAT INSPECTIA SI CA SUNT INSCRISA LA GRADUL 1 (2012-2016) CU AMBELE INSPECTII CURENTE SUSTINUTE . ASADAR MI-A RAMAS NUMAI INSPECTIA FINALA SI SUNT DISPERATA CA AS PUTEA PIERDE TOTUL. NUMAI CA SCOALA LA CARE INCA SUNT INCADRATA MI -A ELIBERAT O ADEVERINTA PT COMPLETAREA DOSARULUI DE GRADUL1 IN CARE APAR INCADRATA PE POST PANA IN 2016 . VA ROG DIN SUFLET SA MA LAMURITI CE TREBUEI SA FAC, CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ SI CE SANSE AM CA LA DATA DE 1 SEPTEMBRIE SA FIU INCADRATA PE UN POST DE INVATATOR IN BUCURESTI , IN CONDITIILE IN CARE VOR RAMANE F MULTE POSTURI NEOCUPATE. VA MULTUMESC ANTICIPAT 1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu stiu. De ce nu ai vorbit la scoala care este situatia?

      Ștergere
  40. ce inseamna ,organizarea si desfasurarea probei practice/orale in prifilul postului ,si aici ma refer la continuitate care arata in calendar la ar.85 ca se desfasoara in 25 august ,in ce consta?si apoi scrie afisarea punctajelor ?

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua. Sunt la prima mea participare la examen si va rog sa-mi spuneti daca am inteles bine. Media mea de repartizare este peste 5, dar am luat 4,6 la scris. Asta inseamna ca sunt respins si nu pot fi repartizat pe un post. Din OMEN 5451 am inteles ca daca raman posturi dupa repartizarea celor admisi, ele pot fi ocupate de profesori titulari care vor sa-si completeze nr.de ore., profesori pensionati, persoane care nu au participat lanul asta, dar au luat peste 5 la concursurile din anii anteriori. Daca dupa toate astea mai ramane ceva, se organizeaza pe plan local un alt concurs. Cam in ce perioada se stie daca mai sunt ore libere? Unde se anunta, la inspectorat sau la scoala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa astepti sa vezi ce posturi raman neocupate si care dintre acestea se scot la concurs pentru necalificati. Teoretic, aceste posturi vor fi afisate la inspectorate.

      Ștergere
    2. Buna ziua din nou.
      Ieri am discutat la Inspectorat cu o d-na care a facut parte din comisia care primea dosarele de inscriere la titularizare.
      Dansa mi-a spus ca nici in cazul in care (dupa repartitii) raman posturi neocupate, eu nu ma mai pot prezenta in acest an la concurs pentru ca nu am luat cel putin nota 5.
      Ati auzit de vreo "hotarare" in acest sens luata de curand?
      Cei cu min.5 au putut ocupa un post, deci nu vad ce importanta mai are acea nota acum. Faptul ca media este peste 5, nu conteaza?

      Ștergere
  42. buna! nu am scris cu maj ca nu stiu sa scriu ci ca am un copil in brate si nu pot schimba caracter literelor din pref si bine ar fi ca inainte sa tragem o concluzie sa ne asiguram ca avem dreptate si ca notarea a fost gresita asta o spune mai mult.i indignata normal ca sunt ca ei schimba peste noapte legile si ca suntem dezorentati, ca am 4 copii mici si inca mai sunt in invatamant eu cred ca tb apreciat si as vrea sa raman dar sa vina cineva in ajutorul prof ca am ajuns de tot rasul. sunt o luptatoare doresc sa-mi cresc copiii caci ii iubesc dar, serviciul sa tina cont ca daca suntem profesori am si o familie, care are nevoie de mine chiar daca sunt profesor, nu se tine cont ca ai copil mic de cateva luni legea nu te ajuta cu nimic ca esti suplinitor, si ramai fara servici si faci naveta lasand un copil de 2 luni acasa doar sa castigi un salar de mizerie , abia te asuta sa supravetuiesti.de mult se tinea cont de domiciliu apoi de nota, eu cred ca mult mai corect ca atunci cand esti din localitate ai mai mult timp de proiecte extrascol si altele daca esti navet nu te mai implici. dar asta e trebuie sa ne resemnam si sa lasam pe altii sa-si bata joc de noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu isi bate nimeni joc de tine, gandeste-te ca asa cum tu ai copii alti candidati cu o nota mai mare decat tine pot sa aiba si ei problemele lor, inainte sa predai trebuie sa te gandesti la meseria pe care trebuie sa o faca un profesor iar daca consideri ca nu esti in stare sau e greu pentru ca ai familie si nu esti multumita de salariu atunci nu prea ai ce sa faci sau alegi sa lucrezi in conditiile existente sau stai acasa sau cauti altceva de munca, fiecare meserie are cerintele ei, daca ne place le acceptam daca nu facem altceva dar aceste cerinte noi nu avem cum sa le schimbam ca sa fie in favoarea noastra, toti am dorii sa fie asa cum vrem noi ca sa ne fie bine insa asa ceva nu este posibil trebuie sa ne adaptam si societatii in care traim, oricum eu iti doresc succes in toate, multa credinta si sanatate

      Ștergere
  43. Bună seara,
    vă rog mult să-mi spuneți dacă am prins doar 4 ore pentru perioada determinată pot lucra ca suplinitor ? (desii nota mea este aproape 9, dar nu sunt locuri titularizabile). Sau nu deorece nu pot să-mi dea nici salriul minim pe economie la atat de puțin ca ore? Și incă ceva, au aparut posturi noi dar la care scrie ca sunt rezervate de inspector ISMB, pot lua sau rezervat înseamnă că sunt deja ocupate!?! Nu înțeleg nimic.
    Mulțumesc anticipat,

    RăspundețiȘtergere
  44. Unde se anunta urmatoarea sedinta publică?

    RăspundețiȘtergere
  45. buna cand e urmatoarea sedinta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in 27 august urmareste site-ul inspectoratului judetean

      Ștergere
  46. buna, anul acesta am reusit sa ma titularizez cu nota zece la examenul national de titularizare dar as vrea sa ma detasez la cerere unde am domiciliu mentionezca nu am definitivatul...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  47. buna, anul acest am reusit sa ma titularizez cu nota zece,as vrea sa ma detasez unde am domiciliu se poate sau trebuie sa raman unde m-am titularizat un an ,mentionez ca nu am definitivatul

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna, as dorii si eu sa ma prezint ptr.locurile neocupate nu am dat examen niciodata , nu am predat niciodata, am terminat contabilitatea dar paralel am facut modulul , unde ma pot adresa,?

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua.Poate cineva sa-mi spuna in ce consta examenul pentru post de profesor antrenor la club sportiv scolar specializare handbal.
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  50. As avea si eu o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva.Am terminat studiile in 2005,am predat timp de 2 ani fara titularizare,dupa care am plecat in strainatate.Intebarea mea este:trebuie sa refac modulul pedagogic si abia apoi sa ma inscriu la examenul de titularizare?

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna ziua,
    Nu mai stiu exact cum functioneaza sistemul.
    Am definitivatul, am fost si titulara, dar am fost nevoita sa renunt din motive personale.
    Fara a participa la examenul care s-a dat, am vreo sansa sa obtin macar jumatate de norma la suplinire?
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: