luni, 19 mai 2014

Vechime in invatamant

Am gasit un document care arata ca perioada cat s-a lucrat ca suplinitor necalificat se consideră vechime in invatamant din momentul obtinerii definitivatului. Pentru cei interesati am pus un link catre documentul respectiv.

Vechime in invatamant


Subiecte si programe - titularizare, definitivat si grade didactice

22 de comentarii:

  1. buna ziua !
    - are cineva SUBIECTELE la cosiliere psihopedagogica pe 2012,1013?
    - nu le pot descarca de unde le'am gasit pe cele din 2007 , sau din alti ani.
    - VA MULTUMESC MULT !
    aura.vasi02@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. care este perioada de depunere a dosarelor pentru cei care au nota la examen din 2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cata lene pot sa aiba unii. E asa greu de citit un calendar? Presupun ca nu e greu, dar e mai comod sa caute altii :)

      Ștergere
  3. Inspetia la clasa se sustine intre 26 mai si 27 iunie nu??? In calendar asa apare trecut dar ca am vazut aici un coment ca s-ar afisa lista duminica si luni s-ar si tine tate orele ceea ce mi se pare imposibil, cum sa ti 60 de candidati inspectia intr-o zi la un singur centru de concurs e aiurea rau....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza ce scrie lumea la comentarii. Pana nu se afiseaza graficul cu programarile pentru inspectie, nu ai de unde sa stii in ce zi vei tine inspectia.

      Ștergere
  4. Multumesc frumos, si unde se va afisa graficul? pe pagina de la inspectoratul judetean sau la centru de concurs? Din cate am citit in metodologie pana Luni pe 26 ar cam trebui sa se afiseze, intreb unde pentru ca nu stau in oras si as vrea sa fiu sigura ca nu ra0an in urma cu nimic. O zi buna va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu graficele sunt afisate la centrele de concurs, dar nu sunt 100% sigura.

      Ștergere
    2. Cand se afiseaza? Conform metodologiei ar trebui cam pana pe maine.

      Ștergere
  5. Poi 26 este astazi nu? Pana pe astazi trebuie sa fie afisate -am tot uitat si eu la pagina de la inspectorat si la avizier la scoala dar nu apare nimic, am sunat la centru de concurs si mi sa spus sa sun la inspectorat ca ea nu face parte din comisie, este primul an cand particip la examen si habar nu am daca aveti idee cei care ati mai participat si stiti unde se afiseaza faceti un efort si spuneti-ne si nou acelor incepatori, am gasit pe net un grafic cu cei programati pt inspectia la clasa dar era pt alt judet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, si pentru mine e tot prima data cand ma inscriu la titularizare. M-am uitat toata ziua pe site-ul inspectoratului sa vad daca au afisat si nimic. Am fost si la scoala pe la 4 si nici acolo nu era afisata lista...

      Ștergere
  6. Graficul cu inspectiile la clasa nu va fi afisat si pe net?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de fiecare inspectorat in parte. Sunt care le pun si pe internet, sunt care nu le pun.

      Ștergere
  7. Am sunat la inspectorat si mi sa spus ca sa stau linistita ca se afiseaza si la avizier si la inspectorat graf5cul cu inspectiile la clasa dar ca nu e gata si oricum pe maine nu sunt facute programari, asa ca nu-mi ramane decat sa astept sa-si faca treaba ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt din Arges si s-au afisat listele cu repartizarea la scolile si liceele unde se vor sustine inspectiile speciale la clasape site-ul ISJ-ului. Problema este insa alta. Se specifica acolo ca trebuie sa sunam la metodistul la care am fost repartizat pentru programare...sunt doua nr de telefon, unul este incorect iar la al doilea nu raspunde nimeni. Oare ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  9. ati mai aflat ceva? cand se afiseaza?

    RăspundețiȘtergere
  10. ...sunt foarte dezamagita. Cris as vrea daca sti sa-mi raspunzi la o intrebare, am fost repartizata sa sustin inspectia la clasa la liceu dar nu am nici master nici modulul II, este corect???se poate asa ceva? eu nu inteleg cum se face asa iar alte doua fete sunt programate la o scoala generala la care au mai predat inainte si cred ca au si master,din cate suntem pe lista aproape toate sunt la scoli generale, as avea nevoie de o sugestie din partea ta sau o parere , in sinea mea imi zic ca merg inainte si ceo fi o fi dar se fac multe nedreptati si trebuie sa fi orbb sa nu le vezi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca ai ce face.
      Daca e corect sau nu... asta nu stiu. Din pacate multe lucruri nu sunt asa cum ar trebui sa fie.

      Ștergere
  11. Buna cris!ai postat acum ceva vreme un document despre itemi de evaluare,te rog mult sa imi trimiti pe adresa acesta alexandrastana@yahoo.com nu l-am putu salva.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Cris!ai postat de ceva vreme un document despre itemi de evaluare, nu am putut sa il salvez, te rog mult sa imi trimiti pe acesta dresa alexandrastana@yahoo.com am urgent nevoie de el.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...

Primeste postarile direct pe mail

Introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos: